Şimdi Ara

Wizarda 120 lw updatesi geldiğinde skill gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar.Bildiğiniz gibi wizardın skill penceresinde neredeyse hiç boş kitap kalmadı.Kalan boş kitaplarda buff kitapları.Sizce wizarda yeni skill gelebilir mi yoksa sonu glavie gibi olur mu?

• Passiveler gelir. Başka skill geleceğini zannetmiyorum. Ama bu oyunda kötü karakter gibi diye birşey yok bak keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Passiveler gelir. Başka skill geleceğini zannetmiyorum. Ama bu oyunda kötü karakter gibi diye birşey yok bak keyfine.

iyide eğer bu dediğin olursa wizardın sonu glavieden de kötü olur.Sroya 150 lwl geldiğinde wizard hala 80 skillerini kullanırsa vay halime

• quote:

Orijinalden alıntı: _GrungE_

quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Passiveler gelir. Başka skill geleceğini zannetmiyorum. Ama bu oyunda kötü karakter gibi diye birşey yok bak keyfine.

iyide eğer bu dediğin olursa wizardın sonu glavieden de kötü olur.Sroya 150 lwl geldiğinde wizard hala 80 skillerini kullanırsa vay halime

Alıntıları Göster
    beyler wizarda lwl 140 a kadar skıll gelmiyecek 140 lwl den sonra skıll gelcek.Boyle bır dorumda wızard batıyor bence benım bıldıgım bu eger yanlısım varsa kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: göktekiyıldızlar

beyler wizarda lwl 140 a kadar skıll gelmiyecek 140 lwl den sonra skıll gelcek.Boyle bır dorumda wızard batıyor bence benım bıldıgım bu eger yanlısım varsa kusura bakmayın

iyide böyle bir durumda oyun hiç adil olmaz.80 lwl lik skiller 140 a kadar nasıl idare etsin.
    Birde bowa mind bow gibi yeni bir sıra gelmişti belki wizardada gelebilir.Ya da skill penceresini yanlamasına büyültebilirler.Lütfen bilgisi olan söylesin.

• quote:

Alıntıları Göster
    yaw salla ozamana kadar oyunu oynayan kalmaz yada sen bırakırsın bak keyfine Joymax düşünür senin yerine..

• quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

yaw salla ozamana kadar oyunu oynayan kalmaz yada sen bırakırsın bak keyfine Joymax düşünür senin yerine..

Alıntıları Göster
    140levelden sonra skill gelecek diyorsunuz da 140lvlde oyun bitecek. Max levele ulaşacaktır. Ayrıca sroyu beğenmememe rağmen en dengeli karakter sistemi sroda vardır. Onun için kafanızı yormayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

140levelden sonra skill gelecek diyorsunuz da 140lvlde oyun bitecek. Max levele ulaşacaktır. Ayrıca sroyu beğenmememe rağmen en dengeli karakter sistemi sroda vardır. Onun için kafanızı yormayın.

Alıntıları Göster
    skill gelicek hemde ne skiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

skill gelicek hemde ne skiller

Alıntıları Göster
    İNŞALLAH gelmez suan wizarlar nasıl çekiolarsa ilerki lewellerdede onlar çeker suan chinleri pt ye almıolar ama ilerde yalvaracaklar inşallah iyi olur boyle olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArgeSsS

İNŞALLAH gelmez suan wizarlar nasıl çekiolarsa ilerki lewellerdede onlar çeker suan chinleri pt ye almıolar ama ilerde yalvaracaklar inşallah iyi olur boyle olursa...

Alıntıları Göster
    yeni skıll gelmesede skill uplamalari olacaktir uzulmeyin wizard her zaman wizard dır

• quote:

Orijinalden alıntı: RuZGaR_Boy

yeni skıll gelmesede skill uplamalari olacaktir uzulmeyin wizard her zaman wizard dır

Alıntıları Göster
    quote:

Evet Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: burag

quote:

Evet Katılıyorum

ikisininde wizzi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

quote:

Orijinalden alıntı: burag

quote:

Evet Katılıyorum

ikisininde wizzi var

Alıntıları Göster
    wizler olmasaydı oyunda sp problemi ayyuka çıkardı he benimde wizim var

• quote:

Orijinalden alıntı: max2003

wizler olmasaydı oyunda sp problemi ayyuka çıkardı he benimde wizim var

Alıntıları Göster
    bu konudaki düşüncem siz rahat olun life atack ı uplarken diyelim 1287 damage olcana yeni skil gelmeyeceği çin 1384 yapar olay biter gine aynı damage ama gösellik deişmio bence gayet güzel sikiller görselliğe gerek yok yhani demek istdim uplara bişiler katarlar atackı fazla arttırırlar ama şöle bişide olabilir skilleri yanına 1yazarlar yanına ok okayrlar 2. sayfa gelir orda da yeni skiller olabilir
  • quote:

quote:

iyide böyle bir durumda oyun hiç adil olmaz.80 lwl lik skiller 140 a kadar nasıl idare etsin.

Sanki şu an çok adil di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

quote:

çinle eu arasındaki farklar sadece adil değil ama yazdığım gibi olursa yani wizard skillsiz kalırsa bu daha büyük bir sorun ve gerçekten adil değil :S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

quote:

çinle eu arasındaki farklar sadece adil değil ama yazdığım gibi olursa yani wizard skillsiz kalırsa bu daha büyük bir sorun ve gerçekten adil değil :S

Alıntıları Göster
    Kesin boyle olacak demiyorum ama su ana kadar yanıldıgını gormedim.

120 lvl a kadar olan skiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkseed_Gaia

tesekkürler ama siteye göre yeni skill yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkseed_Gaia

tesekkürler ama siteye göre yeni skill yok

Alıntıları Göster
    Yeni skill gelmeyecek olsa bile bu skillere bir şekilde Up gelicek ve atakları artıcak . Bence Wizard karakter oyunun başında neyse sonunda da o olucaktır . Bundan şüpheniz olmasın . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Yeni skill gelmeyecek olsa bile bu skillere bir şekilde Up gelicek ve atakları artıcak . Bence Wizard karakter oyunun başında neyse sonunda da o olucaktır . Bundan şüpheniz olmasın . . .

Alıntıları Göster
    Vallaha Belli Olmaz JoyMax Bu Bir Anda 4-5 Skill Bile Getirir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.