Şimdi Ara

WM 5.0 'da Telefon Arayüzünü (PHONEPAD) SİYAH KULLANMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenler buralarda gezinirken bir konuda değerli bir arkadaşın WM5.0 'ı WM6 gibi göstermek için yapılması gerekenleri anlattığı bir link bulmuştum.
    Orada en çok siyah telefon arayüzü hoşuma gitmişti.
    Fakat o arayüzü kurduğumda gördüm ki normal arayüzde numaralara bastıkça contact'larınızdan uygun olanları listeleme özelliği kayboluyor.
    Bir iki denemeden sonra bu problemi çözdüm.

Öncelikle eğer daha önceden PhonePad skin'inizi değiştirdi iseniz lütfen eski skin'e dönünüz.

Ondan sonra herhangi bir registry editor'u kullanarak.
    HKEY_LOCAL_MACHINE->Security-> Phone->Skin
    altında
    Enabled adındaki yere tıklayarak DWORD Datayı 1 den 0'a getirip "done"a tıklamaız sonra çıkan confirmation ekranında ise "Yes" dememiz gerekiyor.
    Ardından
    http://www.freewarepocketpc.net/mirror/CrossbowRingo.zip
    adresinden indireceğimiz zip dosyasını bilgisayarımızda herhangi bir yere "unzip" edip içinden çıkan "cab" dosyasını active synch memory card'a kopyalamamız gerekiyor.
    Bu işlem bittikten sonra PDA'nın file explorer'ini kullanarak az önce card'a attığımız cab'e tıklayıp PDA'nın ana hafızasına (Memory card'a değil) kurulmasını sağlamamız lazım.
    Kurulum bitince "kapatıp açmak" isteyecek ..OK diyeceğiz.
    PDA tekrar açıldığında yine registry editor'u kullanarak.
    HKEY_LOCAL_MACHINE->Security-> Phone->Skin
    altında
    Enabled adındaki yere tıklayarak DWORD Datayı bu kez 0 dan 1'a getirip "done"a tıklamaız sonra çıkan confirmation ekranında ise "Yes" dememiz gerekiyor.
    Bunu da yaptıktan sonra bir soft reset yapıyoruz.
    Ve artık hem "smart find"i olan hem de arayüzü telefonumuz gibi simsiyah olan bir phone PAD'imiz oluyor.
    Teşekkürleriniz konuyu yukarda tutacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandirik.01 -- 9 Temmuz 2007; 17:29:51 >

• Teşekkürler, eline sağlık ...
  • tesekkurler deniyecegim bakalim.

• bunlar süper yahu :D
    Hepsini kurucam hepsini :D
  • maalesef hepsini kurmıyoruz sadece bir tanesi diğerini kurunca son kurulan aktif oluyor today ekranından ana ekranı değiştirir gibi değişmiyor maalesef
  • evet malesef hepsini birden kullanılamıyor birini kullanmak için diğerini kaldırmak gerekiyor program gibi yani
  • bunları nasıl kuracağım bulamadım
  • hocam ilk mesajı okumadın mı gözünü seviim.
    herşeyi anlattık orada. istersen getir ben kuriim..
    Töbee töbee..
  • wrcsinan, çok teşekkürler verdiğin güzel temalar için.Özellikle vista black i çok beğendim hemen kuruyorum
  • Ya arkadaşlar bende phone nin altında skin diye bir key yok ve phone nin altındada enable diye bir keyde yok ne yapmalıyım. Kendim oluşturdum ama yinede başarılı olamadım. p525 im var.
  • eğer resimdekilerden birini yüklenmek istiyorsan o işlemleri yapmana gerek yok sadece dosyayı indir kur yeterli olacaktır.
  • Ama bu resimdekilerden birtanesini yükledim ve boyutu 2 kusür mb. yani bayagı büyük bu sistemi iyice yavaşlatmasın sakın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.