Şimdi Ara

wma çalan ve word belgelerini okuyabilen..ayrıca mp3 ve fmli ve artırılabilir hafızlı bi tel var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu cep telefonlarında neden mp3 ün yanında wma değil de hep AAC oluyor. bu AAC nedir bilmiyorum. benim bilgisayardaki müzikler ya mp3 ya da wma.. bunları aktarıp dinleyebileceğim bi tel. arıyorum. hatta bi de aktarmışken word dosyalarımı da aktarsam diorum...
    biliyorum çok şey istiyorum ama....wma çalan ve word belgelerini okuyabilen.. ayrıca mp3 ve fmli ve artırılabilir hafızalı bi tel var mı? bi de ucuz olsun, 400 e kadar, e hadi biraz geçebilir de.. pintiyiz ama değiyorsa düşünebiliriz de..
    şimdiden çok teşekkür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phin_ty -- 4 Haziran 2007; 19:51:25 >

• symbian işletim cihazlı bir telefon alırsan istediklerini yapabilirsin

ben sana şu an piyasadaki en iyi kulaklık ses kalitesine sahip-4gb hdd'lı-symbianlı-wirelessli nokia n91 modelini öneririm...
  • hemen her görüntü ve ses formatına destek, parlak canlı büyük ekran, kusursuz multimedya deneyimi... word, excel, powepoint, pdf, txt..vb dosyaları açabilir, ama üzerinde değişiklik yapamaz. değişiklikte yapmak istiyorsan nokia tarafında symbianlı bi modele yönelmelisin..

rokr e6
    http://forum.donanimhaber.com/m_14682227/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Haziran 2007; 18:15:49 >
  • yaw değiyorsa düşünürüm demiştim ama bunnar çok pahalı..bu sevdadan vazgeçiyorum. maalesef..ama bu topic ilgilenenler için devam etsin....ben de yeni bi topic açıp alabileceğim en iyi tel hakkında fikir alıim..
    yine de tavsieniz için teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: phin_ty

yaw değiyorsa düşünürüm demiştim ama bunnar çok pahalı..bu sevdadan vazgeçiyorum. maalesef..ama bu topic ilgilenenler için devam etsin....ben de yeni bi topic açıp alabileceğim en iyi tel hakkında fikir alıim..
    yine de tavsieniz için teşekkür ederim..

verebileceğin max. miktarı yazmadın ki? sen 100 lira param var de, ben genede bulurum sana ekitap okuyabilceğin, hatta world, excel, powerpoint, pdf...vb dosyalarını açıp okuyabileceğin, hatta dosyalar üzerinde edit. yapabileceğin, hatta yeni çalışma sayfaları oluşturabileceğin telefon..

face1tr

• Bence biraz paraya kıy ikinci el bi P990i al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phin_ty

bu cep telefonlarında neden mp3 ün yanında wma değil de hep AAC oluyor. bu AAC nedir bilmiyorum. benim bilgisayardaki müzikler ya mp3 ya da wma.. bunları aktarıp dinleyebileceğim bi tel. arıyorum. hatta bi de aktarmışken word dosyalarımı da aktarsam diorum...
    biliyorum çok şey istiyorum ama....wma çalan ve word belgelerini okuyabilen.. ayrıca mp3 ve fmli ve artırılabilir hafızalı bi tel var mı? bi de ucuz olsun, 400 e kadar, e hadi biraz geçebilir de.. pintiyiz ama değiyorsa düşünebiliriz de..
    şimdiden çok teşekkür.

Ben buldum bir tane.. diger arkadaslarin aklina gelmedi sanirim.. o da motorola Mpx220 dir.. mp3, aac, wma caliyor, windows isletim sistemi var, internet explorer var, msn var, dokuman goruntuleme var, 1.23 mp kamera var, bluetooth, kizilotesi, usb var, dort bant var, 2 gb kart destegi var, tema var, java var, var da var yani.. sifiri 400 ytl civarinda sanirim, ama epey araman gerekebilir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verebileceğim max rakamı bilmediğim için yazmadım. ararken şekillenio o rakam, şu daha güzel bu daha güzel derken bakıorum fiyat yükselmiş. ama şu ana kadar araştırdığım tellerde (işl. sistemsiz) içime sinen 400 civarı bşi almak. (hatta 400 e yeni çıkmıştım)
    başka bi topicte de yazdım zaten, telde bana en önce gereken özellik kulaklıkta net mzk dinlemek, ancak o özelliği sağlıyorsa fazlası var mı die bakıorum.
    motorola Mpx220 i e baktım şimdi ereyonda 400 e satılıo, ama radyo yok yazmış. radyo da istiorum ben.
    mesela öle bi telefona radyo da koysunlar 450 ye alim.
    bu arada verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
    hala bahsettiğim gibi bi tel alma ihtimalim varsa cvplarınızı bekliorum. yoksa walkman serisinden bşi alıcam heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phin_ty -- 4 Haziran 2007; 22:32:45 >
  • senin alacağın cihaz kapağı değiştirilmiş ve sıfır görünümü verilmiş ikinci el bi mpx200 olmalı...

hemen her görüntü ve ses formatına kusursuz destek ( bu formatlar arasında divx de var) hem kulaklık hemde dış hoparlörde kusursuz ses. döküman görüntüleyici, dökümanlar üzerinde düzenleme yapmanı, değiştirmeni, yeni ofis dökümanı oluşturmanı sağlayacak programlarıyla....

daha sayamayacağım sayısız özelliğiyle alacağın bi mpx200 fazlasıyla işini görecektir.. ortalama 150 liradan gidiyor mpx ler

mpx220 istersen oda var:
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 5 Haziran 2007; 1:56:59 >

• ikinci el bi tel. alacak olsam,bir haftalık bile olsa, belki satan kişi alır almaz yere falan düşürmüştür. arızalanınca da satıodur. fazla kullanılmamış tel diye satar bana sonra parama yazık olur. açıkçası 2. el bi tel. in sağlam olup olmadığını nasıl anlıcağımı bilmiyorum.

işletim sistemliden büyük ihtimalle vazgeçeceğim için herhalde w700i alcağım.

peki ya e2 alsam.. onda da başta sorduğum özellikleri bulabilir miyim? yani işl. sistemi, word okuma, wma çalma gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

sen 100 lira param var de, ben genede bulurum sana ekitap okuyabilceğin, hatta world, excel, powerpoint, pdf...vb dosyalarını açıp okuyabileceğin, hatta dosyalar üzerinde edit. yapabileceğin, hatta yeni çalışma sayfaları oluşturabileceğin telefon..

face1tr

bu forumu çok meşgul ediormuşum gibi gelior ama....
    w700i almaya çok yakınım. ANcak word ve .wma çalıştırabilen bi tel. almak içimde bir ukte olarak kalıcak.

acaba şu mpx220 ye benzeyen ama RADYOLU ve tabi kulaklıkta net ses veren bi tel yok mudur.
    yani hayalimdeki tlfn = net mp3+radyo çalan ve word ile wma açan
    tabi bu özellikler varsa 450 civarına çıkarım. yoksa 320YTL'ye 700i alıcam.

hatta daha pahalı da olabilir ama bu durumda 1-2 ay beklerim fiatının düşmesini

• Hafif kasıp motorola rokr e2 modeline bakabilirsin
  • rokr e2 de word okuyabiliyor muyum?
    bi de dün ist. sirkecide fiyat araştırması için sordum, e2 satan bulamadım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.