Şimdi Ara

WMKO Pelerinli Private Server ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 16 Aralık 2006; 23:33:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

oh be dileklerim gerçek oldu cnko geri döndü sunu güzel bi upload sitesine upload etsen ne iyi yapıcaksın bi bilsen

aynen sırf oradan indirmemek için şu an indirmiyom kendin rapid den filan koyarsasn süper olur
  • Cok Soru Soruonuz bea :D Ama neyse bak şimdi Merchant /merchant yazıorsun Pazarını Kuruorsun Pelerin Luferson yada işte Humanların Bolgesindeki NPC de satılıor lwl sınırı bildiğim kadarı ile 80 COOK asırı zor kasılmıor Kolay kasılıor Bunlarda Cevaplar

• Ya çok soru soruozda bunu kendin rapid lesen olmazmı.35 Saat dio :W
  • o zmn asas olmuyoruz :D önce bi warrior açarım baktım kasmak ugrastırıo olurum bi limon kafalı mage
    canımı sıkmayın yakarım
  • baki demişki rapidden upload etsen 3xx mb filefronta upload etsen yada hostunuz.com a onlar alır bu seferde tüm dh yumulur :D
    Bu arada üst konu plz
  • Arkadaslar Tamam UP işlemlerine basladım 4 Patch halinde Yarın Linkleri verebilirim 1 gecede UP Olucaklar belli :(
  • Valla ben şimdiden indirmeye çalışıom inerse iner. İnmezse yarın indircez artık. Bu arada üst konu pls
  • kardes bende bikaç soru sorcam

1- asaslar seri spike dedin dolmasını beklicezmi?
    2- item durumu ne kdr kolay birz bilgi
    3- lvl diff warmı
  • Arkadaslar FileFactory den hemen UP Lıyorum 3 saat Sonra Gosterior :) yani bu iş yarın'a kalır birde Modlardan bir Rİcam UST KONU yaparlarsa Sevinicem...
  • [:( squint sana güveniorm bu gece up edersin sen onu sende bu yetenek ve kapasite varken(azcık gaz verin adama öyle kuru kuru olmaz,şevkleensin arkadaşımız )sen yaparsın....güvenimiz sonsuz..lütfen o oyunu bu gece oynamak istiyorm benim yolum sabaha kdr
  • üst konu and up! Plz:D
  • bide cok yavas inior yafs nasıl hızlandıorcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: justbequiet

[:( squint sana güveniorm bu gece up edersin sen onu sende bu yetenek ve kapasite varken(azcık gaz verin adama öyle kuru kuru olmaz,şevkleensin arkadaşımız )sen yaparsın....güvenimiz sonsuz..lütfen o oyunu bu gece oynamak istiyorm benim yolum sabaha kdr

• quote:

Orjinalden alıntı: KillHumans

kardes bende bikaç soru sorcam

1- asaslar seri spike dedin dolmasını beklicezmi?
    2- item durumu ne kdr kolay birz bilgi
    3- lvl diff warmı

1-asaslar seri spike dediğim dolmasını beklemiorsun ard ard'a Spike atıorsun.ü
    2- İtem durumu KOlay GM shopdan Gider Shard Raptor vs alırsın +8 basar satarsın Para kasmak istiorsan
    3- Her Serverde Olduğu Gibi burdada lvl diff war

• hişş squint bizi yemion dimi
    ßide oyuna ilk giren dh clanı kursun da girip paraları birleştirip pelerin alalım benim nickim kasap1 olcak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap1 -- 16 Aralık 2006; 23:44:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: justbequiet

[:( squint sana güveniorm bu gece up edersin sen onu sende bu yetenek ve kapasite varken(azcık gaz verin adama öyle kuru kuru olmaz,şevkleensin arkadaşımız )sen yaparsın....güvenimiz sonsuz..lütfen o oyunu bu gece oynamak istiyorm benim yolum sabaha kdr

• kasap seni nie yiyeim ki hehe ben Burda bosu Bosuna bir Paylasım verip Bu kadar zamanımı harcamam herhalde dimi ? O Client İniorsa dmekki Bi Olay war

www.wmko.cn buyrun buda Sitesi (Cinceniz warsa..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasap1

hişş squint bizi yemion dimi
    ßide oyuna ilk giren dh clanı kursun da girip paraları birleştirip pelerin alalım benim nickim kasap1 olcak :D

Ewt beyler bu konuyada bi açıklık getirelim

Kim hangi job da hangi nick le oynicak mesela
  • şu sitede neler var sıralama fln varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.