Şimdi Ara

WMKO Pelerinli Private Server ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O Sitede Download Linki Ve Serverdeki Uniq itemler Olması lzm.. Gende bi Bakın isterseniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: squint.jr

www.wmko.cn buyrun buda Sitesi (Cinceniz warsa..)

aga bu site ne yaws hiç bişey anlamadım bi kızları analrım
  • bide + basmak kolaymı sitede bi kaç foto gördüm +8 fln göstermiş bide şunun ingilizce patchı varmı
  • işte dedim Sadece Cince :) ama Orda biraz Tıklaın Ortalıklara :D belki bişiler bulursunuz...
  • quote:

işte dedim Sadece Cince :) ama Orda biraz Tıklaın Ortalıklara :D belki bişiler bulursunuz...

inşallah
  • FRKO rezaletinden ( gb lerin nedensiz silinmesi, gmlerin kafalarına göre mute atması vs vs ' den sonra)ben private serverlara tevbe ettim ama paylasım güzel teşekkür ederim yararlanıcak arkadaslar adına.
  • seninde başını agrıttık ama bi kaç foto varmı bde şunun ingilizce patchi olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasap1

seninde başını agrıttık ama bi kaç foto varmı bde şunun ingilizce patchi olsa

ing pack link ler kırıkmış düzelsin koyucak miş
  • NeySe arkadsalar Ben yatıorum hadi iyi aksamlar Siteye UP Oluor Client yarın Sabah buraya Linkini Koyarım iyi Geceler !
  • quote:

Orjinalden alıntı: baki_1990

quote:

Orjinalden alıntı: kasap1

seninde başını agrıttık ama bi kaç foto varmı bde şunun ingilizce patchi olsa

ing pack link ler kırıkmış düzelsin koyucak miş

saol
  • kac saatte inio
  • 406 mb packet i var iyi bir seye benziyor
  • quote:

NeySe arkadsalar Ben yatıorum hadi iyi aksamlar Siteye UP Oluor Client yarın Sabah buraya Linkini Koyarım iyi Geceler !

bna sabah pmden linki atarmısın sana zahmet olmassa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasap1 -- 16 Aralık 2006; 23:58:55 >
  • hepiniz sağolun bende yatıyom hepinize ii akşamlar
  • bende kaçayımda bana sabah pmden atıverin pls bide sonnkez upp ve üst konu plüzzz
  • bende resimler küçük gösterilio burdan anlatır mısın?
  • Sabah Sabah Geldim arkadaslar Download Yarıda Takılmıs ne yazıkki ßastan İndiriorum :(
  •  WMKO Pelerinli Private Server !

Oyundan Bir SS Ve Bazı Silahlarım Gozukmuor Dienlere Link !

http://r-apids-hare.com/files/7795668/Data.rar.html (aradaki ßoslukları Kaldırırsanız. Girersiniz.)

• Hocam bende life ko online clienti var..Acaba bunu kullanarak oyuna girmem mümkünmü?
  • Yok bunun Launcer İle Giriorsun bunu versionu 1503 Senin Girdiğin 1102 :) Mecbur İndirecen yani...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.