o zmn asas olmuyoruz :D önce bi warrior açarım baktım kasmak ugrastırıo olurum bi limon kafalı mage canımı sıkmayın yakarım
mage limon kafa değil ampül kafa indirecem bize yardım edersin clanda kurarız forumca süper bişey olur hep beraber kasarız
eyw kurarız da bnm lvlde 1 henuz oyunu pek anlamadım çince olduu için o yuzden hep ing. pack aramakla geçti zamanım ksr bakma ama berbr kasarız korkma :D
Tmm o zmn ben uzaylı mageyim
Nick: _SaW_lll_
üyelik resmi cok küçük yardım edicek varmi üyelik almakta?
ya kardeş bu üyeliği nasıl alacaz bide onu anlatırsan sevinirim bu resimler çok küçük anlaşılmıyor bişeyler
ya uyeligi soeleyimde ing pach nerde cok lazım oynanmıyor uyelikte sol ust koseyi doldur ama sayı ile hepsini sonra onun altındaki soldaki kabul etme yerinde olana bas yazdıgın sayı ekranda cıakrsa oldu demektir
quote:
Orjinalden alıntı: justbequiet
ya pffffffffffffff adam gibi üyelik linki werin werdiin link çok karışık bi sürü yer war biz sadece ıd: password: re-type password: email: re-type email: gibi bi link istiyoruz çincesi de olabilir ama bu şekilde olsun ne lan oyle en asaı 20 kutucuk war doldurulması gereken :s
sana katılıyorum kardeş ben de anlamadım bu üyelik alma işinden
quote:
Orjinalden alıntı: 000zirzop000
quote:
Orjinalden alıntı: justbequiet
ya pffffffffffffff adam gibi üyelik linki werin werdiin link çok karışık bi sürü yer war biz sadece ıd: password: re-type password: email: re-type email: gibi bi link istiyoruz çincesi de olabilir ama bu şekilde olsun ne lan oyle en asaı 20 kutucuk war doldurulması gereken :s
sana katılıyorum kardeş ben de anlamadım bu üyelik alma işinden
ya verdikya nasıl ocagını sen bana varsa su ing pachin linkini versene
İngilizcesi warmııı
şifre isteyen arkadaşlar sol üst köşede 7 tane kutucuk var 1.id 2.şifre 3.tekrar şifre 4.gizli soru 5.cevabı 6.ve7.ye aklınızda kalacak şifreyi yazın alt alta 2sinede sora 7.kutunun altındaki 2 butondan sol taraftakine yani birincisine tıklıyoruz be girioruz Bu arada şunun ingilizce patch i yokmu
la pofffffffff harbi küfredecem ingilizce pack pls!!!1 bi de bişe dicem *.* skilleri nerden gircem k diom atıyo skill butonuna basıom atıyo böyle oyunmu olur la
rapid-share si yok mu bunun
bende 1061 werio we launcher ise hiç acılmıo bi cözüm pls version info fln dio
birincisi ben kesin geliyorum.'!!!.bide karus açmayı düşünüyorum.bi clan kurarsak ii olur.dh clanı.paraları birleştirelim bi pelerin alalım havamız olsun.oyundaki ismim BerserkerPower olur.belki başka koyarım ama burdan sölerim hangi ismi koyacağımı.bide berserker warrior açacam.