ya fazla anlatmamışsın kanka içimiz açsan bi gm ler aktif mi türkler karşı bir gıcıklıkları varmı sürekli dc olcakmıyız başkası bizim charlarımızdayken anında dc edebilecekmiyiz beklicek myiz askı dene illet varmı exp rate ler nasıl drop rateler nasıl lag seviyesi ortamı hiç y0k mu biraz aydınlat plsss
up!!
bende oynayacam ben warıor ve adım butcher1 oalcak:D da linki sen rapidashare de yaz ole koy ben yazamıom da
Ya Warriorlar sword dancing i nasıl vuruolar (usko gibimi) yoksa kafasına kafasınamı
link sağlam sa süper çok saol ama deilsee
linkler kırık böle server olmaz
hic bise calismiyor ki bunda
adam gibi acsaniz su konuyu milleti urastirmasaniz arada kontrol etseniz ne guzel olacak
pelerin icin cince yazisini yuklemek flan laim
ben oynamıştım burda. apelerden unique cleaver düşüyor . bossların genelinden sadece bus düşüyor . capon asasinler tek el cleaverla geziyorlar, level 70-75 warriorlara falan tek el cleaverla tek çekiyorlar . öyle ilginç bi server . pelerin falan var zor değil alması, öyle bi deneyip geçmek lazım ...
yaratıkların ismi çince olduğu için neyin ne olduğuda anlaşılmıyor ... 5-6 tane haunganın arasına sotelenmiş javanayı öldürüp javana axe çıktığı zaman öğrenmiştim mesela ... sonra javanayı +2yi bastım özellikleri değişti, +3e bastım bildiğin blade axe oldu ... ilginç şeyler var
bu üyelik alma resmını brz buyutsen bişi anlasılmıoı
bide clienti indirince kuruyoruz baska bi işlem yapmak gerek mı
Hay Knightin...
LAGGGGGGGGGGGGGG
beyler 1061 werıo ne yapmam gerek bı bılgı werın gırelım bızde pls
YA BEYLER ALLAH AŞKINA ŞU WMKO YA NASIL ÜYE OLACAĞIMIZI SÖYLEYİN DARLANDIM YA NE DENEDİYSEM OLMADI BİLEN BİRİ AÇIKLASIN LÜTFEN YA DA MSN Mİ EKLESİN LÜTFENN by.carizma.17@hotmail.com
Wmko Ya Yeni Linkler Geldi 10 dakika içine hEpsi hazırlanacak arkadaslar Kusura bakmayın rahatsızdım uzun zamandır Forumlara Giremiordm...
2. Yeni bir Uyelik alma Sistemi yapmışlar
1-İD 2-Pass 3-PassTekrar 4-Aynı Pass yazın ben Oyle Yapıtorum 5-Pass Tekrar 6-İnn hostes Pass 7-Tekrar
Not:Ben 1503 Server Kuruyorum 3 Gun içerisinde Laqsız ve ingilizce Halinde 1503 Pelerinli bir server kurucam arkadaslar şimdilik Yorumlarınız için Teşekkürler...
ya hala lınk mınk verıldıgı yok merak ettım kurdum, cınce pakeette caponca uzkdogu dıllerınn hepını yukledım emme bı turlu acılmıyo, ve k yada skıll acmaya calıstıgın zaman dırekt kıtlenıyo oyun.. ne ayak??? cozumu varmı bunun
up up up!...
güzele benziyo
arkadaşlar bakın buraya lütfen alt + tab oluyomu asya dilleri yükleyincee biriniz allahın kulu yardım