selam arkadaşlar bendeki dijital fotografları movie maker ile wmv olarak kaydettim.ama nero vcd olarak yazmadı.elimdeki bu wmv videoları mpg e çevirebileceğim bir program var mı?virtual dub ı denedim olmadı.wmv desteği yokmuş. wmv nin dışında bu resimleri VCD de izlenmek üzere videoya çevirebileceğim daha basit bir yontem biliyorsanız bana yardımcı olursanız sevinirim.kolaygelsin şimdiden teşekkürler.
EO Video'yu öneririm.
quote:
Orjinal: comp_mad
selam arkadaşlar bendeki dijital fotografları movie maker ile wmv olarak kaydettim.ama nero vcd olarak yazmadı.elimdeki bu wmv videoları mpg e çevirebileceğim bir program var mı?virtual dub ı denedim olmadı.wmv desteği yokmuş. wmv nin dışında bu resimleri VCD de izlenmek üzere videoya çevirebileceğim daha basit bir yontem biliyorsanız bana yardımcı olursanız sevinirim.kolaygelsin şimdiden teşekkürler.
Ayni sorun bende de var. Bir de Divx formatli filmleri nasil VCD ya da DVD yapabilim? Nero yapmiyor. VCD'de project kapasitesi yetmiyor diyor, DVD'de ise encoding yaparken takilip kaliyor. Baska hangi programlari kullanabilirim? Sam
wmv to avi mpeg isim ile başlayan bir çok program var bunları deneyebilirsin. yada avs video converter nerdeyse bütün formatları birbirine çeviriyor.
avileri mpege çevirmek için TMPGenc'i kullanabilirsin
Arkadas Tavsiyem Avi programini kullanmandir.. kolay gelsin..