Şimdi Ara

Wo Long: Fallen Dynasty {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    600tllik bi oyun değil bakınız nioh2 aynı oyunun lacivert i işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

Ben ön sipariş zamanında bu oyuna vermiştim hocam ama 599 TL değer mi hiç bilmiyorum. Gönlümde COD modern Warfare 2 almak vardı ama FPS oyunlara da artık çok vakit ayıramıyorum. 899 TL olduğunu görünce de iade edesim gelmedi hiç.

• arman09 kullanıcısına yanıt

Bende biraz öyle düşünüyorum hocam ama fiyatının arttığını görünce iade edesim de gelmedi hiç. Steam DB den bakınca bizden durumu daha iyi olan bir çok ülke oyunu bizden daha ucuza alıyor.

• JRache kullanıcısına yanıt

O fiyatı Last of Us ve Elden Ring gibi oyunlar hak eder. Game Pass alıp oynamak daha iyi olur. Tekrar oynayabileceğiniz oyunlara o fiyatları verin. Yoksa hiç gerek yok.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

İade ettim hocam modern warfare alsam daha iyi en azından uzun süre götürür beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10004116 Watch the official launch trailer of Wo Long: Fallen Dynasty and get a glimpse of the dark Three Kingdoms infested with demons, but from the depths of darkness, a dragon soars. Will you be the dragon that soars or the one facing it? Game Available March 3, 2023 Pre-orders available now, as well as purchase bonuses. A demo is available from Feb. 24 through March 26, 2023 on the PlayStation®5 and PlayStation®4, #ps4 #ps5 #ps4games #ps5games #wolongfallendynasty Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=SRVpKHNjW4Q&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Demosu çıkmış oynicam birazdan

• Demodan oynadığım kadarıyla on numara oyun sekiro nioh karisimu

• wo long demosu çıkmış. steamde indiriyorum şuan ama gamepassde demoyu indiremiyorum bulamadım bilgisi olan varmı nası yapacaz? demoyu bitirienlere beleş dlc vereceklermiş. ben oyunu gamepassten oynayacam asıl. acil yardım pls.

böyle bi link var wo long demosu gamepass sayfası ama bilgisayardaki gamepasse yönlendirince indirme başlatamıyor sayfası açılmıyor daha doğrusu

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu hocam mecburen steamden indirdim

• Steam versiyonunda gpu olarak işlemciye yerleşik gpu seçiyor ve 720p 15 fps veriyor. Ne yaptıysam düzelmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demoya biraz bakma fırsatım olmadı günümüz oyunları gerçekten fiyat olarak uçuk rakamlara çıktı fakat bu oyun kesinlikle 900tl etmez

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Gamepass te var hocam ben ordan oynicam

• Steam'den demosunu indirip bir bakayım dedim, bakmaz olaydım. 2-3 dakika sonra sildim. Rezil bir konsol portu gibi duruyor şu aşamada. 30 veya 60 FPS seçenekleri var sadece ve grafikler PS3 döneminden. PC versiyonunu baya elden geçirmeleri lazım. Demodur o yüzden böyledir diyeceksiniz ama son zamanlarda demo neyse oyunların da aynı şekilde çıkış yaptıklarını görüyoruz maalesef. Optimizasyonu o kadar kötü ki oyunun içine giremedim.

• vengefulghoul kullanıcısına yanıt
    Oyun 3 martta çıkıyor hocam demodan fazlası bu sadece kısıtlı bi kısmını oynuyoruz

• Demoyu oynadım.

Farklı bir şey denemişler. Karakterin yükseklerden düşmanlarına üzerine atlaması, deflect mekaniği falan Sekiro havası katmış biraz.

Karakterimiz Nioh 2 deki kadar tepkisel hissettirmedi ve Nioh 2 nin kombatı daha iyiydi. Tabii demoya göre konuşuyorum. İleride kombat nasıl çeşitlenecek göreceğiz.

Bir de Rx570 ekran kartım zorlandı oyunda. 720p çözünürlük, en düşük ayarlarda 60 fps veriyor ama aksiyon tavan yapınca yer yer ufak takılmalar oldu.

• demoyu yarım saat kadar oynadım beğendim de fakat grafikler demo diye mi baya yeni nesilin gerisinde ps3 kalitesin de sanki

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Grafikler cidden leş gibi ps4 çıkan nioh u sanki YouTube dan izliyorum deflect mekaniği çok güzel block yapma ihtiyacı hiç hissetmiyorum karakter yaratma nioh 2den alınmış ztn aynı adamların oyunu skilleri açmak için level atlatmak gerekiyor normalde lvl atlayınca str dex vs verirdik bi önceki oyunların da bunda farklı birşeyler denemişler kombat keyifli fakat oyun klavye mouse için tasarlanmamış aşırı eğreti duruyor akıcılık yok tam gamepasslik oyun olmuş cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Grafikler cidden leş gibi ps4 çıkan nioh u sanki YouTube dan izliyorum deflect mekaniği çok güzel block yapma ihtiyacı hiç hissetmiyorum karakter yaratma nioh 2den alınmış ztn aynı adamların oyunu skilleri açmak için level atlatmak gerekiyor normalde lvl atlayınca str dex vs verirdik bi önceki oyunların da bunda farklı birşeyler denemişler kombat keyifli fakat oyun klavye mouse için tasarlanmamış aşırı eğreti duruyor akıcılık yok tam gamepasslik oyun olmuş cidden
    Katılıyorum hocam evet seri gibi gözüküyor fakat sekiro gibi akmıyor bir gariplik var umarım demo diyedir grafik takıntım yok fakat harbiden vasat duruyor

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan oyunlar da grafik namına bişey yok eski nesilden hiç fark yok az biraz Callisto protocol iyiydi konsollar yüzünden akmıyor grafik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.