Şimdi Ara

Wo Long: Fallen Dynasty {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
5.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOKHAN 07

Yeni çıkan oyunlar da grafik namına bişey yok eski nesilden hiç fark yok az biraz Callisto protocol iyiydi konsollar yüzünden akmıyor grafik
    Atomic heart misal müthiş grafikle çıkış yaptı bakalım belki full sürüm iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Evet o güzele benziyor hogwart bitince ona gecicem wo long a gecicektim full sürüm olunca duzelirse we long devam ederim belki

• Demoyu bitirdim bir demo için bayaa uzun bir süreye sahipti 4 saatte bitti ve hala aynı fikirdeyim

• Steam den demoyu indirdim maalesef acilmiyor. Vaktim de yok ugrasamaycagim calistirmak icin. Oyunu indirip acilmasaydi anlardim ancak demo nun acilmamasi garip geldi biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass de ön yüklemeye açılmış 40gb boyutu var

• Oyunu gamepass dan indirdim hazır bekliyor.Keşke Türkçe olsaydı keşke.Böyle oyunları çıkar çıkmaz kendi dilimizde beklemeden oynayabilseydik ne güzel olurdu.Umarım çok kısa sürede Türkçe yaması çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay1989 -- 2 Mart 2023; 14:23:7 >
  • incelemeler gelmeye başlamış. fena durmuyor puanlar.

• alpay1989 kullanıcısına yanıt
    Oyun çıktıktan sonra 1-2 güne translate yaması çıkar. El çevirisi uzun sürer herhalde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok kötü olmuş bence. Optimizasyon rezil ötesi ve grafikler leş. Ps3’de daha iyi grafikli oyunlar var. Özellikle ikinci bölümde grafikler iyice sırıtmaya başlıyor.
    Oynayış olarak da sevemedim. Animasyon kalitesi olarak Nioh 2’nin gerisinde kalmış. Gerçi her anlamda kalmış resmen.
    Gamepass’e oyun sunmak için özensiz-acele bir oyun yapmaya çalışmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • katılıyorum. bu oyun bu puanları nasıl almış anlamadım. özellikle PC tarafında adam akıllı port bile edememişler. bazı grafik ayarları kayıt olmuyor, her defasında düzeltiyorum. zaten şuan steam inceleme ortalaması durumu özetliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Mart 2023; 22:30:12 >
  • dualshock 4 var bir türlü çalıştıramadım.Üstelik sürüsüne çözüm izledim. Net bir çözüm yok !

• secokul S kullanıcısına yanıt

ben dualsense ile sorunsuz oynuyorum kablosuz olarak bluetooth ile bağladım PC'ye.

• Zora gelemiyorum

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

ds4windows ile mi ?

• secokul S kullanıcısına yanıt

yok, ekstra bir yazılım kullanmıyorum. zaten oyunun PC sürümünde PS kontrolcü arayüzü var.

PC tarafında ilk gün düzgün çıkan bir AAA oyun var mı zaten? Oyunun kalitesiyle ilgili olarak PC performansı kıstas değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

xbox game pass ile oynuyorum ama nasıl ya :(

• Oyunda 3 4 boss kestim ilerledim ve combat sistemi harika mi derseniz fena degil sekiroya benzetilmis ama sekiroda deflect ve attack arasinda uyum vardi ve gercek bir samuray hissi veriyordu bana yani gercek bir kılıc carpısması gibi bunda deflect var ancak cok etkisi yok bosslarla savasırken tek yapmaniz gereken normal saldirilardan hasar alma dodgela kırmızi yüklü saldırıda iyi zamanlama yap yaratık stun yesin ve iyi bir hasar vur. Ilk 3 harita muazzam zevkli değildi harita konusunda cok eksikleri var bence ben harita harita görev yapma muhabbeti çok saçma sekiro ve elden ring tarzi haritalar beni daha cok sariyor. Kamera dar alanlarda büyük sıkınti oluyor ozellikle bi tık büyük yaratiklarda hersey birbirine giriyor ve spam yapmak zorunda kaliyorsunuz tutuncada ne oluyor la gibi bir tepki veriyor insan. Oyunun ilerleyen haritalarinda fikrim degisir mi emin degilim ama 4.bölüme gectim ve zevkten dört köse oldugumu soyleyemicem bunların yanına birde performans sorunu ekleyince büyük tepki almaları normal cünkü oyunun grafikleri cok iyi degil kaplamalar kötü ve cogu zaman göz yoruyor renk secimleri inanilmaz sacma aşırı yogun sarı ya da yesıl secimi bana cok bos geldi. Bekledigimi vermedi pek simdiye kadar bitince editlerim..

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Sizin bu degisik bakıs açınız yüzünden ne yaparsak yiyor bu enayiler diyerek bitmemis oyunu önümüze sürüyorlar. Kardesım ben bi oyuna 600 lira veriyorsam bana bitmis oyun verecek firma sen hayatında ah kusura bakmaýın kamera hatası olmus ah kusura bakmayın frame hatası olmus diyen film yapımcısı gördün mü o zamanda desinler ama bizim filmin senaryosu cok guzel bok atmayin idare edin diye. Optimizasyon oyun kalitesinin bir parcasıdır kimse yarım yapılmıs ise tam oyun parası vermek istemiyor. O zaman 350 liraya satsınlar enayi mi millet azıcık zamaninda bozuk oyun oynayacak.

• kılıç+pelerin+kale+ejderha 4 lüsü 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.