Şimdi Ara

Wo Long: Fallen Dynasty | PS4 - PS5 | ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
13
Favori
12.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayır dostum

• Fena bosslar war oyunda ilerledikçe anladımki ilk boss lokummuş zhang liao fenaymış be tek attı kaç defa 😃 lu bu bossuda beğendim oda iyiydi tek canımı sıkan labirent gibi haritalar bayrakları bulamadım yaw resmen benim bu oyuna puanım 91 must play ah birde grafik olsaydı be of

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ilk boss oyunun en zor bossu benim için. Sonra sırayla Lu bu ve onun Han’ı geliyor. Ama o ilkine öldüğüm kadar hiçbirine ölmedim.

• Oyuna çok yazık etmişler, dark soulslar kıvamında olabilecek oyunu team ninja üşengeçlikten nioh seviyesinde bırakmış. Oyunun aksiyon tarafı çok güzel ama onun dışında tonla eksiği var. O yüzden eleştiriyorum. Yeni bir souls oyunumuz olabilirdi.

-Harita sistemi leş ve ötesi ve her harita bir diğerine benziyor.

-Keşif hissi vasat

-Haritada ilerlerken hiç sürprizle karşılaşmıyoruz, sürekli kendini tekrar ediyor.

-Yan görevler lüzumsuz, aynı haritanın küçüğünde oyna biraz git birini öldür şeklinde. Verdiği ödüller de tatmin edici değil.

-Loot yapmak heyecanlı değil. Sürekli birbirinin aynı şeyler çıkıyor. Inventory çer çöple doluyor.

-Harita sisteminin kötülüğü yüzünden boss arenaları da çok kötü, heyecanı öldürüyor.

-Oyunda level atladığımda güçlendiğimi hissedemiyorum ki soulslarda en önemli mevzulardan biri bu bence.

-Npc’ler çok ruhsuz, hiçbiriyle bağ kuramadım. Halbuki souls oyunlarında hep aklımızda kalan eb az bir iki npc var.

-Oyunun mekaniklerinden biri olan büyüleri kullanmaktan ben zevk almadım çünkü hayat kurtarıcı değiller daha çok mehh işte tadındalar.

-Onun dışında bir bu kadar teknik sıkıntı da sayardım ama uğraşmayacağım.

Bu kadar yazmamın sebebi oyunun potansiyelini harcamış olmaları. He Nioh sevenleri ihya eder mi eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu The tiger's loyal subjeks oyunda gördüğüm en zor yer. Yan görev. Part 4'te yer alıyor. 3 tane yamyam üzerimize çullanıyor resmen. Sinir krizi geçirmelik yer resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aksungur_ kullanıcısına yanıt

Nefes aldırmıyor adamlar aç kurt gibiler baktım olacak gibi değil oyunu bitirdikten sonra aldım ifadelerini tam kol firlatmalık yer orası

• Baslayacagim ama yemiyor bir turlu ha bir from software yapimi olsa gozum kapali dalmistim.

Sunu sorayim zorluk niohlara gore nasil ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Braveheart_44

Nefes aldırmıyor adamlar aç kurt gibiler baktım olacak gibi değil oyunu bitirdikten sonra aldım ifadelerini tam kol firlatmalık yer orası

Yav fırlattım zaten ben. Kol tıkandı bir süre. Çekilecek çile değil. Açık da çok az veriyorlar.

Siz kime şekil yapiyonuz olom 😃

Wo Long: Fallen Dynasty | PS4 - PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braveheart_44 -- 12 Mart 2023; 21:10:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braveheart_44

Siz kime şekil yapiyonuz olom 😃

https://www.youtube.com/watch?v=s_js4MHSnRo&feature=youtu.be

Oyun sonu mekana tekrar dönünce ben

3e tek araya alıp meydan dayağı çekerken iyidi ama 😃

• Oyunu zorlanmadan bitirmek isteyenler için vermek istediğim tavsiyeler şunlar

Ağırlığınız C olana kadar levelı toprağa basın.
    Kalan levelın tamamını wood’a basın.
    Bir tane de bir yerden ring sabre edinin.
    Her zaman iki tane companionla takılın.
    Level farmlama yerlerini es geçmeyin. Biraz takılın oralarda. Güzel yerler var.
    Her bossa moral level 25 olarak girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 12 Mart 2023; 21:34:17 >

• Oyunu bitirdim , Nioh'lar gibi yine çok keyifli bir oyun olmuş.İlk boss'ta fazla zorlanmamıştım.9. boss Lu Bu'yu uzun sürede geçtikten sonra oyun açıldı resmen.Kalan 11 boss'ta toplam 3 kere öldüm.Final boss'ları dahil çoğunu tekte geçtim.

Earth ağacında 20. seviye Lion's Roar oyunun açık ara en sağlam büyüsü.Boss'lar dahil , bir düşmana kitlenip yaptığınızda düşmanın atak gücü uzun süre epey azalıyor.Onsuz boss'lar ciddi zorlardı.

Hundred Forged Sabres silahının Beckoning Pine Martial Art yeteneği de düşmanları aptal ediyor.Sürekli yana kaydığınız için yakalayamıyorlar.

Her boss öncesi save bayrağından köye dönüp , bölümde topladığınız yeni steel ve leather'larla silah ve zırhı upgrade edip boss'a öyle girmeyi unutmamak lazım.

Zırh ağırlığını en kötü B sınıfına çekmek lazım.Proportion %70'in altına inmeli yani.İnene kadar Earth'e yüklenmek lazım.Yoksa Martial Art'lar kullanışsız oluyor.

Boss'un element saldırısı varsa , köydeki demirciden o element'e koruma veren item'ları alıp savaşta kullanmak lazım.Yoksa tek atabiiyorlar.

Silahınıza bonus veren Element'lere göre stat dağılımı yapma gerekliliğini arkadaşlar yazmış zaten.

Farm yapacak arkadaşlar kullanmadıkları ayrı bir zırh setinin her parçasına demircinin Embedment seçeneğinden " Genuine Qi Obtention " özelliğini eklesinler.Her parça %7 fazla Geunine Qi veriyor farm sırasında.Bu şekilde zırh takımı %28 fazla Qi demek.Yine Accessores kısmına takılan itemlerde , Knot isimli olanlarda %9,6 Genuine Qi Obtention özelliği oluyor.İki itemi takınca %20 bonus Qi de buradan geliyor.Bu şekilde zırh setiyle toplam %50'ye yakın fazla Qi getirisi ile farm yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 12 Mart 2023; 23:29:1 >

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Boss'lar Nioh boss'larından zor bence.Ben Nioh boss'larında guardian spirit saldırısı kullanarak boss'un %30-40 canını alıyordum.Bu oyundaki spiritler o kadar işlevsel değil.

• Oyun çok iyi ya bence. Elden Ringten sonraki yaşadığım boşluk hissine iyi geldi valla bosslar çok fena ama sağlam build, zırh, kılıç, büyü, stat dizilimi yaparsanız bosslar baya kolaylaşıyor. Güzel bir Sekirolike oyunu olmuş. :)

Part 4 de fena farm yapabileceğiniz bir yer var kaçırmayın orayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnowBerr -- 13 Mart 2023; 0:0:10 >
  • Oyuna sallayanlara bakmayın gayet iyi bir oyun. Nioh mekanikleri ve haritaları olan bir oyun. Adamların olayı bu zaten. Bunu bilerek oyunu alıyorlar sonra souls oyunlari ile karşılaştırıyorlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 13 Mart 2023; 10:34:48 >
  • console-master kullanıcısına yanıt

bencede hocam

• console-master kullanıcısına yanıt

Kim ne derse desin must play oyun. Muazzam Bi gameplayi war oyunun tüm eksiklerini kapatıyor final bossuda inanılmaz keyifli buldum güzeldi

• Braveheart_44 kullanıcısına yanıt

ng+ da altıncı harıtadayım dogru dürüst item düşmüyor bir taktigi varda benmi kaçırıyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.