< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 7 Mart 2023; 23:21:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Wo Long: Fallen Dynasty | PS4 - PS5 | ANA KONU (12. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet npc'miş , aynı yerde aynı isimle 3 kere geldi.Yapay zekaysa sorun yok zaten.
-
-
ya bu oyun zor bir oyun değil neden bu kadar zor deniliyor. Eğer bu zorsa sekiroya ne demeliyiz?
-
Oyunda 30 saniyede Dragon's Cure Powder , yani can barını kısa sürede dolduran itemi farm yapabildiğin yan görev var.Boss'larda çok zorlanan bunu da kullanabilir.
Bence de Soulslike oyunlar kısmen zor oyunlardır.Asıl zor oyunlar Ninja Gaiden , Cuphead , Sekiro gibi karakter farmı yapamadıkların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 9 Mart 2023; 1:28:11 > -
BEN OYUNU SİLİYORUM VERDİGİM 700tl HARAM OLSUN TÜM SOULS BENZERİ OYUNLARİ BİTİRMİS BİRİ OLARAK O İLK BOSSUN ORAYA KONMASİ DUNYANİN EN SACMA İŞİ OLMUS YAZİK OLMUS
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bu oyun bizden asabi olmamızı istiyor. Yani sürekli kareyle küçük atak yapıp spiriti doldurup, r1 + kare yada üçgenle spirit atak yapıyoruz. Bloklanamayan bu kırmızı ataklardan yaptığındada yuvarlakla deflect yapıyoruz. Böylece bossun spiriti hızlıca düşüyor. En sonda üçgenle spirit atak yapıyosun tamamen boşaldığında spiriti. İkinci fazı daha kolay aslında. Bloklanamayan atak yaptığında deflect yuvarlakla o kadar. İkinci fazda canı yarıya geldiğinde sana divine beast gösteriliyo zaten üçgen + kare direk ölüyor.
-
Zorluğundan dolayımı siliyorsun yapma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun kendi içinde kendine has bir gecikmesi var çok sinir bozucu. Ayrıca düşmanlara vururken bazen silahınız onları teğet geçiyor ve bu sırada düşman yerden kayarak hareket ediyor. Saçma sapan göze hoş gelmeyen şeyler bunlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyundaki yetenek puanlarının dağıtımını nasıl yapıyorsunuz? dengeli bir şekilde mi gitmek mantıklı yoksa 2-3 tanesini seçip ağırlığı onlara mı vermeli?
-
Tipimi maymun kral gibi yaptım sopayla kombata gidiyorum off sarıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanacağın silaha göre dağılım yapman daha iyi olur.
-
Ben oyunu çok sevdim valla adamlar yapmış eminim gelecekte çok daha başarılı işler çıkartacaklardır. Şu ana kadar en zorlandığım boos Aoye bossu oldu.
-
Bu adamlar efsane team ninja. Ninja gaideni nioh serilerini yapan adamlar zaten:)
-
Soulslike değil hocam, Sekirolike ;) Bloodborne gibi, Sekiro gibi agresif olman ve deflect yapman lazım, zor diye silme bence de kombat cidden keyifli.
-
Moral lvlı 25 yapın. Biraz da lvl atlayıp wooda verin geçersiniz her türlü.
Tam da bunu paylaşmaya gelmiştim.
Oyunun moral sistemi hoşuma gitti. Lvl olayından çok daha iyi ve yaratıcı bence, aynı zamanda da gerçekçi.
Bu oyunun ilk günlerden Game Pass ile verilmesi de nimet.
Hocam bu oyunun souls oyunları ile alakası yok. İlk bossta coop olmadığını anlayınca hemen sildim. Bu farklı bir tür herkese hitap etmiyor
Oyunu baştan sona co-op olarak oynayabiliyor muyuz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X