Şimdi Ara

Wo Long: Fallen Dynasty | PS4 - PS5 | ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
13
Favori
12.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konuyu kirlettiğim için özür dilerim. ama fikir belirtmekte sorun olmuş. daha fazla seviyemin düşmemesi için bu arkadaşlara ve dolayısıyla başlığa yorum yapmaycağım. sanırım arkadaşlar oyuna para verip beklediğini bulamayınca savunmaya geçmiş. gerçekten beğenen arkadaşlara iyi eğlenceler bol şanslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 3 Mart 2023; 18:22:30 >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt

İki defa demo geldi oynadık bekledigimi bulamasaydım zaten önsipariş vermezdim hadi diyelimki beklediğimi bulamadım ne diye savunmaya geçeyim çıkar 700 değil 70 lira bile etmez der geçerdim saçma sapan konuşuyorsun farkında bile değilsin bencede uzatma bu arada dlc gelir bu oyuna kaç paraysa alır oynarız sen tasalanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt

hocam olay sadece bu mesajlardan ibaretse arkadaşlar eleştiriyi çok kaldıramamış. Gayet öznel bir fikir belirtmişsin. Bu aralar herkes diken üstünde hissediyor, gerginler.  

• Aynen aklın sıra diyorum. Yargılamıyorum.sen kimsinki bir oyuna 3 ay ömür biçiyorsun yada unutulur gider diyorsun?oyun ulemasımısın?O kulladığın kelime ile kendini tanımlamışşın.birşey diyemeyince hmn kötü söz ederek kaliteni belli ediyorsun Şikayet edildin. Yönetim gereğini yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 3 Mart 2023; 20:40:1 >
  • Ya boşver belliki hacamat etmişler kolu falanda fırlatıp atmıştır 😃 o silahları upgrade yaptığımız kadın full hersey açık bende full slotlu kıyafetlere silahlara ne kadar skil varsa ekledim mele damage fire damage vs zımba gibi oldu benim eleman sahilde gezer gibi geziyor düğüne gider gibi gidiyor ilerledikçe akiyo oyun

• Oyunun en büyük sıkıntısı mekan tasarımı ve düşman çeşitliliğinin az olması kanımca. Aynı mekanı farklı şekillerde gece, gündüz vb. yutturmasalar iyiymiş.

Bazı mekanlar kendi başınıza tam bir cehennem olabiliyorken oyun işinizi kolaylaştıracak seçenekleri de fazlasıyla koymuş. Oyun cidden çok zor değil, hele 3 kişi bossa daldıysanız kevgire dönüyorlar. Kafasını kaldıramıyor. O nedenle aynı mekanı tekrar temizleyip bossu kendim tekrar indirdiğim de oldu.

Team Ninja'nın next gen Ronin oyununu daha da merak ettim. Kombat işini kaliteli yapıyorlar vesselam.

Bu arada oyuna dlc geleceği çok bariz. Season pass satışa konmuş bile. Keyifle oynarız.

Ek: Aoye ne öyle? Tam bosslar tırtlaşmaya başladı diye düşünürken kabus gibi çöktü üstüme. Hem çok kaliteli hem kazık gibi bir boss var tünelin ucunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 4 Mart 2023; 1:44:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Generalden bir araba sopa yedikten sonra dedim ki, "tamam olm, sen çok iyi oyuncu değilsin kabul ama bir kere bile deflect atamamak nedir? bunda bir sıkıntı var" diye düşünüp menüye girdim, baktım ki üstümdekiler ağır gelmiş... Önsipariş ile gelen zırhları giymiştim bir heves meğer ağır gelmiş, bir çıkarttım kuş gibiyim, şakır şakır deflect atıyorum, generalin ilk fazını şamar oğlanına çevirdim eğlenceye döndü iş. 1,5 saat sopa yedim adamdan bir kere deflect atamadan meğer sorun zırhlarımmış.

Şimdi samimi soruyorum size sorun bende mi yoksa bu oyunda mı?

• broodofqueen kullanıcısına yanıt

Ben bu ilk boss un ikinci fazı olduğunu görmemle oyunu silmem bir oldu. Lan zaten ilk fazı yarım saatte indirmişim , bir de kolları uzun ikinci faz çıkartıyor 0 can iksiriyle. Çakma sekiro oynayacağıma gerçeğini oynarım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 4 Mart 2023; 10:26:1 >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Ben çok keyif aldım, o boss oyunun öğrenme bossu. Klasik git gud bir süre sonra şamar oğlanına çeviriyorsun, deflect çok daha kolay.

• Bir araba sopa yedikten sonra, öğrenme yerini sinir strese bıraktı, o yüzden hiç bulaşma oğlum deyip sildim Gamepass bu yüzden nimed nimed 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 4 Mart 2023; 10:32:26 >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Valla ben dayak yemeye alıştım, derim kalın hocam :) Bende sinir yapıyorum ama hırs da yapıyorum.

Oda bişeymi beni hafif kıyafetle bile haşat etti bi saat boyunca meydan dayağı çekti 😃 hıyarağası oyunu bana ilk boss öğretti diyebilirim😃

• Braveheart_44 kullanıcısına yanıt

Daya yemek bir yerden sonra keyfe dönüştü bende, ilk fazında sıfır hasar deniyorum. Oyunu öğrenmenin en iyi yolu bence, sonrasında rahat ederim diye düşünüyorum. Bu arada mekanikler güzel, çok fazla alt mekanik var. Sırf saldırı için bile martail arts, spirit attack, normal atak ve büyülerle kombin edip güzel kombolar çıkarabilir siniz. İlk izlenimim olumlu benim.

Bunlar güzel ama kullanmak için ortamınız olmuyor. Daracık kutu gibi mekanlarda pek özgür olamıyorsunuz. 2 bölüm bitirdim her şeyi tamamlayarak bir sonraki bölüm öncekinin lacivertiymiş gibi geliyor. Harita mevzusu oyunu baltalamış bence. Lies of P daha iyi olacak bence. O biraz daha From Software tarzına yakın. Bu oyun Nioh tarzı sevenler için nimet olmuş çünkü Nioh’a göre oynaması daha zevkli. Nioahtaki o silah ve armor karmaşası bunda da var envanter çer çöp doluyor (satıldığını veya parçalandığını biliyorum). Oyunu Sekiro’ya benzeten çok olmuş bu durum beni üzüyor Sekiro’ya çok ayıp oluyor. Zıplama ve deflect olması oyunu Sekiro’ya benzetmiyor sadece bir iki bi şey aldıklarını gösteriyor. Bu oyun kabul edilse de edilmese de Nioh klonu. Oyun Nioh 3 diye çıksa da olurmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Harita konusunda haklisiniz, sekirodan bile daha dar mekanlar neredeyse.. Elden ring beklemiyoruz ama yari acik dunya yapilabilirdi. Ama cok once soylemistim bu baslikta oyun cikmadan once, bu oyun gamepass'e geldigi icin butcesi dusuk olacak, o yuzden 2A oyun olacak. Ki oyle de oldu. 3A gibi grafik hikaye animasyon, mekan genisligi ve kayboldugun bir harita yok bu oyunda. Malesef oyun 2A ama kombat inanilmaz zevkli, dusman saldirilari cesitleniyor ilerleyince. Dun ve bugun epey oynadim, 15 saati devirdim sanirim oyunda. Neyse oynar 1 ay geceriz verdik 700u bir kere napalim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nioh 2'yi bilmem ama Nioh ile bu oyunun özellikle dövüş mekaniklerinin uzaktan yakından alakası yok, "ki" yok bir kere; özgürce atla zıpla, yuvarlan istediğini yap. Wo Long ve Nioh çok farklı oynanışlara sahip iki oyun, Nioh3 demek haksızlık olur. Sekiro'ya benziyor mu ? Evet, "deflect yap>posture düşür>death blow yap" matematiği direkt Sekiro'dan esinlenilmiş mesela. Sekiro olmuş mu? Hayır. Olmasın da zaten, ben bu hali ile oyun sevdim açıkçası. Ama daha oyunun başındayım, ileride sıkabilir.

• hunace kullanıcısına yanıt

Gamepass ve sektör üzerindeki etkileri Şekil 1a... Korktuğum ne varsa yavaş yavaş gerçekleşiyor, gamepass vasat oyun çöplüğüne dönüşecek eninde sonunda. Fastfood gibi, yavan ve birbirinin benzeri onlarca oyun.

Mantalite olarak ve genel çerçeve Nioh bu oyun bu da benim görüşüm. Oynayış özelliklerinin birebir Nioh ile aynı olduğunu söylemedim zaten. Oynayışı da Niohtan farklı kılan tarafları Sekirodaki özellikler işte. Nioh 3 olsaydı emin olun kimse yadırgamazdı. Ben de oyunu oynuyorum, silmiş veya çöpe atmış değilim zaten. Sadece eleştiriyorum.Şahsen oyunun eksisi artısından daha fazla. Size göre öyle olmayabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok güzel, sizin fikriniz bu olabilir eyvallah, ama benzemiyorlar hocam. Dark Souls ne kadar Sekiro ise Nioh'da o kadar Wo Long göz var izan var. Uzak doğuda geçiyor olması ve oyun içi menülerin benzerliği dışında zerre ortak noktaları yok.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.