Şimdi Ara

Wo Long: Fallen Dynasty | PS4 - PS5 | ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
13
Favori
12.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam inventory'e gel orada willlow branch var onu kullan gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıgfısh25 -- 3 Mart 2023; 15:30:37 >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Sekiro zorluğu yok her bölüm karakterimizi ayrı ayrı kasmamiz gerekiyor ortalıkta dolaşan dişimize göre olan lavukları can barimizın üstündeki sayı 25 olana kadar sopaliyoruz tüm bayraklarıda diktikmi boss savaşı kolay oluyor yalnız bazılarının başında bekleyenler baya Bi dayılanıyo 😃 arıza çıkarabiliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braveheart_44

Sekiro zorluğu yok her bölüm karakterimizi ayrı ayrı kasmamiz gerekiyor ortalıkta dolaşan dişimize göre olan lavukları can barimizın üstündeki sayı 25 olana kadar sopaliyoruz tüm bayraklarıda diktikmi boss savaşı kolay oluyor yalnız bazılarının başında bekleyenler baya Bi dayılanıyo 😃 arıza çıkarabiliyorlar

Anladım hocam bilgi için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah hocam 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt

Hocam onlar daha çok str, stamina, dex vb. skillerin ismi değişmiş hali. Earth mesela temelde can barını arttırıyor, fire saldırı gücünü gibi gibi.

• console-master kullanıcısına yanıt

Nioh paket aldım indirimden souls hasretimi gidersin diye, şimdi bunu gördüm dayanamadım bunu da aldım. Aslında adetim değildir ilk çıktığı gün oyun oynamak ama bazı arkadaşlar sihirli kelimeyi kullandılar; "Sekiro'ya benziyor".

• Braveheart_44 kullanıcısına yanıt

hocam sekıro zorlugu yok dedigin oyunda en dandik düşman tarafından bile ölebiliyorsun can barının üstündeki moral etkiliyor fakat savunmayı kaçırdıgın an nakavlt ediyorlar

• psde demosunu denemiştim çok sarmamıştı. şimdi gamepass te denedim yine sarmadı. belirli bir kitle dışında oynayanı kalmaz yakın zamanda. 3 ay sonrada unutulup gider. oyun kötü değil ama daha önceki yorumlarda söylendiği gibi birçok oyunun çakması gibi duruyor. seven illa çıkar ama benlik değil diyelim. oynayan herkese iyi eğlenceler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 3 Mart 2023; 16:37:2 >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt

nerden biliyorsun unutulup gideceğini gelecekten mi geliyorsun? kim alıyor seçimleri?

fikrimi yazdım sadece. algılamada sıkıntın var sanırım.

• Savunma yapmak kolay hocam o yüzden dedim oyun zaten yiğidin harman olduğu yer 😃laubali davranırsan en kıytırık düşman bile hacamat ediyor 😃 zaten olması gereken de bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braveheart_44 -- 3 Mart 2023; 16:47:59 >

Oyunu denemiş cinnet geçirmiş bir hışımla buraya yazmış gibi geldin bana tmm beğenmemiş olabilirsin yok unutulur falan filan beğenmedim de geç

Hocam oyun ne sekiro nede nioh çakması 80 üstü metası war oynayanların büyük çoğunluğu oyundan keyif aldığını söylüyor

bende beğendim hocam. Bu kadar iddalı yorumlara ayar oluyorum sadece. yok 3 ay yok 5 ay. Beğenmedim de geç

3 ay iyimser olmuş :)

• Korku oyunu oynamak isteyen mutlaka souls like oyunlara baksın arkadaş düşmanlarla kombata girmeden önce elim ayağım birbirine giriyor panik yapıyorum ecel terleri döküyorum en baba korku oyunu bunu başaramiyor 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yok hocam genelde severim böyle oyunları. bloodborne ve sekiroyu platinledim yani öyle çokta zorluktan kaçan biri değilim. aynen bende öyle söyledim zaten beğenmedim 

• blackprague kullanıcısına yanıt

sadece tahmin hocam:)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.