Siparişi geçecektim incelemelerden sonra, diğer platformda bölge değiştirip erken oynandığı için almadım, birazdan başına kuruluyorum. Ni-Oh'dan ne kadar nefret ettiysem Wo Long demosunu bir o kadar beğenmiştim. Boss ve mekanlar umarım etkiler. |
Wo Long: Fallen Dynasty | PS4 - PS5 | ANA KONU (7. sayfa)
-
-
ENFANT TERRIBLEyoutubeWo Long: Fallen Dinasty vs Nioh 2: comparing gameplay of the two games side by side. *** Welcome to ENFANT TERRIBLE. We like to IMAGINE games, make videogame trailers and showcase new games. ☑️ Please support the channel with a LIKE... and turn on notifications! 🔔 ❤️ SUBSCRIBE TO ENFANT TERRIBLE: https://www.youtube.com/channel/UCX1sraLIy6wS2R-SMcdoakg *Disclaimer: We don't own every material featured in this channel. This is only an informative channel to showcase several artists and developers' work. If you're an artist or developer and would like to get your game or asset featured in the channel, we'll be happy to do so! Please contact us. We would love to feature your work or create a trailer for your game! If any of your information is missing in a video or you'll like to update it, please do contact us! If you're featured in one of our videos but you don't want to be featured anymore, please contact us before issuing a copyright strike on youtube. We will happily take your material down and therefore the channel and the other artists featured won't be affected! Contact: geekfigurine [at] gmail [dot] com *** #wolongfallendinasty #nioh2 #graphicscomparisonhttps://www.youtube.com/watch?v=5JhRsXW9G64
Aynı firma 2 farklı oyun biri konsol exc. diğer multiplatform yorum sizin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 2 Mart 2023; 15:7:10 > -
Harita sistemi nioh gibi olmasa sekiro kıvamında olacak oyuna yazık etmişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nioh garip bir oyun nefret edenide var çok sevenide. Ben beğenmiştim mesela:)
-
Puanlar güzel, çıldırtacak oyun şimdiden belli, xboxda gamepass ile deneyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Mart 2023; 15:50:56 > -
Pcde optimizasyon berbattı demoda. Game passten oynayayım dedim ama çekilecek gibi değil. Rtx 3060 laptop var kötü bir laptop da değil ama optimizasyon cidden çok kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc ye çıkan her oyun optimizasyon sorunlu çıkyıor artık. Konsollar daha öncelik herkes için artık:)
-
Türünün en kolay oyunu acaba zormudur diye endişe etmesin kimse saç baş yoldurmadan oynanacak kıvamda oyun ewe geçsemde kaldığım yerden devam etsem meta tam beklediğim gibi 80 85 arası bekliyordum
Gamepass den indirdim oyunu. Yarın olsada oynasak. Merak ettiğim bir oyundu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 2 Mart 2023; 17:45:50 > -
Yok hocam yapan yapıyor. Atomic heartın optimizasyon müthişti mesela. Genel firmaların tembelliği. Zaten çoğu oyunu ps5 de aldığım için dert etmiyorum da gerçekten game passte olan bir oyunu optimizasyon rezil diye ps5te 900 tl verecek olmak çileden çıkartıyor insanı :)
Aşırı saçma bir durumla karşılaştım. Demoyu bitirmiştim devam edeyim dedim deflect atamıyorum. Counter deflectte sıkıntı yok ama normal deflect çalışmıyor. 3 günde çok mu köreldim diyip New game açtım sıkıntı yok, Yeni oyunda çalışıyor. Demodan geçişte saçma sapan bir hata mı oluştu anlamadım. Aynı durumu yaşayan var mı?
Oynamayı bekleyen Xbox'ta konumu Yeni Zelanda yaparak oynayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 2 Mart 2023; 19:35:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ağırlığınız belli bir oranı geçince atamıyorsunuz deflect. Giydiğiniz şeyleri değiştirip tekrar deneyin
Hocam lifesaver bir yorum oldu çok teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: koftehor1Ağırlığınız belli bir oranı geçince atamıyorsunuz deflect. Giydiğiniz şeyleri değiştirip tekrar deneyin
O detay gözümden kaçmış sanırım. Az daha New game açıyordum.
Wo long coop olayı baya iyi yapmış yalnız. Az önce birine yardıma gittim 2 bossu birlikte kestik. Öldün oyun bitti diye bir durum yok, yerdeyken ev sahibi kaldırabilirse bölgeyi baştan sona 2-3 kişi bitirebiliyorsunuz. 1 saattir beraber oynadık, pisi pisine öldü eleman en son
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 2 Mart 2023; 22:54:48 >
Hocam soulslardaki gibi pek bilgi vermiyor oyun :) Normal gözünüzden kaçması ben de redditte görmüştüm
Must play lem oyun harika gidiyor şu ana kadar way of nioh ollayıda olursa yemede yanında yat
Build olayını anlayamadım. Ateş su orman metal filan var da ne ne işe yarar silahtan ziyade wizardry ön plana çıkan bir oyun mu çözemedim çok.
-
Valla nioh 2 grafikleri çok daha iyi hocam, yoksa benim gözlerim mi bozuldu :) Konsol exclusive oyunlar işte tepeden tırnağa farklı oluyor, hele sony ps5 exclusive ise..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X