< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Wo Long: Fallen Dynasty | PS4 - PS5 | ANA KONU (8. sayfa)
-
-
Hocam hangisi optimal ağırlık onu da anlamıyorum oyundan. Yüzde 50-60 bandında geziyorum, mesela bunu 40'a indirsem veya 70'e çıkarsam ne fark eder. Hiçbir şeyin cevabı yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunace -- 3 Mart 2023; 10:23:42 > -
%100'ü geçmemesi lazım sanırım hocam. Hafifledikçe de hızımız artıyor olabilir. Souls oyunlarında öyleydi.quote:
Orijinalden alıntı: hunaceHocam hangisi optimal ağırlık onu da anlamıyorum oyundan. Yüzde 50-60 bandında geziyorum, mesela bunu 40'a indirsem veya 70'e çıkarsam ne fark eder. Hiçbir şeyin cevabı yok :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanımızda bi tane lavuk var henüz ilk bölümdeyim. Bunu gönderemiyor muyuz? Bir şeye yaradığı yok kafamı karıştırıyor.
-
Ahahahhahah. Hocam her bölümde biri geliyor yanımıza, özellikle bosslarda bir miktar oyalayarak işe yarıyorlar. Hatta " can barın düşük ben oyalarım sen can bas kendine falan diyor, oyun böyle ilerleyecek sanırım.
-
Bana ayak bağı oluyor ama
Edit: oyun olmamış, bir şeylerin çakması olmaktan öteye gidemeyecek. Beş on gün hype ile oyanır. 1.ayında herkes unutmuş olur.
Mekanik, combat hepsi sıkıntı. Ne zor oyunlar gördük sekirosu bloodborneu, niohu ama hepsinin bi mantığı vardı. Zor yapalım da gerisi mühim değil mantığıyla yapılmış. Gidiyorum karakteri geliştiriyorum biraz belki fayda sağlar ama yok işte mantıksız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 3 Mart 2023; 12:43:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onları gönderebiliyoruz sanki yanlış bilmiyorsam
Hocam niohta öyleydi sadece lvl atlamakla karakter güçlenmiyor silahın ve armorlardski bonuslar önemli
Hocam ben sizin kadar olumsuz bakmıyorum oyuna. Bana mekanikler güzel geldi, sekiro aşığı biri olarak oldukça beğendim. Ben iki kere bitirdim demoyu, biri karakter geliştirmeden ve verilen armorları takmadan, divine beast kullanmadan. O zaman tam olarak insan karakterinin aslında nasıl geliştiğini ve armorların fark yarattığını görüyor. Ancak size şu konnuda hak veririm, bu sorun aşağı yukarı tüm oyunlarda var, Witcher 3 dahil. Sen gelişiyorsun ama düşman karakterler de zorlaşıyor, dolayısıyla sanki insan hiç güçlenmemiş gibi hissediyorsun. Güçlendiğini sadece oynadığın yerlere dönersen fark ediyorsun. Daha açık anlatmak gerekirse, senin kılıcın 5 vururken artık geliştiği için 10 vuruyorsa, karşı taraftaki düşman da artık daha dayanıklı hale geliyor, senin 10 vurdum dediğin şey onun için eski 5 birim vurmaya benziyor. Önceden 10 kere vurduğunda düşman ölüyorsa, karakterin geliştikten sonra da düşmanlara 10 kere vurunca öldürüyorsun. Burada düşmanın şekli şemalinin değişmesi sadece kozmetik detay olarak kalıyor. Çoğu oyunda bu sorun var haklısınız. Bu sorunu çözebilen tek firma kanımca From Software. Onların yaptığı souls oyununda, oyunda ilerledikçe düşmanların saldırı şekilleri değişiyor, her boss'un birbirnden farklı saldırı şekli oluyor. Bence "From Software"i öne çıkaran olay bu. Biraz da karakterin kullandığı mekanikler değişiyor. İkisi birleşince, tekrara düşmeyen, her bölümü merak ettiren bir oyunla karşılaşıyorsun. Wolong bunu yapabilecek mi göreceğiz. Henüzdemo oynadım, akşam oynayacağım. Yani düşmanların hem kendi çeşitliliği hem de saldırı şekilleri değişecek mi, ve bizim karakterimiz yeni bir kaç mekanik kullanacak mı oyunun ilerleyen bölümlerinde bunu göreceğiz. Eğer burada olumlu bir durum olursa, oyun tadından yenmez olur. Aksi durumda oyun tekrara düşer, 10 saat sonra sıkmaya başlar. Mesela sekiro deflect mekaniği ile 5-10 saat oynattıktan sonra, mikiri counter getirmişti. Sonra bu iki mekaniği harmanlayarak kullanıyordun düşmanlarda, üzerine "yıldırım savuşturma" mekaniği getirmişti ve Ishın'de bu üç mekaniği çok iyi kullanmalıydın. Oyun sekiro gibi mi ilerleyecek, yoksa tekrara mı düşecek göreceğiz. İnşallah güzel olur:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunace -- 3 Mart 2023; 13:31:59 >
-
oyun güzel bence zaten notlarıda iyi. Grafikleri daha iyi olabilirdi ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 3 Mart 2023; 13:32:46 > -
Nioh 1-2 oynadım. Oyunun başında böyle yapılmaz kanımca. Hayır bu zamana kadar bu tarz oyunları bitirmemiş olsam anlıcam.
-
Saygı duyarım hocam ama benim düşüncelerim hiç olumlu değil. Her şeyi bir kenara bırakıyorum. Harita mevzusu Nioh ile aynı olmamalıydı. Daha özgür olmalıydı. Kare kutu şeklinde haritalar aşırı sıkıcı oluyor bi yerden sonra. Keşif hissini baltalıyor. Harita biraz daha From Software oyunlarına yakın olsa o zaman şans verebilirdim kendi adıma.
-
dostum hiç olmazsa bizim gibi para vermedin. oyna geç:)
-
Oyun zor geliyorsa 25 yapın 7/7 5/5 yapın oyunun zorluk derecesi lokum kıvamına geliyor gerisi fasa fiso
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün malum torrent sitesinde film milm indirecek bir şey var mı diye bakayım derken bu oyunun PC sürümünü görünce şaşırdım. Ne ara düştü, ne ara kırdınız ne ara paylaştınız. PC kaldırsa denerdim. Sonradan oyunu da uçurmuşlar oradan. Oyunun çıktığını bu şekilde öğrendim özetle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reis bu adamların olayı bu harita elden ring harıtası gibi olmaz süreklü farm yapman gerekecek oyuna haksızlık yapıyorsunuz bence acele etmeyin biraz sabır kombolar döğüş kısmı müthiş oynarken sekiro'yu andırıyor
-
gönderebiliyoruz
-
Nasıl peki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz açarmisiniz hocam ne demek istediniz sekiro kadar aşırı zorsa boşa yüklemeyelim 😄quote:
Orijinalden alıntı: Braveheart_44
Oyun zor geliyorsa 25 yapın 7/7 5/5 yapın oyunun zorluk derecesi lokum kıvamına geliyor gerisi fasa fiso
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X