Şimdi Ara

WoD Cinematic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
3
Favori
3.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuvang -- 15 Ağustos 2014; 11:51:33 >

• Chris çıktı konuşuyor hadi bakalım bekliyoruz.
  • Lore ile ilgili animasyon dizi de yapıyorlarmış :o
  • Abi olaylar çok karıştı.Mannaroth öldü.Grom yaşıyor.Guldan yaşıyor.O zaman arthas da yaşıyor?
  • Mükemmeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 14 Ağustos 2014; 21:37:11 >
  • 13 Kasım çıkış tarihi, bomba gibi bir paket bizi bekliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warhammer Online- WRATH OF HEROES
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun tarihinde yapılmış en iyi sinematikti. Oyunları nasıl olursa olsun blizzard sinematik işini beceriyor arkadaş. O kadar güzeldi ki umudumu kestiğim filme karşı daha iyi gözle bakmaya başladım. Keşke CGI olsaydı tamamen filmde. Neyse hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 13 Ağustos 2014; 23:42:42 >
  • Kölelik
    Bu bizim kaderimiz değil
    gibi detay barındıran laflar var
  • Cinematic gerçekten güzel olmuş.
  • ulan okadar izledik şimdi bu elemanları her hafta keseceğiz
  • Benim kafam karıştı loreyi iyi bilen birisi aydınlatırsa sevinirim. Wc3'te grom ve thrall mannorth'u ashenwale da öldürüyor orda grom da hakkın rahmetine kavuşmuyor muydu? Öyleyse bu cinamatic ne iş kafam almadı. Mannaroth sonradan tekrar dirilip gromla yine mi carpışıyor? . Pek öyle lore bilmem bağ kuramadım arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 14 Ağustos 2014; 21:54:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ulan Warcraft III'te de Thrall atlayıp kurtarsaydı ya Grom'u

Belki Grom'u kesmeyiz, Azeroth'ta bizimle kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Benim kafam karıştı loreyi iyi bilen birisi aydınlatırsa sevinirim. Wc3'te grom ve thrall mannorth'u ashenwale da öldürüyor orda grom da hakkın rahmetine kavuşmuyor muydu? Mannaroth sonradan tekrar mı diriliyor? Öyleyse bu cinamatic ne iş kafam almadı. Pek öyle lore bilmem de bağ kuramadım arasında.

35 yıl önce o gün Grommash o kanı içip mannorothun kölesi oluyordu Garrosh gelecekten geliyor. Onun yaşadığı dönemde bu olayların hepsi yaşanmıştı. Garrosh zamanda geriye gidip babasının o hatayı yapmasını engelliyor böyle birşey buldum bende pek hakim değilim lore
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnscrutability

quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Benim kafam karıştı loreyi iyi bilen birisi aydınlatırsa sevinirim. Wc3'te grom ve thrall mannorth'u ashenwale da öldürüyor orda grom da hakkın rahmetine kavuşmuyor muydu? Mannaroth sonradan tekrar mı diriliyor? Öyleyse bu cinamatic ne iş kafam almadı. Pek öyle lore bilmem de bağ kuramadım arasında.

35 yıl önce o gün Grommash o kanı içip mannorothun kölesi oluyordu Garrosh gelecekten geliyor. Onun yaşadığı dönemde bu olayların hepsi yaşanmıştı. Garrosh zamanda geriye gidip babasının o hatayı yapmasını engelliyor böyle birşey buldum bende pek hakim değilim lore

Öyleyse mantıklı geldi şimdi. Zamanda geriye gidip hataları düzeltmeye çalışma durumunu bilmiyordum.

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Burada o olaylardan daha öncesi anlatılıyor. Normalde Grom, orada Gul'danın verdiği demon bloodu içiyor, bir süre Mannoroth un emrinde kalıyor, aradan uzun süre geçtikten sonra Thrall ile birlikte öldürüyorlar Mannoroth u, o sırada Gromda ölüyor. Burada, olaya Garrosh gelecekten getirdiği teknolojiyle müdahale ediyor ve Mannoroth u öldürerek demon bloodun içilmesini engelliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Burada o olaylardan daha öncesi anlatılıyor. Normalde Grom, orada Gul'danın verdiği demon bloodu içiyor, bir süre Mannoroth un emrinde kalıyor, aradan uzun süre geçtikten sonra Thrall ile birlikte öldürüyorlar Mannoroth u, o sırada Gromda ölüyor. Burada, olaya Garrosh gelecekten getirdiği teknolojiyle müdahale ediyor ve Mannoroth u öldürerek demon bloodun içilmesini engelliyor.

Tamamdır kafama oturdu. Epeydir takip etmiyorum adli hakimlik sınavı derdine pcyi fln kaldırdım çalışmaktan bakmaya fırsat olmadı haberleri epey kaçırmışım. Öğrendiğim iyi oldu iki kez izleyip mal mal noluyor lan diye düşündüm durdum mannaroth ve grom wikisine girip hikayede ne kaçırdım diye baktım :D

• Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Peki bir sey sormak istiyorum. Sinematikte Grom'u kurtaran da, elinde mesale sallayan da Garrosh mu Thrall mi. Eger Garrosh ise Thrall nerde. Thrall ise Garrosh nerde. Aydinlatirsaniz sevinirim bu konuda.

• garrosh geçmişe nasıl gidiyo peki. hapisten kaçıp gidiyo diye biliyorumda. ne ile gidiyo onu bilmiyorum.
  • Beyler şimdi bu garrosh geçmişe gittiya babasının hata yapmasına engel oldu.İyi ama bunun bizle alakası yok ki garrosh paraler evrendeki babasını kurtardı bizim evrendeki değil ve garrosh un babası paraler evrendeki dünya yı işgal edicek bize ne ederse etsin biz bizim dünyamızda pandalarla mutluyuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.