Şimdi Ara

WoD'un İmba'sı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    op dediğiniz ne oluyor. Biraz karmaşık yazmışsınız da anlayamadım Retri pala iyimdir yani sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

op dediğiniz ne oluyor. Biraz karmaşık yazmışsınız da anlayamadım Retri pala iyimdir yani sizce ?

"birde modaya uyup retri pala kasıyorum .. kasarken bile op oldugu aşikar.. 5-6 tane mobu çekip kanat aça aça insta flash heallerle doğruyup full mana full hp devam ediyorsunuz yolunuza raidlerdede dps olarak geri kalacagını düşünmüyorum.. burst'ü her zaman oldugu gibi süper.." Yazıdaki retri ile ilgili olan kısım burası hocam, karışık değil aslında ama hunter-dk-retri ve healerlardan bahsetmiş arkadaş.
  • Gripholion kullanıcısına yanıt
    OP kısaltmasını anlayamadım
  • Bende yanlış okumuşum OP nin anlamını sormuşsun OP=Overpowered demek oluyor, yani diğerlerine göre aşırı güçlü demek.
  • Gripholion kullanıcısına yanıt
    Tamamdır şimdi oldu işte
  • bu paket shaman la oynuyorum resto gayet ıyı su ana kadar raıd ve hc dungeonlarda ısını bıle grup oldugu surece sıkıntı yasamadık ama moblar ınanılmaz derece cok vuruyor bu bır gerçek bazen mana yetıstıremez oluyorum hele aoe varsa ısın ıcınden cıkamıyorum zor oluyor yatırmıyorum takımı ama pc basında kendımden gecmıyor degılım Dps olarada su aralar warrıor ve dk cok fazla dmg yapıyor gıbı geldı bana sureklı lıderlıge oynuyorlar ama su ana kadar bı saglam mage ıle karsılamasmadım

dps gırdıgımde raıdlere hakketen durıdler cok ıyı kı kendı 95 lvl durıdımle gırdıgımdede bunu gozlemledım shamanla cektıgım zorluklara gore daha rahat her zamankı gıbı ımba yanı ama tabı bı tıerlerı gıyelım tamamne kendı statlarımıza gecelım ondan sonra daha net konsuruz suan shamanla oynasamada bana lazım olan statlartdan cok dps ele ıtemlerı denk geldıgındede sıkıntı oluyor
  • Yaa arkadaşlar bir problemim var,çözümünü sürekli erteliyorum ama yetti gayrı Bildiğim kadarıyla yüklü Addonları karakter seçme ekranında sol alttaki Addons ikonuna basarak aktifleyip devre dışı bırakbilmemiz gerekiyor. Ancak WoD la beraber karakter seçme ekranımda sol altta Addons ikonu yok. Menü ve Shop ikonları var. Bunlarında Addonlarla alakası yok. Atladığım yada yanlış yaptıgım bişey olamaz. Wow>Interface>Addons klasorune attım addonları. Problem ne olabilir ?

Edit: Çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 17 Aralık 2014; 10:37:51 >
  • hazır imba lafı açılmışken şunu ekliyivereyim.. one hand fury warrior tek executela 102k giydirdi.. vurduğu class allahtan plate giyen bir retri paladin birde cloth olsa spirit healer bile resleyemezdi sanırım..

merakla adamın nesi var diye gidip kontrol ettim bildiğiniz çöp mavi pvp gearı ile yapılan damagemiş .. bu arada hemen warrior funları gelecektir yok o execute son vuruş tabi vuracaklar filan.. hemen söyleyeyim bendeki palanın hammer of wrathi ile maksimum 20-25k crit vurabildim.. aynı adamdan bg sonuna kadar defalarca 70k 80 k dmg yedim.. hatta yanımdaki prot warriorda 70k dmg yemiş..

Anlaşılan blizz yine pvp dengesini eline yüzüne bulaştırmış.. gg iyi oyunlar herkese..
     WoD'un İmba'sı

• Katiliniz icin tesekkur ederim. Cata zamaninda warriorlari tankdan baska specde goremezken smdi dmgden baska specde goremez oldm zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi haftada belki üçüncü kez falan yazıyorum ama işini sağlama almak isteyen mage oynasın. Diğerlerinin durumu iyi olur kötü olur bi nerfe bakar ama mage hep yerinde durur.

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Valla bi mage'm var ve kasmaya devam ediyorum
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt
    Bu Warriorlar da paket başlarında hep böyle oluyorlar yeter artık.

• Pve : Sv hunter iyi işler çıkarmaya başladı.Bir çok classı zorlayacak gibi görünüyor.Seviyorum uzaktan vurmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

hazır imba lafı açılmışken şunu ekliyivereyim.. one hand fury warrior tek executela 102k giydirdi.. vurduğu class allahtan plate giyen bir retri paladin birde cloth olsa spirit healer bile resleyemezdi sanırım..

merakla adamın nesi var diye gidip kontrol ettim bildiğiniz çöp mavi pvp gearı ile yapılan damagemiş .. bu arada hemen warrior funları gelecektir yok o execute son vuruş tabi vuracaklar filan.. hemen söyleyeyim bendeki palanın hammer of wrathi ile maksimum 20-25k crit vurabildim.. aynı adamdan bg sonuna kadar defalarca 70k 80 k dmg yedim.. hatta yanımdaki prot warriorda 70k dmg yemiş..

Anlaşılan blizz yine pvp dengesini eline yüzüne bulaştırmış.. gg iyi oyunlar herkese..
     WoD'un İmba'sı

Ben WoW'da daha cok PvP yapiyorum, WoD ciktigindan beri de oynuyorum. Ben de fury warrior oynuyorum, uzerimde su an birkac parca conquest itemi ve full pvp geari var. hicbir zaman oyle bir crit atamadim. senin gear dusukse adam sana vurur o kadar damagei ama normal sartlar altinda cikacagin en maksimum, bak en maksimum 50-55k falandir execute ile. PvP dengesi su an gayet guzel, ben cogu classi denedim su ana kadar, arenada da oyle bir damage yemedim, bgde de. ne de oyle bir damage attim. su an imba class diye bir sey yok, yani WoW'un temelinde yatan ve imba olan class zaten var. Ve bu classlar her zaman imba olacak. Ama bu classlar da olumsuz degil. Mesela Retri paladin gercekten guclu ama arenada karsinda priest varsa bubble actiginda mass dispel ile birlikte burst yedigin zaman tek yiyebiliyorsun. Ve daha bir suru ornegi var.

Guclu bir sey oynamak istiyorsaniz su an Warrior'un fury ve protection(gladiator) specleri gayet iyi. Guzel damage cikarsiniz. Soyle siralarsak arasindan cekip oynayabilirsiniz, lakin guc sirasi yapmiyorum, karisik yazacagim:

1-Warrior fury/prot
    2-Paladin retri
    3-druid feral(oynamayi biliyorsaniz gercekten karsinizdakini oyundan sogutabilirsiniz)
    4-rogue (zaten.)
    5-mage frost
    6-warlock affli
    7-hunter mm/bm
    8-monk ww

Healer olaraksa cc vb artilari goz onunde bulundurarak:

1-Druid
    2-Paladin
    3-Monk

PvE hakkinda cok bir bilgim yok, ama enhancement shamanlar, dklar, fire/arcane mageler (her zamanki gibi) top dps olarak gozukuyormus diye duydum.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spunkie -- 25 Aralık 2014; 18:39:07 >

• suan conq weapon. ve conq chest shoulder ve ring

uholy ve frost kafama gore oynuyorum.. uholyde gordugum en yuksek cirt soul reaper ile 95k.

frost ile ise 65k+ genelde ve en az 2x

insanlar retri diyor ama.. retri DK kadar dayanıklı degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunkie

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

hazır imba lafı açılmışken şunu ekliyivereyim.. one hand fury warrior tek executela 102k giydirdi.. vurduğu class allahtan plate giyen bir retri paladin birde cloth olsa spirit healer bile resleyemezdi sanırım..

WoD'un İmba'sı

Ben WoW'da daha cok PvP yapiyorum, WoD ciktigindan beri de oynuyorum. Ben de fury warrior oynuyorum, uzerimde su an birkac parca conquest itemi ve full pvp geari var. hicbir zaman oyle bir crit atamadim. senin gear dusukse adam sana vurur o kadar damagei ama normal sartlar altinda cikacagin en maksimum, bak en maksimum 50-55k falandir execute ile. PvP dengesi su an gayet guzel, ben cogu classi denedim su ana kadar, arenada da oyle bir damage yemedim, bgde de. ne de oyle bir damage attim. su an imba class diye bir sey yok, yani WoW'un temelinde yatan ve imba olan class zaten var. Ve bu classlar her zaman imba olacak. Ama bu classlar da olumsuz degil. Mesela Retri paladin gercekten guclu ama arenada karsinda priest varsa bubble actiginda mass dispel ile birlikte burst yedigin zaman tek yiyebiliyorsun. Ve daha bir suru ornegi var.

Guclu bir sey oynamak istiyorsaniz su an Warrior'un fury ve protection(gladiator) specleri gayet iyi. Guzel damage cikarsiniz. Soyle siralarsak arasindan cekip oynayabilirsiniz, lakin guc sirasi yapmiyorum, karisik yazacagim:

1-Warrior fury/prot
    2-Paladin retri
    3-druid feral(oynamayi biliyorsaniz gercekten karsinizdakini oyundan sogutabilirsiniz)
    4-rogue (zaten.)
    5-mage frost
    6-warlock affli
    7-hunter mm/bm
    8-monk ww

Healer olaraksa cc vb artilari goz onunde bulundurarak:

1-Druid
    2-Paladin
    3-Monk

PvE hakkinda cok bir bilgim yok, ama enhancement shamanlar, dklar, fire/arcane mageler (her zamanki gibi) top dps olarak gozukuyormus diye duydum.

Kolay gelsin

Hocam artık geardan resilience veya taban resilience yok.. yani yeni dinglemişte olsanız aylardırda oynuyor olsanız yiyeceğiniz damage aynı.. tüm hasarı tek zayıflatan stat oyunda versatility.. PVP item akstıkça artacağına aksine azalıyor.. leveling itemlarında iyi kötü oluyor ama PVPlerden kasıtlı çıkarmışlar.. alabileceğiniz PVP itemları da rep filan istiyor.. versatility mevcut ortamda tüm oyuncularda %3-6 arası oluyor.

hasar azaltan birde fiziksel saldırı için armor var. bu konudada en şanslı classlardan biri tabiki plate giyen paladin.. kafadan %30 dmg reduce'u var.

bu şartlar altında ya o adamda hack, bug filan var yada siz vuramıyorsunuz yada vurmayı bilmiyorsunuz.. kabul edin yada etmeyin şu an oyunda bariz fury ve gladyö warriorlar OP.. nerden biliyorsun derseniz mal kendini belli ediyor BGye girin warsongta bile 10 kişinin 3-4ü warrior.. diğer classlardan ya 1 var ya yok.. başlarda hunter biraz optu hemen blizz törpüledi ama nedense ne magelere ne de warriorlara elleri bir türlü gidemiyor..

umarım ilerde bişeyler yapılır da oyuna tad gelir.. tutup tek bladestormla canınızı %20 ye indirip üstüne birde 100 k yiyince pek moral bırakmıyor..

• Konuda Frost DK'den söz ezilmemiş ama doğru oynanırsa yaptığı damage inanılmaz. MoP'ta çok kırılgandı ve oynanmama sebeplerinden biri çabuk ölmesiydi. Şimdi defansif talentler, glyphler, perkler derken hem ölmüyor hem de DPS'i inanılmaz.
    Bir diğer class ise Brewmaater Monk. 80k'nın üzerinde absorb açıp üstüne dps bile yapabiliyor. Takım arkadaşına açması da cabası.
    Balance druid perkler ile OP diyebileceğim mertede. Instant starsurge, instant castler, %200 armor ile hem ölümsüz olabiliyor hemde çok yüksek burst dmgine sahip.

Thyraz diye eleman var. Utube'da görürünüz. Balance + brewmaster 2s arenada 150-0 lık skor yapmışlardı. Classların OP'luğu burdan anlaşılabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.