Şimdi Ara

WoD'un İmba'sı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Her farklı patch de bir class coşturulurken bir class nerfleniyor. Dolayısıyla perfect run için classlar da değişmiş oluyor. Sizce WoD (6.x) un en iyi classı hangisi? Tank, Healer, DPS (PvP ve PvE olmak üzere ayrı ayrı da olabilir) değerlendirmelerinizi alalım. Tecrübe eden arkadaşların katılımıyla WoD'un İmba'sını seçiyoruz.

Retri Paladin'in hala akarı var gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 15 Aralık 2014; 11:32:50 >

• Pve? Pvp? Healer? Dps? Tank?
  • Retriyi bende az çok sevdim, iyi vuruyor.

Holy paladin için şunu diyebilirim, buff gelmeli. Holy light az healing atıyor. Hclerde milleti öldürmemeyim diye bi manaya abanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metamania kullanıcısına yanıt
    Tabiki her amaç için farklı farklı... İlk mesajda belirtmemişim ama, düzeltiyorum.
  • haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Kaba söyleminizi doğru bulmuyorum. Zira Wow dahil tüm MMORPG oyunlar matematiğe dayalıdır
  • haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Bi bıkmadın be birader her mesajında adama sallamaktan. Okurken bana daral geliyor artık.

• İngilizce bilmeyen adama cevap veremicem. Koyduğum şeyleri anlamıyor çünkü. Biraz ingilizce öğrendiğin gün gel tartışalım. O zaman belki mal kim görürüz. Hotfixleri de anlayamıyorsun çünkü. Sen bak bakayım tier bonusu var mıymış? Bi gezin gel.

Soruya gelirsek şu an raidlerde aşırı aoe damage olduğundan healer olarak druid iyi çalışıyor. Eğer spam shield yaparsa discinde işi güzel ama o tür fightlarda ağırlıklı holy oynanıyor tek disc bütün raide shield atacak zamanı bulamayabiliyor.

Dps olarak pvede retri iyi ama monk ve mage daha iyi gibi görünüyor tabi bunlar fight içindeki rollerine göre de değişir kiminin ek görevleri olabilir. En azından methodun raid videolarını izlerseniz ordaki oyuncularda ağırlıklı sıralama bunlar.

Tank olarakda paladinde bir bozukluk var çözemediğimiz aşırı damage yiyorlar sanki. Druid ve dk daha rahat healleniyorlar açıkcası.

Pvp açısından bişey diyemiyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arena ve Monk
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Retriyi bende az çok sevdim, iyi vuruyor.

Holy paladin için şunu diyebilirim, buff gelmeli. Holy light az healing atıyor. Hclerde milleti öldürmemeyim diye bi manaya abanıyorum.

+1 holy light, flash of light ile aynı heali atıyor
  • Holy paladinin mekaniklerini değiştirmişler. Eskiden Spammer healerdı, çok fazla Holy Power harcıyorduk ama şimdi onu daha az harcıyoruz. 100 Level talentlerinden Guard of the Light'ı adı galiba, en çok sevdiğim o. Beacon bufflı hedefin canı %30dan aşağıya düşünce canının %30u kadar shield veriyor. Tankın ölmesine yakınken ölmemesi çok iyi oluyor

Holyde sevdiğim başka bi nokta mana bitmiyor. Aoe heal lazım olmadıkça, istediğim kadar holy light spamlıyorum, Genede bitmiyor mana

Eskisi kadar Cooldown yok, tek cooldown Avengin wrath, kullanıldığında healing %100 artması Hc'lerde baya fark ettiriyor.

• Sub ve Assas Rogue buff'lanmış , beğendim . Ayrıca frost ve unholy iyi vuruyor gibi Pve'de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glad warrior deneyen yok mu ? Arena skirmish yapıyorum bazen, karşıya gladiator warrior gelince pek umut kalmıyor. Tank kadar dirençliler, dps kadar olmasada gayet iyi vuruyorlar.

• pve de henüz unholy'e rastlamadım fazlaca övülüyor ama 1h monk dps olarak bu aralar iyi. heal konusunda solo healde discip priest muazzam şeyler yapabiliyor her raide lazım tankları tutmak konusunda. kendi class'ım olan mistweaver monk solo healde buff gelmesine rağmen çok kötü olsa da grup healde her daim tepede. content başı mana problemi çekmeyen ya da daha doğrusu benim raid grubumda mana problemi çekmeyen tek class. her class'a bir şekilde patchlerle olsun hotfixlerle olsun nerf veya buff gelebiliyor. o yüzden şimdi "şu class çok iyidir" desek bi hotfix sonra değişebilir durumlar. artık class özelliklerden çok oynadığın class'ın hakkını verebiliyorsan imba olabilirsin.

imba değil de dps açısından bakarsak şu anda unholy ,windwalker ve gladiator biraz torpilli başladı contente.
  • Bazıları hem rezil olup hemde yüzsüz yüzsüz konuşmayı gayet iyi beceriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

İngilizce bilmeyen adama cevap veremicem. Koyduğum şeyleri anlamıyor çünkü. Biraz ingilizce öğrendiğin gün gel tartışalım. O zaman belki mal kim görürüz. Hotfixleri de anlayamıyorsun çünkü. Sen bak bakayım tier bonusu var mıymış? Bi gezin gel.

Soruya gelirsek şu an raidlerde aşırı aoe damage olduğundan healer olarak druid iyi çalışıyor. Eğer spam shield yaparsa discinde işi güzel ama o tür fightlarda ağırlıklı holy oynanıyor tek disc bütün raide shield atacak zamanı bulamayabiliyor.

Dps olarak pvede retri iyi ama monk ve mage daha iyi gibi görünüyor tabi bunlar fight içindeki rollerine göre de değişir kiminin ek görevleri olabilir. En azından methodun raid videolarını izlerseniz ordaki oyuncularda ağırlıklı sıralama bunlar.

Tank olarakda paladinde bir bozukluk var çözemediğimiz aşırı damage yiyorlar sanki. Druid ve dk daha rahat healleniyorlar açıkcası.

Pvp açısından bişey diyemiyeceğim.

Divine Protection Glyph kullanmayan prot palalara denk geldiysen çabuk yatıyorlar. Sonuçta 30sn de bir %20 magical %20 physical dmg az degil.

• kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    Geçen methodun butcher videosunu izledim holyler akıyordu :)
  • Valla retri pala yada unholy dk açıcam gibi görünüyor :D Sürekli mage oynayan biri olarak melee classlara yönelme eğilimim var. Bu arada mage çoğu noktada dps'de birinci olamıyor.
  • Kim ne derse desin Kangal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Glad warrior deneyen yok mu ? Arena skirmish yapıyorum bazen, karşıya gladiator warrior gelince pek umut kalmıyor. Tank kadar dirençliler, dps kadar olmasada gayet iyi vuruyorlar.

Glad Warr'ı main yaptım şimdilik iyi gidiyor, ileride durum ne olur bilemem, ama bi nerf yiyip çöp olmasından korkuyorum.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Çok illet bişey bi anda tüm dengenin değişmesi. Diablo'yu sırf o yüzden sinirlenip bıraktım bi daha da girmedim.

• bende 2 tane 100 var .. hunter ve dk. .. hunter 1 hafta öncesine kadar süper vuruyordu ama sağlam nerflediler.. şimdi dps chartta tepeden aralara girmeye başladı.. MM petsiz süper.. BM de gayet iyi .. ama surv kill shotsuz çok çirkin olmuş..

dk frost olarak kötü.. critleri de küçücük dmgide.. ama hayatta kalma yetenekleri her zaman olduğu gibi süper.. uh dk ben oynamasını sevmiyorum ... blood dkda keyifsiz olmuş..

birde modaya uyup retri pala kasıyorum .. kasarken bile op oldugu aşikar.. 5-6 tane mobu çekip kanat aça aça insta flash heallerle doğruyup full mana full hp devam ediyorsunuz yolunuza raidlerdede dps olarak geri kalacagını düşünmüyorum.. burst'ü her zaman oldugu gibi süper..

healer pvp gözüyle bakarsak disco priler op ötesi.. hem kendini healleyip en baba 2 dpsi self heali yoksa kesebiliyor.. druidde ölümsüz gibi bir şey.. shaman pala monk orta seviye.. arenaya 1 healer 1 dps duo girmek healerların bu kadar güçlü olduğu bir contentte intihar olur.. akıl sağlığını bitirir..

healer PVE gözüyle random hclerde druid ve pri geldimi rahat bitiyor dungeon diğerleriyle dert

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.