Şimdi Ara

Woe +7 takası manes'te!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maneste +0 rom +0 ep verip +7 wrath of erenion aldım sizce nasıl bir takas ben kararsız kaldım.Piyasayla yakından ilgisi olanlar bişeyler yazabilirlerse sevinirim sağolun..

• Wreath of erenion diyosun heralde

bence güzel takas ondan çok daha pahalıya satanları görmüştüm. mage sen hayırlı olsun mage diilsen pazarlık yapabiliriz
  • Beramus a göre biraz kazık yemişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zubut

Wreath of erenion diyosun heralde

bence güzel takas ondan çok daha pahalıya satanları görmüştüm. mage sen hayırlı olsun mage diilsen pazarlık yapabiliriz

ne vermeyi düşünüyorsun
  • walla oly de +4 u pazarda woe nın pp yaklasık 20 gb rom u bılemıcem ama baya pahalı bence biraz kazık olmus sırf rom yeter dı sankı ama ıcıne sındı ıse takas gerısı onemlı deıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaBa.BenRocker.Olcam

Maneste +0 rom +0 ep verip +7 wrath of erenion aldım sizce nasıl bir takas ben kararsız kaldım.Piyasayla yakından ilgisi olanlar bişeyler yazabilirlerse sevinirim sağolun..

bence de kazık yemişsin.ep yeterdi bence .tabe ben beramus piyasasına göre konuşuom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MOD_ -- 21 Mayıs 2007; 19:21:26 >
  • +4 pazarda diyonda +7 anormal item 78 flmae damagesi varözellikleri cabası ben itemin kalitesinde şüphe etmiyom da çok fazla vermişsem üzülürüm kafamı kurcalıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUAL CLEAVER+9 TAKASI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

quote:

Orjinalden alıntı: BaBa.BenRocker.Olcam

Maneste +0 rom +0 ep verip +7 wrath of erenion aldım sizce nasıl bir takas ben kararsız kaldım.Piyasayla yakından ilgisi olanlar bişeyler yazabilirlerse sevinirim sağolun..

bence de kazık yemişsin.ep yeterdi bence .tabe ben beramus piyasasına göre konuşuom

ep ye rebith shard bile vermiyolar bizim serverda sen düşün, de beramus uçuk mu o kadar D: normal piyasa zamanı bu baya pahalı item de kafama takılıyo işte
  • bence yapma derım ft ıtemlerını fıatı duser ama oburlerı bosstan cıkan ıtemler dropları cok zor dusuo fıatları ınmez hıc bır zaman en azından teazgaha duseceklerını sanmıorum ama ft ıtemlerı ole degıl beklet derım ben mutlaka daha iyi bi şi verenler cıkar
  • +7 Wreath of erenion resmini koyabilirmsin merak ettim de
  • Geçmiş olsun derim kazık yemişsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.