Şimdi Ara

WOL (Wake on LAN) bilgisayari uzaktan acip kapama yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wake on lan sistemine ihtiyacim var 2 gundur kurmayi deniyorum fakat bir sonuc elde edemiyorum denedigim 2 tane program var biri wakemeonlan digeride wakeonlan isimli bir program bana soylenenleri yapiyorum hepsini fakat birseyi kaciriyor olabilirim ypatiklarimin hepsini yazicam

1- biostan acitm wake on lan i
    2- eternet surucusunden enable ettim wake on lan magic pack leri falan hepsini
    3- routerdan port verdim udp 9 olarak
    4 - programdan broadcast ip mac adress hersey
    5- guvenlik duvari kapali
    5- routerwrt54gl bunu dd wrt ile update te ettim

fakat giriste access denial aliyorum surekli eger wake on lan hakkinda bilgiye sahip olan bir arkadas var ise bana anlatabilirse acik ve net cok memnun olacagim internetten baktim deneidm butun yontemleri fakat birseyleri kaciriyorum ve tam oalrak neyi atladigimi bir turlu bulamiyorum cok kucuk birsey ve bu uzaktan pc mi acmami engelliyor bu sisteme cok ihtiyacim var cok seyehat eden birisiyim dolayisiyla butun ana islerim evdkei bilgisayarda evdeki bilgisayar cogu zaman giris yapmam lazim teamviewer kullaniyorum ama elektrik kesildigi zaman pc mi acamiyorum bu yuzdende buna cok ihtiyacim var. yarim ederseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler.

• Bu arada unutmusum internetim zorunlu olarak static ip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.