Şimdi Ara

Wolcen: Lords of Mayhem [PC] [ANA KONU] [ÇIKTI] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
16
Favori
28.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo 3 de ne onayladık hiç hatırlamıyorum çok uzun zaman geçti üzerinden ama diğer oyunları ve bu tip oyunları pek oynamadığım için bilmiyordum tabi. İlginç geldiği için sordum ama demek ki böyle bir durum varmış,öğrenmiş oldum.Teşekkürler.
  • uptade şu an iniyor. chapter 2 ye kadar oynayıp değişiklikleri değerli yorumlarımla belirteceğim
  • Oyun update aldıkça takılmaya başladı, ilk sürümler bu kadar sorunlu değildi. Bende bugün 3 defa dondu oyun, bir süre oynadıktan sonra ekran komple donuyor. Bu sorunu yaşayan başka birisi oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

uptade şu an iniyor. chapter 2 ye kadar oynayıp değişiklikleri değerli yorumlarımla belirteceğim
    İlk izlenim;
    act 2 kayıt sorunu düzelmiş...
    kalanına bakacağız.

• Arkadaşlar selamlar. Alalım mı? Ne diyorsunuz?

Amacım : Diablo 3 benzeri bir oyun. Bir de eğer oluyorsa zevkli bir multiplayer deneyimi..
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Diablo ve türevlerini seviyorsan kesinlikle al ..doğru teknik anlamda ciddi sorunlu çıkış yaptı ama update geldikçe sorunlar çözülecektir gelecegi olan bir oyun ..en azından last epoch çıkana kadar keyifle oynarsın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu nasıl multi oynuyoruz arkdaş listesi ile değilde diablo daki gibi rast gele insanlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

oyunu nasıl multi oynuyoruz arkdaş listesi ile değilde diablo daki gibi rast gele insanlarla
    Sol kısımdaki ACT ayarlarından "Public" seçerseniz random oynıyabilirsiniz.
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smalhero

Oyunda bi ağız tadıyla kendi buildimizi severek oynadığımız şeyi yapamıcaz galiba . 2 gün önce severek oynadığım mage hunter karakterimle gereksiz zor act 1 bossunu kesemedim ben de sinirlendim gittim uyduruk kılıç kalkan tank class yaptım ve tek skill(bladestorm) ile tüm act 1'i bitirdim son bossu da aynı şekil sadece dönerek 2 denemede yendim. He zevk aldım mı 0 zevk sadece bakalım işe yarayacak mı dedim ve tek yetenekle geçtim o bölümü. Yapımcılar daha çoook nerf ve buff işlerine kafa yorması lazım.
    Mage in atağı yüksek ama doğal olarak defansı zayıf , summon kullanırsanız çok rahat şekilde indirirsiniz Edric i , tek seferde kendsini indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 22 Şubat 2020; 11:53:40 >

• Bu oyunda Türkçe dilde olacaktı ama vazgeçmişler sanırım çünkü Türkçe yok seçeneklerde.

Şimdi baktım da localization dosyası içerisinde gecen sene tarihine ait Türkçe dil dosyası var ama oyun içerisinde Türkçe dil yok. Ben anlamadım bu durumu.

Neden vazgeçtiler Türkçe dil seçeneği vermekten.
  • bir arkadaş kendice bir şeyler yapmaya çalışıyor , act 1 de ilk 4 bölümü çevirmiş
    https://forum.donanimhaber.com/wolcen-lords-of-mayhem-bolum-1-gorev-4-e-kadar-turkce-yama--142108660-2
    Benim de asıl değinmek istediğim konu oydu. Oyunda belli bossları(genelde act son bossları) belli buildler olmadan kesmek imkansız gibi bir şey. Bunu yeteneklere nerf ve buff getirerek halletmeleri gerekiyor. Bir de giydiğimiz armorlarınn ve silahların oyunda çok da bi katkı sağladığını söyleyemem hala daha 9 seviyelik 1-2 parça eşya kullanıyorum 25 seviyede düşen eşyalar nasıl olur da 9 seviyelik eşyadan daha kötü olabilir anlamış değilim. Ayrıca build konusuna gelirsek videolardan falan bakıyorum %80'i melee fırıldak yeteneği üzerine buildler. Son olarak da kritik oranı da doğru çalıştığını düşünmüyorum fırıldak kritik buildi yaptım üzerimdeki neredeyse bütün pasifler ve eşyalarda crit hasar ve yüzde arttıran şeyler ama hala daha en iyi ihtimal 3 vuruştan biri en kötü de 5-6 da 1 krit çıkarabiliyorum. Kritik yüzdesi de %55in üzerinde bu arada
  • ACT 2 Boss unu tek başına yere seren gururlu Mage.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 22 Şubat 2020; 20:27:58 >
    Story moddamı yoksa normalde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotage1907

Story moddamı yoksa normalde mi?
    Normal.
  • büyücünün gelişimi nasıl olmalı arkadaşlar? özelikle o çemberli pasif yeteneklerde dağılımı nasıl yapmalı? ufak tüyo verirseniz sevinirim
  • 5 saat online oynadım oyundan atma düşme filan yaşamadım 50 pingle gayet keyifli bir şekilde oynadım ayarlar en yüksekte fps drop gibi bir sıkıntım olmadı bir tek sevmediğim yönü var şimdilik oda target alırken zorluk çekiyorum onun dışında grafikler çok hoş ses ler çok hoş çevre karakter ve yaratık modellemeleri çok hoş şuana kadar 10/7 veririm oyuna and game i de güzel olursa o zaman puanım yükselir uzun sürede oyalar bu oyun adamı path of exile oynarken kafam kazan gibi oluyordu 1 saate pertim çıkıyordu oyunu bırakıyodum ama bunda 5 saat aralıksız banamısın demedı kalkasım gelmedı basından baya baya sarıyo türü seviyosanız bence denenebilir.
  • Arkadaşlar akşam DC de oluyoruz 5 kişi 4 kişi beraber exp map yapıyoruz bekleriz sizleride

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunda kozmetikle uğraşmalara doyamıyorum dükkanda ne var alıp satıyorum sırf kosmetik çeşitim artsın diye 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.