< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 14 Mart 2023; 10:34:53 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 14 Mart 2023; 10:34:53 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl bir ustasın sen öyle üstadım önünde saygıyla egilmek gerek...
|
Tamam da millette ki ne bu şiddet bu celal.Beğenmeyen iade eder,parasını alır bakar keyfine.Kendisine güzel gelen oyunları oynamaya devam eder.Zevkler ve renkler meselesi neden kendinizi bu kadar kasıyorsunuz.Yok ben dediğim de haklıyım da haklıyım(çocuk gibi),yok firma kapatır gider. Bi sakin olun gençler. Ortada öyle ya da böyle verilmiş olan bir emek var. Ben ve benim gibi oynarken çok fazla keyif alan insanlar var.(her ne kadar amatör etiketi yemiş olsakta ,kaldı ki bunu diyen üstteki arkadaşın prof.luğu nedir acayip merak ettim)
Herkes kendi düşüncesini tabi ki söyleyebilir,beğenebilir,beğenmeyebilir ancak başkalarını küçük görecek şekilde yorum yapan kişinin kişisel gelişiminden esas ben şüphe ederim.Hadi az öteye gidin diğer oyunları oynamayı devam edin ne diyelim,biz burada oynayanlar olarak oyunla ilgili paylaşım,bilgi alış verişi yapmak istiyoruz. |
Yav güzel kardeşim oyunu beğenmiyorsan beğendiğin oyunun forumunda konuşsana sen gelip boş yapıyorsun burada.
|
Hocam yanlış anlamayın ama PoE fanboyluğu gibi geldi attığınız mesaj.PoE'yi ne zamandır oynuyorsunuz bilmiyorum ama PoE'de alpha aşamasının başlangıcından 3 sene sonra release olan ve ilk çıktığında her oyun gibi buglarla çıkan bir oyundu.Ben PoE'nin alpha sürümünden release sürümüne kadar tüm testlerinde bulunmuş birisiyim ve çok güzel yol kat ettiklerini gözlemledim.Aynı şekilde Wolcen'i de 4 senedir tüm güncellemeleriyle birlikte deniyorum ve bu adamların da nasıl yol kat ettiğini gördüm.Kısa bir süre içerisinde bugları büyük ölçüde temizleyecek ve fazlasıyla oynanılacak bir oyun haline geleceğini düşünüyorum.
PoE killer vs. konusuna bir şey diyemem zaten o tarz bir şeyi de savunmuyorum. |
KickStarter zamanında almıştım , tavsiye ederim arkadaşlar , türünde zirveye oynıycak bir yapım.
|
Anomaly ve Solarfall'ı hala düzeltmemişler.Solarfall hala düzgün çalışmıyor, anomaly kullanınca hala moblar kaybolup gidiyor :) Legendary rarity artırmayı kapatıyoruz demişler ama Legendary quality kapatmışlar, adamlar bir yerden yapıyor bir yerden bozuyor. POE yeni sezon başlayınca oynayan sayısı dibe vuracaktır oyunun.
|
PoE para tuzağı? ilk defa sizden duyuyorum.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 24 Mart 2016; 23:47:40 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 25 Mart 2016; 14:25:25 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 25 Mart 2016; 15:13:22 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 25 Mart 2016; 15:21:57 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|