Şimdi Ara

Wolcen: Lords of Mayhem - Türkçe Yama (Hikaye %100- Yayımlandı) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
20
Favori
13.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3925D0282

lvl 44 um summonerle oynuyorum suan cok rahat ılerlıyorum ıstıyorsan paylasırım levelın kaç ?

Alıntıları Göster
    21 lvl hocam zaten isteyen build söylerim dedin işte benden ondan yazdım sana mage ne gidicem ?
  • Nasıl girdin kardeşim ben giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Nasıl girdin kardeşim ben giremiyorum
    arkadaş biraz heyecanlı galiba :)))
    build paylaşırım isteyen olursa dedim mage buildi paylaş dedim istersen paylaşa bilirim diyor
    mage için build bekliyorum hocam bu arada başka karakterde açabilirim önerdiğin vurdumu oturtan ne varsa onu açar oynarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

arkadaş biraz heyecanlı galiba :)))
    build paylaşırım isteyen olursa dedim mage buildi paylaş dedim istersen paylaşa bilirim diyor
    mage için build bekliyorum hocam bu arada başka karakterde açabilirim önerdiğin vurdumu oturtan ne varsa onu açar oynarım :)

Alıntıları Göster
    heycandan değil de 28k can deyınce dedım 60 70 lvllerde tıkandı sanırım. Ayrıca statları göstermeyi unutmusum sanırım onunda resmını atıyorum. Statlar ayrıca gıydıgımız ıtemlerdende gelıyor ben hepsını bılgelıge verdım arada 20 30 kadar güce vermiştim ilk levellerde

Wolcen: Lords of Mayhem - Türkçe Yama (Hikaye %100- Yayımlandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 3 Mart 2020; 2:17:15 >

• quote:

Nasıl girdin kardeşim ben giremiyorum
    Çıkıp girdikten sonra da mı öyle acaba? Bende de bölüm 2de bir konuşma görevi vardı konuşacağım kişiye ne kadar tıklarsam tıklayayım konuşma penceresi açılmıyordu çıktım ve daha sonra girdim görevin başına attı, 2. seferde konuşabiliyordum.
  • anlaşıldı biz baya ezikmişiz anlaşılan
    2 saat geçemedik 1.bölüm bosunu :)
    baya az vuruyordu bu build ile deniyeyim.
    skilleri sıfırlayıp bilgeliğe vereyim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

anlaşıldı biz baya ezikmişiz anlaşılan
    2 saat geçemedik 1.bölüm bosunu :)
    baya az vuruyordu bu build ile deniyeyim.
    skilleri sıfırlayıp bilgeliğe vereyim bakalım.
    yine geçemezsen arkadaş ekle yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3925D0282

yine geçemezsen arkadaş ekle yardımcı olurum

Alıntıları Göster
    tamam hocam haber veririm. klavye fare alışkın değilim zor oluyor benim için. Beraber geçeriz olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hard dungeon girilebilecek en zor zindanlardan birisine girdim kendi levelimdeki yaşamla ölüm arası sadece 2 saniye
  • wolcen türkçe yama<--Yama lınkı. Yamayı yeni gelen patche ayarladım yamada oyun sonu bir çok yer bos modıfıer uı pasıf skıl acıklaması pasıf skıller bazı ıtemler kostumler bir çok etki ateş buz gibi oyun senu geliştirmeleri türkçe translete ile çevirdim isteyen kullanabilir.
    Wolcen: Lords of Mayhem - Türkçe Yama (Hikaye %100- Yayımlandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 6 Mart 2020; 22:41:40 >

• Eline sağlık hocam ben takipteyim actlerin 3 üde çevrilsin öle indirip bi baştan oynayacağım actleri.
  • ilk bossu geçemiyoruz ki nasıl olacak yok mu bana yardım edecek
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu çok güzel çevirdin, çok teşekkürler, hatta şöyle diyeyim, altyazıları okurken oyunu oynamayı bile bırakıyorum, düşman o esnada beni biçiyor. Ayrıca bu oyunu oynayanlar, kulaklık kullanırsa sesin güzelliğine hayran kalırlar. İlk kez CryEngine bu kadar sağlıklı çalışıyor. Ve son oyunu güncelleyin, eski sürümlerde çok hata var, firma küçük ancak hataları gideriyorlar....

Tekrar tebrikler... Tam çevirmen olacak kişisin.

Çeviriyi bitirince, kesin firmaya gönder, görüş.... Böyle firmalar altyazı eklerler... Üstelik test de ediliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.ali -- 9 Mart 2020; 20:27:36 >
  • Oyunu sırf bu çeviri için oynayıp bitireceğim. Gerçi bu aralar sürekli patch çıkarıyorlar. Oturmasını ve çevirinin tamamlanmasını beklemek daha sağlıklı olacak.
  • zorahmagdaros.2817 arkadaş olarak ekleyin yardımcı oluruz

• İtem Craftlama stat değiştirme işlemi
  • 1.0.9.0 dosyasını atabilecek var mı?

13 Mart Güncellemesi geldi. Diyaloglar ilerletildi. Sığınak saldırısı ve Kamp Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunSociety -- 13 Mart 2020; 22:58:31 >
  • Full zorlukta 110 + Zindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 14 Mart 2020; 0:6:33 >
  • quote:

1.0.9.0 dosyasını atabilecek var mı?

13 Mart Güncellemesi geldi. Diyaloglar ilerletildi. Sığınak saldırısı ve Kamp Türkçe.
    Oyun size hediye edilmedi mi ???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.