Oyunun Betası malum bölgelere düşmüş arkadaşlar.Boyut: 570 MB
Oyunun nasıl olduğunu merak edenler için mükemmel bir nimet.
Yeni sayfa olduğu için bir alıntı yapalım.
ben indirdim betayı ama keycode istiyor,keycodesuz da landan oynamak lazım, hamachi ag kuran varsa oynayalım arkadaşlar nettekiler hep dolu..
İndirdim.Arkadaşlarla oynadik .Ama Call of duty e çok benziyordu
Ben singleplayer bekliyorum. Yalnız bu oyunuda bitirdikten sonra Eylül 15 i bekleyeceğiz.Bilmiyorum daha önce çıkacak oyun varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: ismailyt
Ben singleplayer bekliyorum. Yalnız bu oyunuda bitirdikten sonra Eylül 15 i bekleyeceğiz.Bilmiyorum daha önce çıkacak oyun varmı?
Batman var section 8 var..
Nerde kaldı bu oyun ?
artık çıksın şu oyun
18 Ağustos diyorlar bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
18 Ağustos diyorlar bakalım.
Avrupa ya 21 Ağustos da geliyor ...
El bombası atılması filan saçma olmuş.Bombayı ne kadar ileri atmaya çalışırsam çalışayım kısa mesafede hemen yere yapışmış şekilde düşüyor.Cod 4'te böle bi durum yoktu.
nedir burdaki durgunluk up
return to castle MÜKEMMEL di... sadece benim için sonu hayal kırıklığıydı.
spoiler
( koca henric tek seferde öldü ya :/ )
spoiler
herkesin mutlaka bir yerlerden edinip oynaması gereken bir oyun gerçekten. grafiklerini o kadar takmayın kafanıza. ki bu nesle göre bile o kadar kötü grafikleri yok açıkçası..
yeni wolfenstein biraz ağırlaşmış bir oynanışa sahip gibi. ama yine de o hitler rejimi zamanında olan psikopat deneylerin yapıldığı mekanların havası olsun karakterler olsun çok güzel bence. yani öyle bişey yok tabi de konsept olarak çok güzel oluyor cidden. medal of honor a fantazi ekleyin biraz. şeytan meytan falan. return to castle ı alırken oyun satan eleman aynen böyle demişti.
neyse. bir an önce çıksa da oynasak yeni oyunu. süper askerlerle savaşsak
Oyunun XBOX-360 sürümü düşmüş PC için gözlerinizi 4 açın
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
Oyunun XBOX-360 sürümü düşmüş PC için gözlerinizi 4 açın
3 gün sonra anca düşer..
amma da bekletti bizi...
Oyunda silahlarımızıda geliştirebiliyormuşuz.Altınları falan bularak
Bu xboxa niye daha önce düşüyor da pcye daha sonra düşüyor oyunar?Anlamak mümkün değil..
x-box versiyonu çıkmış pc versiyonunu bekliyoruz sabırsızlıkla :)