Yakın zamanda yok gibi hocam |
Wolfenstein The Old Blood % 100 Türkçe Yama [T.O.M] (2. sayfa)
-
-
Yakın zaman ne zaman gelecek?
-
Steam Versiyonu ile uyumsuzluk yaşayan arkadaşlar yamayı aşağıda verdiğim linkten indirebilir.
Link ; https://www.dosyaupload.com/8kah/Wolfenstein_-_The_Old_Blood_TR_Yama.rar
Not ; Hedef kurulumu olarak /base olacak şekilde ayarlayın. Örğn. "D:\Steam Files\steamapps\common\Wolfenstein The Old Blood\base"
-
Bu versiyonu da yükleyemeyen arkadaşlar yamayı D:\Steam Files\steamapps\common\Wolfenstein The Old Blood\base 'ye kursun sonra base klasörü içerisinde yeni bir base klasörü oluşmuşsa oradaki chunk0.index ve chunk0.resources dosyalarını kopyalayıp D:\Steam Files\steamapps\common\Wolfenstein The Old Blood\base bu dizine yapıştırsınlar.
-
Teşekkürler işe yaradı
-
Sorun hala devam ediyor en son yapılan yöntemde yaramıyor lütfen yardımcı olurmusunuz ?
-
Oyunu gamepass'e yükledim
faka yamayı çalıştırmayı başaramadım.
dosya klasörünü bir şekilde buldum fakat yetkiler sebebi ile klasör içinde değişiklik yapamadım. Yetkileri kaldırdım, yeniden yetkiler verdim bana mısın demedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan8742 -- 6 Aralık 2021; 5:44:14 > -
Makine Çevirimi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X