Yakın zamanda yok gibi hocam |
Wolfenstein The Old Blood % 100 Türkçe Yama [T.O.M] (2. sayfa)

-
-
Yakın zaman ne zaman gelecek?
-
Steam Versiyonu ile uyumsuzluk yaşayan arkadaşlar yamayı aşağıda verdiğim linkten indirebilir.
Link ; https://www.dosyaupload.com/8kah/Wolfenstein_-_The_Old_Blood_TR_Yama.rar
Not ; Hedef kurulumu olarak /base olacak şekilde ayarlayın. Örğn. "D:\Steam Files\steamapps\common\Wolfenstein The Old Blood\base"
-
Bu versiyonu da yükleyemeyen arkadaşlar yamayı D:\Steam Files\steamapps\common\Wolfenstein The Old Blood\base 'ye kursun sonra base klasörü içerisinde yeni bir base klasörü oluşmuşsa oradaki chunk0.index ve chunk0.resources dosyalarını kopyalayıp D:\Steam Files\steamapps\common\Wolfenstein The Old Blood\base bu dizine yapıştırsınlar.
-
Teşekkürler işe yaradı
-
Sorun hala devam ediyor en son yapılan yöntemde yaramıyor lütfen yardımcı olurmusunuz ?
-
Oyunu gamepass'e yükledim
faka yamayı çalıştırmayı başaramadım.
dosya klasörünü bir şekilde buldum fakat yetkiler sebebi ile klasör içinde değişiklik yapamadım. Yetkileri kaldırdım, yeniden yetkiler verdim bana mısın demedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan8742 -- 6 Aralık 2021; 5:44:14 > -
Makine Çevirimi?
-
eyv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X