Şimdi Ara

Wolfteam anım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi ben eskiden annemle pazara giderken Birtane yer gördüm internetcafe adında o an büyülenmişdim içeri hızlıca girdim bi baktım büyük ekranlı kasası olan mouse klavyesi olan bir cihaz acaba neydi bu diye düşünüyordum sonra duvardaki yazıyı okudum ve saatlik 1tl yaziyordu sonra ben içimden dedimki yarın 4tl alıyım gelirim dedim ve çıktım pazardan alisverisimizi yaptık beyler gece oldu uyuduk uyandık sabah kalkar kalkmaz ozaman buarada yaz tatili direk koştum İnternet cafeye 4tlem vardı hemen 4 saatlik actırdım Facebooku duymuştum hesap açtım girdim orda reklamlarda metin 2,wolfteam yaziodu ben kurtadam var diye wolfteame baktım oynamaya çalıştım yarım saate çözdüm ve oynamaya başladım çok eyeleniyordum sonra yarın oldu tekrar gidim tekrar tekrar ve tekrar sonra annemin kredi kartiyla kostüm aldım ve giderken hesabı kapatmayı unutmuşum maalesef hesap çalındı ve o günden beri ne wolfteamdeki arkadaşlarımı gördüm nede oynadım resmen oyuna küsmüşdüm hayatı sorgulamışdim.. buarada en iyi klan vs şarkısı kral biziz alaca karanlik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.