Arkadaslar wolfteam i günceledim, yenisini kurdum fakat "Apex 138001 DF update "gibi bir hata mesajı veriyor bir türlü çözümünü bulamadım. fakat şöyle bir şeyle karşılaştım. ekran kartı güncel DeepFreeze en üst versiyon olmasına ragmen DF açık halde iken giriyor. DF kapattgımda yazdıgım hatayı veriyor çıldırmak üzereyim hatanın çözümünü bilen varsa çok minnettar kalıcam. herkeze kolay gelsin...
Dostum ban yemişşin geçmiş olsun
Banada bir keresinde böyle olmuştu hatanın kodunu tam hatırlamıyorum ama launcheri açıp, oyun seçmeden önce (rakion - wolfteam) biraz beklemiştim kısa bir yama yükledi daha sonra oyuna girebildim.
not:hata kodu aynı olmayabilir.
banla alakası yok arkadasım , eski yama mevcutlar yama atılıp girilebiliyor, ver352 kurupta oyuna girmek istediğimizde bu hata kodu ile karsılasıyoruz ilk denemem de DeepFreeze açık iken giriyordu. DF kapalı iken girmiyordu bugun artık her iki kosulda da girmiyor anlamadım gitti :((....
quote:
Orijinalden alıntı: LiNuX
banla alakası yok arkadasım , eski yama mevcutlar yama atılıp girilebiliyor, ver352 kurupta oyuna girmek istediğimizde bu hata kodu ile karsılasıyoruz ilk denemem de DeepFreeze açık iken giriyordu. DF kapalı iken girmiyordu bugun artık her iki kosulda da girmiyor anlamadım gitti :((....
İstersen desteğe danış belki yardımcı olurlar.Ama en geç 48 saat içerisinde cevap veriyorlar.
Akınsoft un versiyonunu düşürdüm bütün wolfler düzeldi :).