arkadaşlar oyungezer dergisi bu ay wolfteam promo kodu veriyor. dergiyi alan arkadaşlardan ricam wolfteam oynamıyorsanız eğer kodu bana özelden pm atarmısınız? Ben bazen alıyorum dergiyi bu tip küçük promosyonlar yapıldığı zaman derginin ambalajını yırtıp kodu çalıyorlar benim başıma bi kere geldi? takas isteyen olursa elimde geçen aydan kalma kehanet ve rappelz kodları var istereniz verebilirim.
kimse almadımı dergiyi bu ay :(
alan arkadşlar pm atarsa sevinirim :)
8 lira ver de dergiyi al.
quote:
Orijinalden alıntı: kenan9593
level dergisini para vererek almıştım çünkü içinden 7 günlük eşyalar çıkıyodu.oyungezerin verdiği eşyaların hepsi 1 günlük o yüzden kullanmayan arkadaşlardan kod bulmaya çalışıyom.ama yazık oluyo adamlar kod veriyo marketlerde millet dergileri yağmalıyo resmen :S
Dergi alanlar çok ama verenler yok
Kimse sorsan git al der %0.1 oranla verir
Oyungezer alanların hepsi Wolfteam oynuyor sanırım
level dergisini para vererek almıştım çünkü içinden 7 günlük eşyalar çıkıyodu.oyungezerin verdiği eşyaların hepsi 1 günlük o yüzden kullanmayan arkadaşlardan kod bulmaya çalışıyom.ama yazık oluyo adamlar kod veriyo marketlerde millet dergileri yağmalıyo resmen :S
Şu an dışardayım. Akşam eve gidince sana kodu yollayacağım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: madmudo
quote:
Şu an dışardayım. Akşam eve gidince sana kodu yollayacağım
tşk ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme