Şimdi Ara

Wolksvagende yaşanan olaylar ve Skoda'ya etkisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Şu sıralar hiçbir aileye katılmayın. Tavsiyem otomobil almayı bekletmeniz olacaktır.

Hem otomotiv dünyasındaki ciddi çalkantılar, hem dünyadaki beklenen ekonomik fırtına, hem Türkiyedeki siyasi belirsizlikler, bırakın otomobil almayı, insana otomobilini sattıracak cinsten riskler...

Bir sabah kalktığınızda trilyoner komşunuzun battığını, sıfırı tükettiğini görme olasılığınız var. Allah vermesin tabii ama durumlar çok kritik dünyada...

Tasarruf yapmakta fayda var. Bırakın otomobili, cep telefonu bile almayın bu dönemde

Bingo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Mahpus yata yata biter..
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Kendilerini ülkeler üstü görmenin neticesine katlanacaklar bir zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Şu sıralar hiçbir aileye katılmayın. Tavsiyem otomobil almayı bekletmeniz olacaktır.

Hem otomotiv dünyasındaki ciddi çalkantılar, hem dünyadaki beklenen ekonomik fırtına, hem Türkiyedeki siyasi belirsizlikler, bırakın otomobil almayı, insana otomobilini sattıracak cinsten riskler...

Bir sabah kalktığınızda trilyoner komşunuzun battığını, sıfırı tükettiğini görme olasılığınız var. Allah vermesin tabii ama durumlar çok kritik dünyada...

Tasarruf yapmakta fayda var. Bırakın otomobili, cep telefonu bile almayın bu dönemde

Akıllı adamın hali başka

Ama iPhone 6s çıktı. Arkadaşım masaya 6s koyunca ben nasıl ve hangi yüzle cebimden çıkaracağım 6'yı

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Akıllı adamın hali başka

Ama iPhone 6s çıktı. Arkadaşım masaya 6s koyunca ben nasıl ve hangi yüzle cebimden çıkaracağım 6'yı

Ee o keriz sürüsü olmasa kapitalizmin çarkları nasıl işleyecek.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    yani almak... ya bu araba fabia ya sarmıştım. ilk arabam olacak nasipse.. e bütçede 33-35 civarı.. donanımlı ve sağlam düşüncesi ile fabia alayım derken..!!!
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    kardeş naaptın sende... ağlayacaktım okurken..
    kendimi bi an cibuti cumhuriyetinde(!) sandım.. :))
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Çok şükür trilyoner komşum yok.

Bu tehlikeyi de atlatmış oldum

Komşuların hepsi taş gibi emekli.

Olası krizde kaya gibi dik durur bizim apartman
  • Valla ABD vatandaşı gibi sahtekarlık oldu ben araba almayı erteleyeyim falan dersen, 6 ay sonra kafanı taşlara vurabilirsin

Şu an ortam gergin
  • Aynen beyler fiyatlar düşermi? Bu durumdan dolayı

• wndrby W kullanıcısına yanıt
    B sınıfı arıyorsanız ; Fiesta, Clio, Corsa gibi alternatifleri de araştırın derim
  • ABD deskoda yk seat yok fransızlar bile yok. Peki neden yok? Çünkü standartlar yüksek herkes piyasaya giremiyor. Girincrde bakınız olan oldu zaten. Yanı cinliler bile giriyor abdye ama bazı markalar giremiyor. Olay sadece vw olmaktan çıktı sadece dizel motorla alakalı. Bu motorun kullanıldığı tüm araçlar çevre düşmanı ve mahkemelik

• biri bana sağlam yardımcı olsun... 15 güne kadar arac almayı dşünüyorum.. ve o da fabia idi.. ne yapmalıyım ki kafam karıştı
  • Ben yerinizde olsam piyasasi hizli , masrafsiz ve temiz ikinci el bir arac alirim eger ki zaruri ihtiyacsa araba. Yok degilse hic bulasmayin bence bu donemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: wndrby

biri bana sağlam yardımcı olsun... 15 güne kadar arac almayı dşünüyorum.. ve o da fabia idi.. ne yapmalıyım ki kafam karıştı

Punto tavsiye ederim.
  • Fiat düşünmüyorum arkadaşım.
    -----------
    Valla cok ölüm kalımlık değil ama olsa iyi olur. Mesela hafta sonları memlekete giderim cok uzak degil.. (memurum)
    Ne bileyim cogu zaman ev alışverişini yakında yrlerden yapmak zorunda kalıyorum. Ve ceşit yok.. Uzaltaki marketlere gtsem ,ki her zamanda gidemiyorsun,elim kolum dolu nasıl getireyim
    İşe desen dolmuşla gidiyorum..
    Sıkıntı yani.. Bazen bunalıyor insan.. Hastane desen uzak..
    Bi aciliyet olsa allah muhafaza ,kndimden cok eşimi dşünüyorum.
    Yoksa bekarken arkadaşlar aldı araba..hiiç aklımın köşesinden gecmedi araba almak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar peki 1.33 comfort auris için kim ne der?
    performans yakıt tüketimi lpg durumu.. (2012)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wndrby

arkadaşlar peki 1.33 comfort auris için kim ne der?
    performans yakıt tüketimi lpg durumu.. (2012)

kafanı bulandırmasın bu boş muhabbetiçiler boşuna! fabia 3 gayet güzel araç. saydıkları modeller yandan yandan toplar nalları...
  • black exodus kullanıcısına yanıt
    walla bana da öyle geliyor daa.. takmış millet fiat a.. anlamadım gitti :)

auris 2012 comfort 1.33 nasılsır?
  • Audi'yi satsalar da biz Türkiye olarak alsak. ÖTV kalksa sonra da quattro A5 almak için kuyruğa girsem.
    Hayaller hayaller.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.