Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.895
Cevap
49
Favori
240.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam 9:30 dan itibaren 48 saat tecrübe bonusu olacak. Bu akşamki etkinliği kazanan hanedana %50, kaybeden hanedana %25 olmak üzere.
  • Önümüzdeki 4 saatte metinlerden envanteri genişletmeyi sağlayan bronz envanter anahtarı düşürebilirsiniz. İyi şanslar.
  • Şu an başlanır mı buna ? Oyuncusu bol mu sıkılmadan Farklı şeyler yaparak gelişebilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    Eski zamanlara göre başlamak daha kolay, başlangıçta yardımcı olabilecek çok eşya veriliyor. Oyuna zaman ayırırsanız hızlıca gelişebilirsiniz.
  • Oyun v20.6 ya güncellendi. Güncelleme notları https://global.wom2.org/board/threads/v20-6-guencellemesi.33973/

Bugün hanedanlık savaşı var, kazanan hanedana 48 saat boyunca %50 , kaybeden hanedana %25 tecrübe bonusu verilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 19 Haziran 2020; 17:57:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVizit

Şu an başlanır mı buna ? Oyuncusu bol mu sıkılmadan Farklı şeyler yaparak gelişebilir miyiz ?
    Uzak durmanı tavsiye ederim, online yerin dibine düştü. Irkçılık mevcut ve server trden dahi zor. Tamamen vakit kaybı.
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    Başlamanı önermiyorum.Pandemi sürecinde 2400-4000 arası değişen anlık oyuncu sayısı 700 küsürlere düşümüş durumda.2 ay önce 1t 7 eurolara satılırken şu an 2,5 eurodan satılıyor.Oyuncu profili aşırı kötü.Sunucunun %80'i rumenlerden oluşuyor, adamlar ısrarla ingilizce konuşmuyor.Lütfen ingilizce yaz diyorsun yine rumence cevap veriyorlar.

Oyuncuları 2 aydır forumda ağlıyor yeni mapler getirin diye takımın umurunda değil.Üstüne forumda yeni kural getirmişler: eleştiri yapanları banlamaya başlamışlar.Eleştiri yapmak işleri kolaylaştırmıyormuş(aynen böyle yazmışlar açıklamaya)

Oyuncu profili hakkında şu örneği vereyim;12 str ve sersemliği olan 21 lvl kalkanı 700m'den kakalamaya çalıştı rumen'in biri geçen(normalde 150 m ediyor).Neden böyle şişiriyorsunuz fiyatları zaten sv ölmek üzere yazınca şu cevabı aldım:2 ay da sürse biri bu fiyattan alacak.İşte böyle ruh hastalarıyla oynamak istiyorsanız WOM2 size en uygun sunucudur.

Ayrıca yaklaşık 5 ay önce WOM3 adlı sunucularını kapatıp binlerce euro harcayan oyuncularını da mağdur etmişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 21 Haziran 2020; 0:34:49 >

• Doğru ve güzel yazmışsın şimdi meley zamanı
  • 10 oyuncuya 1 metin taşı düşüyor metin sayılarını artması lazım rakip serverler cok güclü sektor acımaz oyuncuyu sıkmamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin sayısı veya bulma için şikayet gelmedi bir süredir. 5 kanal ve hızlı çıkan metinler oyunculara rahatlıkla yetiyor gözlemlediğim kadarıyla.
  • Son zamanlarda sık sık yeni başlayan Türk oyuncular görüyorum.Bu forum da google'de wom2 yazınca en üst sıralarda çıkan sitelerden olduğu için bir kaç şey yazmak istedim.

Sakın bu servere başlamayın.Ölü bir sunucu,yönetim çok kötü(ayrımcılık var,aylardır yenilik getirmiyorlar) ve kitlesi çok kötü.

mesela geçen 30 lvl farmerimla gezerken 105 bir pvp karakteri tam 5 dakika kovaladı.Adama da hak veriyorum binlerce euro harcamış saatlerini ayırmış ve sv'nin geldiği durum 400 anlık online(şüpheli).Ne bir event var ne bir kalabalık.Adam sıkıntıdan köydeki 20-30 lvl'lere sarıyor.

Ben ise RMT yapmak amacıyla yeniden başladım ama sv öyle hızlı çöktü ki planlar suya düştü.Oyuncu sayısı artar artmaz yangları satıp uzayacağım.Çünkü o oyuncuların hepsi max 2 ay sonra bırakacaktır.Maalesef wom2'nin ruh hastalarından oluşan kemik kitlesi dışında bu oyunu oynayacak kimse yok.

• Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    7 yılını dolduran bir özel sunucunun açık olması mucizeyken online saysının haftalık kapanan sunucularla kıyaslanıp kötü denmesi komik.
    Oyuncu sayısına inanmayan 1.köyde pazarları bir gezer anlar zaten (pokemon sunucular gibi her şey altın tepside değil, o pazar açıksa o kişi ya oyundadır ya da son 24 saat içinde oyuna girmiştir ki pazar süresini kazansın.)
    İsteyen istediğini kovalar, canı sıkılmıştır gider 5 level metin de keser 15 level oyuncu da kovalar, atarsın kendini başka kanala, geçersin başka slota olur biter, sanki dünyanın sonu, bu kadar ağlamaya gerek yok.
    Konuyu upladığın için de teşekkürler, 2-3 ayda bir sadece kötülemek için de foruma girsen, reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.
    Güncellemelere gelince, her ay bazı ufak tefek güncellemeler ve etkinlikler geliyor. Yaz etkinliği köşe başında, ardından da Jotun ve yeni harita, ekipmanlar ve muhtemelen yeni level sınırı da gelecek. O zaman yine hem eskiden oynayanlar hem de yeni oyuncular gelir, sen de buraya gelirsin yönetim kötü, ayrımcılık yapıyorlar diye konuyu uplarsın unutma .
    Oyuncu sayısındaki ani düşüşe gelince hem başka yeni bir sunucunun açılması hem de covid kısıtlamalarının kaldırılması etkili oldu, güncellemenin gecikmesi değil yani yalnızca. Bunu da şöyle kanıtlayabilirim wom2 nin oyuncu sayısı 2k+ iken , malum bir sunucunun da 8k+ idi. Şu an wom2 600-700 e düştü ve bu malum olan da daha yeni güncelleme gelmesine rağmen 1500 ü geçmez oldu. WoM2 büyük güncelleme ile beraber tekrar yükselecektir, kötü reklam yapmayı unutmayın

• Sen ağzına başka serverları alma. Origins2 ve Rubinum birebir aynı yapıda ve aynı kitleye sahip o sebepten geçişkenlik oldu.
    Senin de söylediğin gibi womun güncellemesi bile yok. Oyuncular keriz yerine konup dolandırılıyor. O paralarda işte şu üstümde post atan şahıs gibi kişilere aylık maaş olarak gidiyor. Ek olarak yang satıyor gmler.

Bu kişilere itibar edip sakın başlamayın, işi gücü bırakmış başka serverlara haset etmeye başlamış. Madem okadar geçmişe gittin ben biraz daha geçmişe gideyim.
    Ben womu bırakırken womun 1600 origins2 nin ise 1500 online ı vardı. womu bıraktığımdan beri Origins2 womu katlıyor. Burda boş yapma hiçbir vasfın yok copy paste yapmak dışında.

Serverın sahibi bile gameforge saldırılarından ötürü gizlenmek zorunda kaldı. Yazılımcıda aynı şekilde. Sonları yakındır, tencerenin dibini sıyırıyorlar. Romen küçük çocukları iyi sömürdüler, son ne sömürsek diyorlar. Gidin kendinize düzgün iş bulun söyliyim. Woma çok güvenme sen, aylık maaşın gidince kalırsın ortada.

Son olarak sakın ama sakın bu servera başlamayın, bu maaşlı çalışan dışında oynayan yok zaten burayı. Kendi de oynamıyor da işte saatlik 2.75 eurosunu alıyor. Server kapanırsa alamayacak, mecbur vermişler görev yerine getiriyor.

Serverda eleştiriye ban atma kuralı getirmişler. Türlü türlü şeyler olmuşta artık ilgilenmiyorum. Herkes illallah etmiş. Serverı ağır şekilde savunanlar bile bana özelden yazmaya başladı, haklıymışsın diye. Zamanınızı, paranızı, emeğinizi çöp etmeyin. Bu sunucuyu oynamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 27 Haziran 2020; 17:58:20 >

• Bir sunucu adı yazmadım ama yarası gocunan gelmiş
  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ağlayan kişileri görmek istiyorsan buraya göz atabilirsin
    https://global.wom2.org/board/forums/general-discussion.3/
  • Single Player Metin2 deneyimini yaşatacak en kaliteli server kesinlikle wom2dir ama multiplayer için malesef ayı şeyi söyleyemeyeceğim
    Şaka bir yana aslında bunca zaman metin2 sg ile birlikte iyi geldiler ama şu son ki wom3 faciası ve milletin emeklerini çöp etmeleri sonun başlangıcı oldu sanırım.
    Her güzel dizi gibi wom2 de uzadıkça saçmalamaya başladı ne yazık ki, ilk çıktığı dönemde en yenilikçi serverdi ama zamana ayak uyduramadı.
    Özellikle yönetim kadrosu birbirinden elit isimlerle dolmuş.Mesela benden suramı satın almak isteyen ,oyun içi yazamam skpe ver deyip orda euro teklif eden argus Coma olmuş ,madem rmt cileri seviyordunuz bunca milleti niye banladınız ?

• Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sunucuda RMT veya sunucular arası ticaret sevilmez, ancak kısıtlı -ve paralı- bir şekilde takım aracılığıyla yapılırsa yapılır. Ana sebebi de yapılan RMT veya ticaretten sunucu para kazanmaz, sadece satan oyuncu kazanır. Serverlar her ay yüksek paralar harcıyor, elinde olanı devam ettirmek için. Alan oyuncu sıfırdan başlasa büyük ihtimal EP çekip sunucuya maddi katkıda bulunur ama RMT yaparsa servera maddi hiç bir katkısı olmaz. Her sunucu gibi wom2 de yıllarca RMT yi yaptırtmadı, gerekince cezalandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hudut34

Single Player Metin2 deneyimini yaşatacak en kaliteli server kesinlikle wom2dir ama multiplayer için malesef ayı şeyi söyleyemeyeceğim
    Şaka bir yana aslında bunca zaman metin2 sg ile birlikte iyi geldiler ama şu son ki wom3 faciası ve milletin emeklerini çöp etmeleri sonun başlangıcı oldu sanırım.
    Her güzel dizi gibi wom2 de uzadıkça saçmalamaya başladı ne yazık ki, ilk çıktığı dönemde en yenilikçi serverdi ama zamana ayak uyduramadı.
    Özellikle yönetim kadrosu birbirinden elit isimlerle dolmuş.Mesela benden suramı satın almak isteyen ,oyun içi yazamam skpe ver deyip orda euro teklif eden argus Coma olmuş ,madem rmt cileri seviyordunuz bunca milleti niye banladınız ?
    Singleplayer deneyimi 2016'dan beri wom2'nin özeti maleesef.Tek sebebi de oyuncuları dinlememek.En ufak bir eleştiriye bile tahammülleri yok.Öyle bir duruma geldiler ki artık oyuncular öneri yapınca bile kendilerini savunmaya başlıyorlar.Argus da yakında postalanır zaten.Ne zaman oyuncu sayısı dibe düşüp sonra büyük güncellemelerle arttırılsa takımdan 1-2 kişi mutlaka postalanıyor.Sebebi bence ya görevlerini layıkıyla yapmamaları(euro ile maaş alıyorlar sonuçta) ya da başka sv'ler için de çalışmaları olabilir.Mesela eski Coma Akitas'a herhangi bir konuda mesaj yazınca adam hemen savunma pozisyonuna geçiyordu.Düzgün yönetemediklerinin kendileri de farkındalar ama para akıtan Romanyalı ve Almancı kardeşlerimiz sağolsun keyifleri yerinde.

• Yarın başlayacak Yaz Etkinliğimiz 2 hafta sürecek. (6 temmuz -- 20 temmuz)
    Ayrıntılar https://global.wom2.org/board/threads/yaz-etkinligi-2020.34245/
    Metinlerden hindistan cevizi ve patronlardan karpuz düşürerek üreteceğiniz sandıklar ile oyun içinde yardımcı olacak çeşitli ödüller kazanacaksınız.
    Nihai olan Kokteyl Sandığından ise süresiz kostüm kazanma şansının yanı sıra, 7 günlük efsunlu kostümler ve evcil hayvan mühürleri de kazanabileceksiniz.
    Bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 5 Temmuz 2020; 11:28:43 >
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Büyük yaz eventi pek işe yaramamış anlaşılan.Buna rağmen ikinci gününde dropları düşürdüler.

Bence Wom2 ulaşabileceği en düşük anlık oyuncu sayısında.Bu 500 kişinin altına düşmez çünkü %80'i yıllardır oynayan kişiler.Sv'de yeni oyuncu yok.Gördüğümüz bütün 55 ve 62 farmerlar zaten 110 lvllerin yan charları.

Kısaca yeni oyuncu lazım.Bunun için de düşük lvller için içerik getirmeleri ve reklam yapmaları lazım ama kimin umurunda.Bu postu da kuyusunu kazdığımız için attığımı düşünen yönetici takımıyla olacak işler değil maleesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 8 Temmuz 2020; 22:8:47 >

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.