Oyunu indirdim ama Windows defender hemen virüs uyarısı verdi. Oyunun exe'sini virus totalde taratınca da 2 tane trojan buluyor. |
World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (295. sayfa)
-
-
Galiba oyun gitti maintenance diyor ama güvenilmez :D
-
Merhaba
-
Geçmiş olsun hocam
Bu gibi olaylar yaşanmasa çok daha fazla oyuncusu olabilecek swlerden biri zaten, geçerli bir sebep mutlaka sunulmalı, canımı sıktın banladıma girer yoksa olay ve buda çok büyük emek verilen bir oyun için kabul edilemez bir durum.
Ben de gidişat hoşuma gitmediği için bıraktım, server adaletli olsa her geçen gün oyuncu akması lazım ki en sağlam swlerin kapandığı dönemlere denk gelmesine rağmen oyuncu tutamıyor kaybediyor ,buda garip bir durum.
-
Hala oynayan var mı... Kaç sene oldu.
-
Hala açık sunucu ama içi ne alemde acaba. Ortalama ne kadar kalabalık oluyor hafta sonları? Pazar canlı mı, sohbetler nasıl ve en önemlisi yönetimin tavrı tepki süresi adaleti nasıl? Oynayanlar yeşillendirsinler burayı da görelim ne kadar faal sunucuymuş.
-
6 aydır gemide starlink ile gizli gizli oynadığım hede.
etliye sütlüye karışmadan günde 1-2 saat oynaya oynaya baya kastım.peti 100 yapıcam uğraşıyorum.ben şahsen zevk alıyorum.Poe diablo4 wow yokluğunda oynatıyor server kendini öneririm
-
Throne and Liberty beklentimin de altında kalırsa başlayasım var. PVP odaklı uzun vadeli global bir tane bile sunucu kalmadı. Zaman ne çabuk geçiyor.
-
Hocam dünyanın en iyi oyununu bile oynsan Metin2 gibi bir tat vermez, oynarsın eğlenirsin sonra bir gün yine metin2 oynamak istersin :)
-
Haklısın hocam ama ben artık iş güç sahibi olduktan sonra bu tarz tekrar eden içerikli pay2win oyunlara hiç tahammül edememeye başladım.
Gerçi yalan yok benim de 2-3 ay önce canım çekti. Yaz geceleri 1-2 saat taş kırarım diyerek yeni aldığım pc'ye 1-2 tane server kurdum ama ekranım 23.8 inch olduğu için oyun içerisinde yazılar çok küçük gözüküyordu. Kendim çözemedim, araştırmaya da üşendim. Yanlış anlamadıysam büyük monitörü olan TR oyuncuları yıllardır bu şekilde oynuyormuş.
Oyuna binlerce euro yatıran gurbetçi kardeşleri, gece gündüz farm yapan Türk oyuncuları ve Rumen hatunları özledim tabii :)
-
Bende işten dolayı öyle açıp sürekli kasamıyorum, bu yüzden canım metin2 çekince singapore deki hazır hesapla metin kesiyorum , wom 2 oynamak istiyorum ama çok uğraştıran bi sw , hazır bi char olsa wom2 daha iyi , ne güzel char yapmışştım kapanacağı tuttu bende bidaha kasmadım wom2 de.
Trdede çok kasmazsan yavaş yavaş bişeyler oluyor ve işte çalışan için Tr cennet, yatır epi miss gibi char oluyor
O ekran olayı çözülür nasıl dersen görüntü ayarlarından ekranın çözünürlüğünü düşürürsen yazılar kocaman olacaktır
-
Yaklaşık 1 haftadır oynuyordum ve an itibariyle salıyorum. Oyunu saçma derecede zorlaştırmışlar. Mesai bitince az kafa dağıtırız dedik ama mazoşist değiliz çok şükür.
1)Efsun oranları öyle böyle düşmemiş. 2/4/6 değerler geliyor hep. Yeşil efsun atan adama piyango vurmasın dediler herhalde
2)+9 SCE'ler 10 kkk falan
3)NPC'den alıp pete içirdiğiniz stat potlarının yanma ihtimali var(yuh)
4)Balık tutma oranları inanılmaz düşürülmüş.
5)Return Scroll bile pahalı. Yeni başlayan adam nasıl farm dönsün?
Uzun lafın kısası: Metin2 özlediyseniz gidin 1-2 ay rubi-aeldra tarzı bir sv'de takılın.
-
Oynanacaksa bu saatten sonra metin2 sg veya europe oynanır. 2016-2019 arası WOM2 ortamını ve oyun içi gelişimini sağlayan sunucu artık yok ya da ben bulamıyorum. 20 yaşındaki spagettiden hallice kod tabanıyla, 2004teki problemlerinin büyük çoğunluğunun düzeltilmesi için hiçbir uğraş verilmemiş bir oyun metin2. Yapay zekadan isteseniz size Ymir'den daha iyi bir metin2 yapabilir. Ben tutkulu geliştiricilerden böyle bir adım bekliyorum açıkçası; oyunun birebir aynısı, hikayesi daha ön planda, grafikleri ve performansı daha üstün, net kodu ve antihile sistemi daha gelişmiş, dövüş sistemi ve beceriler daha kapsamlılaştırılmış bir oyun. Adını da Metin3 koyarlar
Pvpler orjinal oyundaki anlamsız git-gel ve götür-getir ayakçılığına ve bekleme sürelerine alternatif sunuyordu ancak o kadar çok mikro faktörleri bozuk bir temel üstüne inşa ettiler ki pvp lerle resmiler arasındaki farklar göreceli gelişim hızı ve şans oranları haricinde minimalize oldu. İstersen 10 skill daha getir, ruh vuruşu hala kaçıyorsa ne anlamı var? Skiller menzil gözetmeksizin isabet edemeyecekse uzaktan savaşan karakter sınıfının ne anlamı var? Bütün sınıfların savaş stili tahmin edilebiliyorsa, birebir aynıysa ve hangi skille başlayıp hangi rotasyonu kullanman gerektiğin reçeteliyse, çeşidin ne anlamı var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X