Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.893
Cevap
49
Favori
238.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Satıcıda Goddess Doll adında EXP kazanımını engelleyen bir eşya var, onu kullandığında tecrübe kazanmıyorsun, yani onu kullanabilirsin farm öncesinde.

Eğer level uygunsa her bosstan mutlaka sandık düşüyor, o konuda şüphen olmasın.

Kırmızı bayrak 1. köydeki mini bossların yerlerini gösteren bir harita hazırlayacağım, yarına koyarım.

kardeşim şu oyunu 10 yıldır kör kör oynuyormuşum sayende aydınlandım . bende diyorum bu adamlar bu parayı nerden çıkarıyor

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Düzenli farmda çok para var, tavsiye ederimKolay gelsin şimdiden.

Ayrıca yarın Piyango sonuçları açıklanacak, depoya koyduğumuz biletleri çıkaralım ve 250 DC'nin bizim olması için dua edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 27 Haziran 2015; 13:26:52 >
  • Selam arkadaşlar,

Size hem iyi hem kötü haberim var.İyisinden başlayayım; çarı baştan aşağı 5 efsunlu itemlarla 9ladım

Kötüsü ise Efsun Değiştirme'deki şansımı deneme maksatlı kötü efsunlu(en son hâlinden kat be kat iyiydi gerçi) +9 altın kolye aldım ve ona efsunlar attım.Atmaz olaydım.8 efsun sonucunda kolye bir hiçti, evet bir hiç.Karar verdim, artık eskiden izlediğim method olan hazır almaya devam edeceğim, şans yanımızdan geçmiyor ne yapalım.

Yukarıda bahsetmiştim, kolye ve pabuç eksikti diye, bu gece de onları giderdim(aşağıya fotolarını koydum) ve para suyunu çektiArtık, sıkı bir farm bizi beklerİyi geceler hepinize

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• mr0red M kullanıcısına yanıt
    Şu an oyundan çıktım, öğlen gibi görüşürüz
  • hocam baydım ya farmlamaktan ci,dden elimde bişey kalmadı
  • Şu rüzgarin ayakkabıları bitmek üzere, nerden bulabilirim bitince
  • Arkadaşlar farm işinden sıkılmayın. İleride örümcek zindanı için hazır olduğunuzda paraya para demeyeceksiniz. Bu ilk süreç her zaman zordur. Dişinizi sıkın.

Bu da örnek bir video ; atsız bile zindanda nasıl para kasılır işte örneği:

https://m.youtube.com/watch?v=xUccmA-TkVY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broken Wings kullanıcısına yanıt
    9 DC'ye Nesne Market'te 20 saatliğine olanından bulabilirsin.
  • Kesinlikle katılıyorum, ben burada hiçbir farm çeşidinden sıkılmadım özellikle mini boss farmından çünkü biliyorum ki ne kadar çok emek o kadar çok köfte.Görüleceği üzere de itemlarımı dizdim, sebep aramaya gerek yok, tek yanıt düzenli farm.

Flood yapmamak için buradan devam edeyim.Yabancı servera yeni başlayan arkadaş mutlaka vardır, onlar için skilleri Türkçeye çevirdim.Bunun yanı sıra Mini Boss farmı yapmak isteyenler için de Kırmızı Bayraktaki Mini Bossların yerlerini gösteren bir harita hazırladım.Sarı Bera'yı, Kırmızı Scrofa'yı, Bordo Lykos'u ve Yeşil Tigris'i gösteriyor.Umarım istifade edersiniz

Bedensel Savaşçı:

Aura Of Sword - Hava Kılıcı
    Berserk - Öfke
    Whirlwind - Kılıç Çevirme
    Shaolin Stance - Üç Yönlü Kesme
    Charge - Hamle
    Lightning Strike - Bedensel 6. skili

Zihinsel Savaşçı:

Tiger Bash - Şiddetli Vuruş
    Spirit Strike - Ruh Vuruşu
    Taichi - Güçlü Beden
    Lion Stomp - Güçlü Vuruş
    Sword Strike - Kılıç Darbesi
    Lightning Stomp - Zihinsel 6. skili

Kara Büyü Sura:

Dark Orb - Karanlık Küre
    Aphotic Shield - Karanlık Koruma
    Dark Strike - Karanlık Vuruş
    Ritual of Doom - Ateş Hayaleti
    Flame Strike - Ateş Vuruş
    Spirit Entangle - Hayalet Vuruş

Büyülü Silah Sura:

Remove Magic - Büyü Çözme
    Dark Twister - Ejderha Dönüşü
    Enchanted Armour - Büyülü Zırh
    Enchanted Blade - Büyülü Keskinlik
    Fear - Dehşet
    Rupture - Parmak Darbesi

Ejderha Gücü Şaman:

Blessing Spell - Kutsama
    Dragon's Roar - Ejderha Kükremesi
    Enchanted Damage - Ejderha Yardımı
    Flying Talisman - Uçan Tılsım
    Reflect Damage - Yansıtma
    Inferno - Ejderha Atışı

İyileştirmeci Şaman:

Natures Enchantment - Yüksek Saldırı
    Cure - İyileştirme
    Lightning Claw - Şimşek Pençesi
    Lightning Strike - Şimşek Atma
    Thunder Bolt - Şimşek Çağırma
    Dance With Wind - Hız

Bıçakçı Ninja:

Ghost Attack - Suikast
    Fatal Strike - Hızlı Saldırı
    Poisonous Cloud - Zehirli Bulut
    Spinning Dagger - Bıçak Çevirme
    Stealth - Kamuflaj
    Swift Charge - Bıçakçı 6. skili

Okçu Ninja:

Arrow Shower - Ok Yağmuru
    Swiftness - Hafif Adım
    Flaming Arrow - Ateşli Ok
    Toxic Arrow - Zehirli Ok
    Repetition Shot - Tekrarlanan Atış
    Power Orb - Okçu 6. skili

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 27 Haziran 2015; 21:44:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Kesinlikle katılıyorum, ben burada hiçbir farm çeşidinden sıkılmadım özellikle mini boss farmından çünkü biliyorum ki ne kadar çok emek o kadar çok köfte.Görüleceği üzere de itemlarımı dizdim, sebep aramaya gerek yok, tek yanıt düzenli farm.

Flood yapmamak için buradan devam edeyim.Yabancı servera yeni başlayan arkadaş mutlaka vardır, onlar için skilleri Türkçeye çevirdim.Bunun yanı sıra Mini Boss farmı yapmak isteyenler için de Kırmızı Bayraktaki Mini Bossların yerlerini gösteren bir harita hazırladım.Sarı Bera'yı, Kırmızı Scrofa'yı, Bordo Lykos'u ve Yeşil Tigris'i gösteriyor.Umarım istifade edersiniz

Bedensel Savaşçı:

Aura Of Sword - Hava Kılıcı
    Berserk - Öfke
    Whirlwind - Kılıç Çevirme
    Shaolin Stance - Üç Yönlü Kesme
    Charge - Hamle
    Lightning Strike - Bedensel 6. skili

Zihinsel Savaşçı:

Tiger Bash - Şiddetli Vuruş
    Spirit Strike - Ruh Vuruşu
    Taichi - Güçlü Beden
    Lion Stomp - Güçlü Vuruş
    Sword Strike - Kılıç Darbesi
    Lightning Stomp - Zihinsel 6. skili

Kara Büyü Sura:

Dark Orb - Karanlık Küre
    Aphotic Shield - Karanlık Koruma
    Dark Strike - Karanlık Vuruş
    Ritual of Doom - Ateş Hayaleti
    Flame Strike - Ateş Vuruş
    Spirit Entangle - Hayalet Vuruş

Büyülü Silah Sura:

Remove Magic - Büyü Çözme
    Dark Twister - Ejderha Dönüşü
    Enchanted Armour - Büyülü Zırh
    Enchanted Blade - Büyülü Keskinlik
    Fear - Dehşet
    Rupture - Parmak Darbesi

Ejderha Gücü Şaman:

Blessing Spell - Kutsama
    Dragon's Roar - Ejderha Kükremesi
    Enchanted Damage - Ejderha Yardımı
    Flying Talisman - Uçan Tılsım
    Reflect Damage - Yansıtma
    Inferno - Ejderha Atışı

İyileştirmeci Şaman:

Natures Enchantment - Yüksek Saldırı
    Cure - İyileştirme
    Lightning Claw - Şimşek Pençesi
    Lightning Strike - Şimşek Atma
    Thunder Bolt - Şimşek Çağırma
    Dance With Wind - Hız

Bıçakçı Ninja:

Ghost Attack - Suikast
    Fatal Strike - Hızlı Saldırı
    Poisonous Cloud - Zehirli Bulut
    Spinning Dagger - Bıçak Çevirme
    Stealth - Kamuflaj
    Swift Charge - Bıçakçı 6. skili

Okçu Ninja:

Arrow Shower - Ok Yağmuru
    Swiftness - Hafif Adım
    Flaming Arrow - Ateşli Ok
    Toxic Arrow - Zehirli Ok
    Repetition Shot - Tekrarlanan Atış
    Power Orb - Okçu 6. skili

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Hocam emek vermişsiniz teşekkür ediyorum herkes adına.
    Bilmiyorum belki hatırlamazsınız ama oyunda sizden yardım istemiştim sizde bana scrofa nın yerini göstermiştiniz. Bunun için size tekrar teşekkür ediyorum ama 4-5 tane kesebildim hepsinden 9 level zırhı çıkınca hevesim kaçtı. Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar. Sizden ricam Hakkınızı helal etmeniz sanırım benim wom2 yolculuğum buraya kadarmış.
    Saygılar...

• 15 tane bera açtım 2 tane +6 gümüş bilezik dışında çöp neyse yarın paso kasarım bakalım 1 günde max neler farmlanabiliyor gösteririm
  • Merhaba bir şey sormak istiyorum ,
    Oyunda şaman becerileri gösterdiği değeri vurmuyor bug var mesela ejderha kükremesi 3k yazarken en fazla 2k vuruyor , bu metin2tr dahil bütün serverlerde var , acaba bu serverde de var mı? Haberin yoksa deneyebilir misin derdim ama en az m1 olması lazım bugun anlaşılabilmesi için , oyunda pvp olarak şaman kullanan , özellikle kritikçi şaman kullanan var mı , az mı çok mu ?
  • LeSegur kullanıcısına yanıt
    100 kesip 3 Changer çıksa haklısın da 4-5 sayısı çok azAma en nihayetinde senin kararın ve saygı duyuyorum, hakkım helal olsun tabii ki alt üstü bir oyun hak mı bırakacağız birbirimize
  • Barkside kullanıcısına yanıt
    Ben mi totem yaptım yoksa gerçek mi bilmiyorum ama sandık çıkar çıkmaz açınca Green Changer & Adder çıkması daha olası gibi duruyor sanki.
  • yasin_61 Y kullanıcısına yanıt
    Varsa bile çoktan halledilmiştir zira ben bu serverdaki Developer timini resmî serverlar dahil hiçbir serverda görmedim.Forumda Suggestions(Öneriler) bölümüne yazılan her şeye cevap veriyorlar, Bug varsa nedenlerini araştırıp yine forumda size geri dönüyorlar.Yenilikçiler üstelik.

Misal, en son gelen update ile mesela Dragon Bracelet'in verdiği "bütün skillere karşı defans"ı kaldırıp "sadece fiziksel ataklara defans" yaparak sura ve şamanların ekmeğine resmen yağ sürdüler.Şu an yüksek level biri olsam ve çok da sağlam farm çarı olan biri olsam durmam şaman veya sura açardım mesela.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim,
    Ben tek karakter kullanmak istiyorum şaman açıp kendim kasılacağım. Oyuna türkiyeden katılanların çoğu sarı bayrak değil mi ?
  • 10 tane yaptım şuanda yeni kalktım bakalım topluyorum
  • yasin_61 Y kullanıcısına yanıt
    Evet, Türk loncalarının çoğu da orada.
  • Eğer şanssız hissediyorsanız ya da benim gibi riske atmayı sevmiyorsanız sandıkları 200kdan satabilirsin ama hepsini almaları uzun surer. En iyisi .PAINKILLER'ın da dediği gibi sandıkları açmak. Daha fazla kazandırdığı için değil(Şansa bağlı, daha az da olabilir daha fazla da) daha hızlı kazandırdığı için. Changerları 1.9kk'den hızlıca satabilirsiniz. Ayrıca +basma itemlarını asla atmayın bazıları gerçekten iyi para ediyor. 1. Köy farmı gerçekten sıkıcı olabiliyor ama oyuna başlarken maalesef gerekli. Biraz para edindikten sonra ucuza al pahalıya sat yaparak da çok iyi para kazanabilirsiniz. Zırh silah gibi itemlara pek bulaşmayın(Aşırı ucuz olmadıkça) takas etmesi ya da satması zor oluyor daha çok changer ya da istridye gibi şeylere yönelin. Bazen acil paraya ihtiyacı olanlar changerları 1.5kk'dan koyabiliyor.

Herşey +9 Dolunay ya da Kdpnizi alana kadar, ondan sonrası çorap söküğü gibi gelicek. İyi oyunlar

• Bugun atimi 10ladim
    55 tane chest acip 22k para yaptim
    1 dolunay 1 tane kdp +5de yaktim
    Olsun ama iyi bir gundu bence cok para kazandim acipta
    +9 dolunay alicam 16k civarina ucuzundan
    At gorevime bekliyorum hocam sizleri

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.