Bildirim
WoM3: Ejderha'nın Yolu (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
ooo ben gelene kadar mekana sahip çık -
3 ü hariç evet öbür 3 ünü ortak kullanıyorum birisiyle -
Maşallah peygamber sabrı var demekkiquote:
Orijinalden alıntı: Sugar man
3 ü hariç evet öbür 3 ünü ortak kullanıyorum birisiyle -
30 a kadar 26 level farm charimla tapinakta kastim sonrasini sd3 te kastim zor degil o kadar yaquote:
Orijinalden alıntı: AlpKhanate
Maşallah peygamber sabrı var demekki
Alıntıları Göster -
-
Zor değilde sabır ve vakit işi. Bende 2side azquote:
Orijinalden alıntı: Sugar man
30 a kadar 26 level farm charimla tapinakta kastim sonrasini sd3 te kastim zor degil o kadar ya
Alıntıları Göster
@TurkErkegi bu arkadaşta bol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim vakit var sabır yok -
Sülalem raad -
Ramazan etkinliğinin 2. Aşaması başladı. 4 Haziran 17.00da sona erecek. O vakte kadar Taurean'den ödülünüzü almayı unutmayın. Gelecek güncelleme ile event itemleri silinecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 2 Haziran 2019; 14:4:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
10 ort + hayvanlı olanı al. hayvan efsunu zor denk geliyor -
10 ort harbi canavar. Seninkinden iyi diye kıskanma hemenquote:
Orijinalden alıntı: Nabz0ku
10 ort + hayvanlı olanı al. hayvan efsunu zor denk geliyor
-
-
Sezon sistemi çok mantıklı.Yaz sonuna büyük bir update gelirse oyuncu kaybetmeden devam ederler herhalde.
Planlanan güzel şeyler var, zamanı gelince açıklanacak. Facebook sayfasındada ufak bilgiler paylaşıyoruz. Bu arada diğer serverlarda şu var, womda keşke şu olsa bu olsa dediğiniz şeyler varsa takım içinde önerebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Kateujanod
Sezon sistemi çok mantıklı.Yaz sonuna büyük bir update gelirse oyuncu kaybetmeden devam ederler herhalde.
-
Geçmişten farklı bir yol izlemeseler bırakın Alp'e görev vermeyi, serverin girişine "Alpler giremez!" falan yazarlardı herhalde
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X