Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. sinin bile çıkmasına çok az ihtimal veriyorum, gal gadot'la 3 film çeksinler nickimi wonder woman yaparım
  • Gal Gadot yap bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

1. sinin bile çıkmasına çok az ihtimal veriyorum, gal gadot'la 3 film çeksinler nickimi wonder woman yaparım

2. Filmi çıksin ben o zaman yapicam bu tipsiz WW karakter uyuşmazi kadin ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gal Gadot Aşkım yapıcam
  • İlk film kesinlikle çıkar ama gişede pek başarılı olamaz.
  • nerde başlıyo ya az bakayım dedim doğru düzgün haber yok çekilmesinede hala çok zayıf ihtimal veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

Wonder Woman'ın çekimleri başlıyor!!

Çekimler sonbaharda başlıyor. Yukarıda da yazdığım gibi.
    Yoksa yine dandik fan sayfalarının gazına mı geldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

quote:

Wonder Woman'ın çekimleri başlıyor!!

Çekimler sonbaharda başlıyor. Yukarıda da yazdığım gibi.
    Yoksa yine dandik fan sayfalarının gazına mı geldin.

evet :(

• Yine dandik bir sayfadan.
    Film 23 Temmuz'a mı ertelenmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zad Prime -- 1 Mart 2015; 10:10:44 >
  • Takip
  • quote:

Yine dandik bir sayfadan.
    Film 23 Temmuz'a mı ertelenmiş?

Yine yok öyle bir haber. Yazma bence o sayfaların haberlerini.
  • Wonder Woman benim sevdiğim bi kahraman başrolü geçtim kostüm inanılmaz kötü eğer böyle olucaksa zaten gal gadotun da öyle haşin bi çekiciliği yok la yazık edikcesiniz karaktere valla rezil bi film çıkmasa bari wonder womanı çok severim en sevdiğim kadın kahraman new52 ve hiketeia'da yardırmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 8 Mart 2015; 15:09:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Wonder Woman benim sevdiğim bi kahraman başrolü geçtim kostüm inanılmaz kötü eğer böyle olucaksa zaten gal gadotun da öyle haşin bi çekiciliği yok la yazık edikcesiniz karaktere valla rezil bi film çıkmasa bari wonder womanı çok severim en sevdiğim kadın kahraman new52 ve hiketeia'da yardırmıştı

Gal Gadot seçimini beğenen bir tek benim sanırım forumda anlamadım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Wonder Woman benim sevdiğim bi kahraman başrolü geçtim kostüm inanılmaz kötü eğer böyle olucaksa zaten gal gadotun da öyle haşin bi çekiciliği yok la yazık edikcesiniz karaktere valla rezil bi film çıkmasa bari wonder womanı çok severim en sevdiğim kadın kahraman new52 ve hiketeia'da yardırmıştı

Gal Gadot seçimini beğenen bir tek benim sanırım forumda anlamadım gitti.

Ben de beğeniyorum Gal Gadot'u. Ayrıca şu kostüme laf edenler, neresine ediyorlar bi söylesinler.

• Gal Gadot'un nesini beğeniyorsunuz yahu Ama kostüm güzel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petyr Baelish -- 11 Mart 2015; 1:08:45 >
  • Film 2. Dünya Savaşında geçerse filmin kötüsü Ares olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WW'nın 6 tane kadar farklı kostümü olacakmış bu filmde

EDIT: Bunlar tabi söylenti sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 10 Nisan 2015; 12:29:37 >
  • internette sanki dc nin bütün filmlerine bok atan marvelin parayla tuttuğu özel bir tim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Hocam pek bi fikrim yok 2. Dünya savaşı ile WW'nin nasıl bi alakası var ki bu tarih geçsin

şöyle bir alakası var:

2. dünya savaşı sırasında müttefikler (almanya'nın karşısındaki taraf) tarafına çalışan steve trevor isminde bir istihbaratçı var. bunun uçağı wonder woman'ın evi themyscira'ya düşüyor. wonder woman ona yardım ediyor ve git gide hoşlanmaya başlıyor, sonunda da evleniyorlar.

şimdi böyle yazınca spoiler vermiş gibi oldum. ancak bu hikayenin çok farklı versiyonları oluyor hep. kiminde steve ölüyor, kiminde wonder woman sadece yardım etmekle kalıyor, hatta kimisinde (bu sanırım justice league animasyon dizisinde vardı) adaya düşme mevzusu bile yok. wonder woman günümüzden geçmişe gidiyor ve steve'le orada tanışıyor, ondan hoşlanıyor ama günümüz zamanına dönmek zorunda kalıyor.

yani 2. dünya savaşı ile wonder woman'ın çok alakası var ve bu senaryo çekilirse kesinlikle bir steve trevor göreceğiz. belki vandal savage bile gelebilir. gerçi resmi olarak green lantern'in düşmanı diye biliyorum ama diğer justice league karakterleriyle de ayrı ayrı savaşmışlığı olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.