Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aga her şeyi anlarım da dönerek kostüm değiştirmek nedir?
  • hadi onada tamam ama kostüm değiştikten sonra bir tur daha dönüyor yalpalıyor falan çok güldüm
  • Michelle MacLaren projeden ayrıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joss Whedon'ın Avengers'ı neden bıraktığı anlaşıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Joss Whedon'ın Avengers'ı neden bıraktığı anlaşıldı.

O gelecek diye bir söylenti mi var ?
  • Marvel'daki projelerinden önce Wonder Woman çekmek istiyordu ama bir türlü projeyi alamamıştı. del Toro nasıl Justice League Dark için uğraşıyorsa Joss Whedon'da Wonder Woman için öyle uğraşmıştı. Ama ben projenin Whedon'a verileceğini sanmıyorum.
  • İddiaya göre WB ve MacLaren neredeyse hiç bir konuda anlaşamamış. Buna filmin süresi de dahil. MacLaren filmde Wonder Woman'ın ona yardım eden ve onla konuşan bir kaplanının olmasını istiyormuş.
  • Bi swf koyardım da çizilmek istemiyorum

Konuşan kaplan nedir yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 14 Nisan 2015; 16:44:33 >
  • Konuşan rakun var.
    @Batman

Bende ihtimal vermiyorum onun geleceğine
    @bLackMumbLe
  • Yahu o Guardians of the Galaxy olsun orada. Böyle ciddi bir karakterin yanına konuşan kaplan koymak He-Man gibi bir şey olur.
  • Steve Trevor başka biri olacak deniyor

• Söylenti yok. bLackMumbLe'ın yazdığı sebepten dolayı öyle dedim.
  • WB şu 1920 sevdasından da vazgeçer inşallah bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu seçimleri zaten başlı başına saçmalık bu film başarısız olucak güzelim kadın karakter gidecek koskoca wonder woman ne hallerde
  • Filmin yeni yönetmeni Patty Jenkins (Monster filmi) oldu.

• aboov 2017 şu köşeye mindere oturayım ben buralar tenhayken
  • Söylenene göre Michelle MacLaren bol aksiyonlu bir köken senaryosu yazmış ve Braveheart'a benziyormuş. Ancak WB filmin daha çok karakter bazlı ve daha az aksiyonlu olmasını istediği için anlaşamamışlar.
  • Wb daha az aksiyonlu olmasını istiyor çünkü ne kadar aksiyon o kadar bütçe ve Gal Gadot gibi bi oyuncuya fazla bütçe ayirmak istemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Wb daha az aksiyonlu olmasını istiyor çünkü ne kadar aksiyon o kadar bütçe ve Gal Gadot gibi bi oyuncuya fazla bütçe ayirmak istemiyorlar.

Bence WB, BvS'de o kadar beğendi ki Gal Gadot'u o yüzden hemen film onayı verdiler.
  • yok be beğenseler aksiyonun dibine vurup sansasyon yaratmak isterlerdi. Zaten karakter tırt bi karakter oyuncu olarakta bi çekim gücü yok ondan düşük bütçeyle maksat yeni sinematik evrene bi film kazandırmak.

abi bu nedir ya her izlediğimde gülüyorum bu hatunmu wonder woman olucakmış şimdi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.