Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rotten puani endişelendirdi. Komikli kakara kikirili film olmamistir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Wonder Woman'ın 2009 yılında çıkan animasyon filmini izledim orda da ara ara yerinde güzel espriler yapılmıştı ben filmde de böyle olacağını düşünüyorum bu sefer oldu bence

Animasyonda Ares serbest kaldığında ülkedeki suç oranları gösterilirken Türkiye'den de bahsedildi astım bayrakları

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

• quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DC KENDİNE GELDİ Mİ? WONDER WOMAN [SPOILER HEM VAR HEM YOK]
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Rotten puani endişelendirdi. Komikli kakara kikirili film olmamistir inşallah

Paşam rahat ol film on numara olacak, dozunda ve yerinde espri gerisi ciddi tonda bence..
  • Baldırların da gideri var yani. salatalık gibi kütür kütür.
  • Çöp leş rezil forumu ateşe verin insanlık sona ersin böyle bir çöpü izlemeyelim
  • Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright
  • Film imax olarak gelmeyecek mi acaba, cinemaximum sitesinde format olarak gözükmüyor şuan da imax

• Rotten troll,lüyo bence :) abi boyle puan olabilirmi , 70,lerde gezse anlicamda bu puan fazla abartı..

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

Rotten troll,lüyo bence :) abi boyle puan olabilirmi , 70,lerde gezse anlicamda bu puan fazla abartı..

İzlediniz mi acaba filmi?
  • huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    Rottendaki aslında puan değil. Imdb gibi düşünmeyin. Ordaki %97 domates. Eleştirmenlerin %97 sinin bu filmi izlenebilir bulması manasına geliyor. Yani 90 üstü domates nadir görülen bi durum değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 31 Mayıs 2017; 17:31:34 >
  • DC fanları olarak psikolojimizi o kadar bozmuşlar ki eleştiriler olumlu gelince millet hafif bir işkilleniyor acaba cıvık bir film mi oldu diye ama bence güzel bir film izlicez
  • Cumaya az kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden 2 haziran cuma karayip korsanları imaxte gözüküyor.
  • Bildiğim kadarıyla Türkiye ye Imax gelmiyicek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMAX gelmemiş
  • Bu kanalı takip ediyordum özellikle de enis kirazoğlunu takip ediyordum ama son zamanlarda dikkat ediyorum da bunlar ''filmi gidip izleyelimde biran önce youtube'a inceleme videosu atalım'' kafasındalar evrene ya da karaktere ilgi duymadan filme gidiyolar sonra filme sallıyorlar, filmin ortasında çıkmak istedim falan filan sanırsın en kötü çizgi roman uyarlaması filmini izlediler öyle bir afra tafra, ilginç.
  • youtube'da ki çoğu kanalın film incelemeleri tamamen hit çekmeye yöneliktir. İlk inceleme videosunu biz atalım izlenmeleri toplayalım falan mantığı ile atıyorlar. Filmden vs. anladıkları yok adam gibi izlediklerini bile sanmam, kafalarına göre pompalıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.