Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi izlemediginiz filmin avukatligu nedir ya..anlamıyorum sizi..ben özelikle dc faniyim , bu filmin iyi olmasini cok fazla istiyorum..su kara bulut dagilsin istiyorum dc,nin ustundeki..ama takip ettigim kanallarin hic birinde iyi yorum gormedim..sonucta filmi izlemisler begenmemisler..yani bu anlamiyorlar ,oyle , boyle gibi yorumlar bana inanılmaz anlamsız geliyor..gidip izleyince kendi fikrimi buraya yazarim..iyi yada kötü..umarim iyi bir filmdir..sizde bakabilrsiniz kanal yorumlarina..geekyapar , konsol üssü , multiplayer, oyungezer , herkes meehhh demiş maalesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve büyük bir heyecanla beklenen Wonder Woman filmi Lübnan’da yasakla karşılaşabilir. Üstelik bu durumun filmin konusuyla hiçbir alakası yok.

Hollywood yapımları kimi zaman yabancı ülkelerde gösterim yasağına maruz kalabiliyor. Bu durum kimi zaman Grinin Elli Tonu gibi cinsel içeriğin fazla olmasından, kimi zaman yoğun vahşet ve kandan kaynaklanabiliyor. Kültürel farklılıkların sebep olarak gösterildiği zamanlar da oluyor. Wonder Woman’da ise durum bambaşka.

Bildiğiniz gibi filmin başrolünde yer alan Gal Gadot aslında İsrailli bir oyuncu. Hatta zamanında tüm yurttaşları gibi İsrail Silahlı Kuvvetleri’nde görev yaptığını da dile getirmişti. Burada aldığı eğitimin Wonder Woman rolüne hazırlanması konusunda büyük kolaylık sağladığı da malum.

Mashable‘ın haberine göre Lübnan’daki potansiyel yasağın nedeni tamamen siyasi. İsrail’le uzun süredir mücadele halinde olan Lübnan halkı başrolünde İsrailli bir oyuncunun yer aldığı Wonder Woman’ın ülkede gösterilmesine karşı çıkıyor. Çeşitli gruplar bir yılı aşkın süredir filmin gösteriminin yasaklanması için kampanya yürütüyor. Bu istek son zamanlarda ciddiye alınmaya başladı. Henüz filmin vizyona girmesine engel olacak resmi bir yasak bulunmuyor. Gösterimin yasaklanması için ilgili konseyin altı üyesinin “yasak tavsiyesinde” bulunması gerekiyor. Eğer böyle bir hamle yapılırsa Lübnan halkı DC’nin ilk kadın süper kahraman filmini olan Wonder Woman’ı izleyemeyecek

http://www.log.com.tr/wonder-womanin-gosterimi-lubnanda-yasaklanabilir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 1 Haziran 2017; 2:58:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'de yasaklansa ilk kurşunu sen atarsın
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    İlk kurşun derken neyi kastettin ?¿??

• Yasaklanma kararına karşı çıkacak kişilerin en başında sen gelirdin
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Oruç hafızamı gevşetti Cuma günü tutsammı diye düsünüyorum acaba aksi halde film de sıkabilir

• huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    Gözüm yandı. Acilen yazmayı bırakmalısın. Kendi çapında karalayabilirsin ama. Yeter ki bize gösterme

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Gözüm yandı. Acilen yazmayı bırakmalısın. Kendi çapında karalayabilirsin ama. Yeter ki bize gösterme

Arkadasim boş yazma..ben ne icin boyle yazdigimi belirttim..fanliktan gözüm kör olmadı..senin tek yazdigin gozum kanadı..izleyip cok begendiysen ona kimse bisey diyemez..ama izlemediysen gelip avukatlik yapama !

• Banane milletin yorumundan? Batman v Superman'i gömdüler de ne oldu? Ben çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

Abi izlemediginiz filmin avukatligu nedir ya..anlamıyorum sizi..ben özelikle dc faniyim , bu filmin iyi olmasini cok fazla istiyorum..su kara bulut dagilsin istiyorum dc,nin ustundeki..ama takip ettigim kanallarin hic birinde iyi yorum gormedim..sonucta filmi izlemisler begenmemisler..yani bu anlamiyorlar ,oyle , boyle gibi yorumlar bana inanılmaz anlamsız geliyor..gidip izleyince kendi fikrimi buraya yazarim..iyi yada kötü..umarim iyi bir filmdir..sizde bakabilrsiniz kanal yorumlarina..geekyapar , konsol üssü , multiplayer, oyungezer , herkes meehhh demiş maalesef..

Geekyapar filmi genel olarak beğenmiş ve olumlu bir eleştiride bulundu. Dediğin diğer kaynakları takip etmiyorum. Fakat şu multiplayer denen 3 kişide o kadar yetersiz ve itici ki hiç dikkate almam. Ezginin kanalı daha iyi ve derin değerlendirmelerde bulunuyor. Asıl dikkate alacağın site rottendir. Daha önce de söyledim. Suicide squad tamamiyle başarısız ve batman v supermande de seni sıkan rahatsız eden çok konu vardı ve notları bu sitede dibi gördü. İnsanlar çok şey beklediler, izle unut film buldular senaryo da kötüydü ve hayalkırıklığı oldu.

Objektif her insan batman v superman filminde bazı sıkıntılar olduğunu kabul eder. Parça parça ayrı bölümleri toplamış gibiydi.

Şuan itibariyle rottende tam 121 yorum var ve sadece 7 si olumsuz. Bu durumda filmi izleyen genel bir kitle filmi beğenecektir. Bunu rahatça öngörebilirsin. Bu demek değil ki beğeneceksin. Belki o 7 kişiden birisindir ancak eğer ki bu film suicide squad veya batmanvsupermanden kötü dersen o zaman bir problem var demektir. En azından filmin mixing aşaması daha iyidir.

• Film yarın vizyona giriyor ancak bizim şehirdeki tek sinemada film gösterime girecek mi kimse (sinema yetkilileri dahil) bilmiyor...
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Cinemaximum yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Var ama cinemaximum'un sitesinde de yarının programı gözükmüyor
  • huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için değil, Türkçe kullanımın için yazdım onu. Yorumun ayrı bir konu tabii ki ama bulaşmak istemedim ona.
    Türkçeye biraz özen, lütfen!
  • https://youtu.be/EV5cJWvQiIk

DCEU'un yeni introsu.

• Zad Prime kullanıcısına yanıt
    Neden yeni evrendeki karakterleri kullanmazlar ki
  • Bu aksam 10 da girecek mi vizyona ?

• Arkadaşlar lütfen bırakın artık Rotten de şu yazıldı, forumlar da şu yazıldı diye. Başkasının söyledikleriyle filmler iyi veya kötü olması sizi ilgilendirmesin. Hoşunuza giderse iyidir, gitmezse kötüdür. Bir başkası dedi diye iyi veya kötü diye birbirinize düşmeyin şurda.
  • Suicide Squad'tan sonra artık bir DC filmi izlememe kararı almıştım,iyiki de almışım. Feriştah gelse dahi kurtulamayacak bir noktada adamlar.

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Comic.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.