Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belliydi zaten gelen inceleme puanlarından filmin iyi olduğu. Dh de de şuana kadar izleyen herkes beğenmiş baya WW yi. Bize de sinemada gidip izlemek düşer bu saatten sonra
  • sinemadan çıktım şimdi eve geldim. öncelikle imdb ve rotten puanlarını fazla buldum. diğer dc yapımlarına göre daha iyi olduğu bir gerçek fakat biraz abartılıyor gibi.

öncelikle yıl olmuş 2017 o efektler ne öyle ya. tamam süper kahraman filmi çekiyorsun gerçek dövüş sahneleri bir yere kadar idare eder de bi ara kendimi 2000 yapımı hulk izliyorum sandım. efektler cidden hoş değildi.

gal gadotun oyunculuğuna gelirsek ben beğendim. çok iyi değildi ama olması gerektiği gibiydi.bazı sahnelerde o duyguyu veremedi. misal bizim as oğlan öldü. diana ağlar gibi oldu sonra bi anda almanlara saldırırdı o sırada yakın çekime geçtiler yüz ifadesi hiçbir şey olmamış gibiydi. az önce aşkın öldü lan senin nasıl bir yüz ifadesi o öyle.

chris pine ın oyunculuğu iyiydi steve trevor karakterinin ölmesine üzüldüm. ama ölmesi gerekli miydi orası tartışılır. captain americanın sevgilisi penny gibi yaşlılıktan ölseydi nolurdu ki. ölmesine gerek yoktu. öldürmek için bahane üretmişler gibi geldi bana.

Ludendorff un çok basit kalması hoş olmamış gibi. o kadar gaz içirdiler kuvvetlendirdiler 2 saniyede telef oldu. tüm filmi onun üzerinden götürüp bir anda öldürmeleri saçma geldi bana. doğru düzgün fight bile yapamadılar. tamam ana kötünün ares olduğunu hepimiz biliyoruz da bari biraz dövüşselerdi.

arese gelecek olursak,lupin den ares mi olur allah aşkına ya. tamam severiz abiyi de bari arese dönüşünce tipi falan değişseydi. öyle ares mi olur allah aşkına. ares diyince benim aklıma iri yarı bir adam geliyor. lupini oynayan abimiz arese hiç gitmemiş. ama dövüş sahnelerinde uzak çekim olduğu için kurtarmış. normal formuna dönüşünce gayet iyiydi. tek sıkıntı lupinden ares olmaması.

müzikler çok güzeldi. fena gaza getirdiler. wonder womanın ana müziğini daha çok duymak istedim ama bu da yetti. şimdi youtube dan açar dinlerim

komedi unsuru güzeldi hoşuma gitti. bvs deki abartı kasvetin olmaması iyi olmuş

yapmacık bulduğum bir nokta ise final fight ta ww ares le dövüşürken yok ben aşka inanıyorum sevgiye inanıyorum.yok beni yozlaştıramassın içimde iyilik var falan diye nutuk çekmesi çok gereksizdi. kaç yılındayız kaldı mı böyle sahneler ya. insan biraz utanır öyle sahne koymaya. bide ares öldükten sonra tüm alman askerleri ile kardeş oldular ya orası da bayağı saçmaydı.

ww'nin arese yıldırım atarken ki sahnenin efektleri acaip hoşuma gitti. o sahneyi çok güzel yapmışlar beğendim.

cgi kötü falan olsa da aksiyon sahnelerinde gaza geldiğim doğrudur. en büyük sebebi büyük ihtimal müzikleridir. hele o ilk başlardaki amazon sahneleri ve kadınlarının almanlarla dövüş sahnelerindeki hareketler falan çok güzeldi. bayağı gaza getirdi.

filmi genel olarak beğendim. 3d sahneleri güzeldi. fazla karanlık olmadığı için zorluk çekmedim izlerken. internete düşünce tekrar izlerim. dc bu kafada film çekmeye devam ederse marvel a yetişir.

sana puanım 8/10 kanka

bu arada gal godutun elleri ne oyle ya. izleyenler anlamistir beni :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 2 Haziran 2017; 21:29:31 >

• Bugün izledim filmi öncelikle güzeldi beğendim.En son çıkan dc filmlerine kıyasla en güzeli bu olmuş(batman v superman ve suicide squat kıyasla).Steve trevor karakteri güzel olmuş wonder women yancısı gibi olmamış ilişkilerini falan beğendim yani.Birde bazı kızanlar olcaktır ama inşallah wonder woman-batman ilişkisi yapmazlar ten uyumu yok bir kere çok saçma olur aşk meşk işleri olduğu gibi kalsın.En son olarak film başlarken dc introsunu çok beğendim supermani görünce ise ayrı bir heyecanlandım gerçekten supermani harcıyorlamış gibime geliyor aralarında ki en tanrısal ve epik varlık olduğu halde
  • Filmden yeni geldim. Genel olarak beğendim tam bir origin filmi olmuş. Filmin ilk yarısı durağandı ancak ikinci yarısı daha aksiyon doluydu. Ben ikinci yarısını daha çok beğendim.

Çoğu kişi tarafından eleştirilen ağır çekim, dövüş koreografileri ve görsel efekt kısımlarındandan başlamak gerekirse, fazla bulunduğu söylenen ve burun kıvırılan ağır çekimler benim çok hoşuma gitti farklı bir hava katmış ayrıca fazla da değildi.

Dövüş koreografilerini de beğendim özellikle Diana'nın kement kullandığı bölümler hoşuma gitti.

Görsel efektlere özellikle dikkat ettim çünkü bazı yorumlarda bazı sahnelerin çok sırıttığını söylüyorlardı ama hiç öyle bir sırıtan sahne görmedim genel olarak iyiydi. Ha daha iyi olabilir miydi? Evet olabilirdi ama yine de abartılacak bir şey değil. O çok sırıttığı söylenen sahneleri bekledim neresi acaba diye ama çok sırıtan bir efekt falan yoktu (ya da gözlük kararttığı için ben göremedim ).

Filmde bi villain sıkıntısı var mı? Evet biraz vardı.
    Zaten film Diana'nın o villain'i (Ares) aramasıyla geçiyor. Ve onu da filmin sonunda buluyor bulduğu zamana kadar da alman askerlerini pataklıyor.
    Keşke aksiyon sahneleri daha fazla olsaydı özellikle final fight daha uzun olmalıydı diye düşünüyorum.

Film DCEU'nun şu ana kadar kurgu açısından en eli yüzü düzgün filmiydi MoS ve BvS gibi sahneden sahneye atlama gibi olan ve izleyiciye "noluyo lan?" dedirten sahne geçişleri durumu yok o konuda tereddütü olan varsa rahatlayabilir.

Filmde herhangi bir cameo göremedim sadece
    filmin başında Wayne logolu bir araç Diana'ya bir çanta teslim ediyor o çantanın içinde de o meşhur eski fotoğraf var. Yani Bruce'un gönderdiğini anlıyoruz.

After credits var mıydı bilmiyorum yok dendiği için çıktım ben beklemedim.

7.5/10

Şu an daha fazlası gelmiyor aklıma sormak istediğiniz bir şeyler olursa cevaplarım.

• Beyler sinemadan çıktım biraz önce. Vallaha harikaydı. Aksiyon doluydu. 13 yaşında kız kardeşim var onla gittim. Harleyci bizimki zaten inşallah DCci yapacağız onu da.

filmde renkleri çok güzel vermişler ya. Ada ne kadar canlı, cıvıl cıvılsa dünya o kadar solgun ve karamsardı. Savaş sahneleri çok çok güzeldi. Ww müziği ile slowmo müzikli bir bölüm vardı ki bayıldım. Ama birçok espri ingilizceden çevirme olduğu için arada kaynamış.

Kardeşimle gitmesem ingilizceye giderdim. Siz de öyle yapın

Kısaca bayıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efektler leş ama film idare eder en iyi dc filmi denebilir.

• Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Sen rottendan fazla vermişsin. Filmin rotten puanı 7,6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Sen rottendan fazla vermişsin. Filmin rotten puanı 7,6

rottende hangi puandan sonrasi iyi sayilir bilmiyorum aslinda. ben imdbyi referans aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 2 Haziran 2017; 21:5:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altı buçuk seansında Marmara forumda girdim 15 dakika sonra arıza verdi.. Şimdi forum İstanbul da gireceğim bakalım nasıl olacak 😂

• Şu ana kadar çıkan açık ara en iyi dc filmi

• arkadaslar bulundugum yerde suan 3d var sizce 3d kötümü olur 2d iyimidir? 2d mi bekleyeyim? 3d filme gitmedim
  • İlk yarı bitti. Efektler cidden leş de umarım 2. yarı dediğiniz gibidir.

• Hatun cidden çok güzel yav bakmaya doyulmuyor

• Bu ww kaptan Amerika'nın muadili mı oluyor.

İkisi de geçmişten ikisi de savaşçı

• Filmi izledim konusu baya başarılı olmuş. İlk yarı biraz sıksada sonlara doğru ciddi derecede toparlıyor. Film bitince ufak bir tebessümle ayrıldım salondan.→ Gadotun o tatlı çocuksu ve şe şefkat dolu bakışları hala hafızamda ←

Aresi bıyıklı görmeyi hiç beklemiyordum biraz tuhaf olmuş :D Diananın bakireliğini kaybettiği sahne biraz daha (açık) detaylı olabilirdi

Ve son olarak WW kadar olmasa da ben de iki dilde konuşabiliyorum

7.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 2 Haziran 2017; 23:22:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumların aksine ben filmi beğenmedim, bazı yerleri çok sıkıcı olmuş. Yan karakterler kötü seçilmiş, sanki bütçeyi az vermişler gibi aksiyon düşük kalmış. Birkaç espri dışında espriler oldukça vasattı.
    Çok fazla tekrarlanan diyalog vardı, bazı sahneler gereksizdi.

Sonları hoşuma gitse de genel olarak film beklediğim gibi değildi. Bir DC fanı olarak daha iyisini beklerdim. Bunlar kendi fikirlerim, beğenenlere lafım yok.

Kötü denilen Suicide Squad'dan daha çok keyif almıştım, benim için bu film DCEU'nun en kötü filmi durumunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 2 Haziran 2017; 21:55:44 >
  • Haa en önemlisini unutacaktım yönetim sanatı döktürüyor. Çok fazla espiri ve slow motion da yok tam dozunda olmuş

• wakara kullanıcısına yanıt
    Yok hocam olsa olsa Thor olur. Zira mitolojik güçleri olan bir karakter. Captain ın özel gücü serumla geliyor zaten bir nevi süper insan.

• Imdb puani neden yuksek?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Yorumların aksine ben filmi beğenmedim, bazı yerleri çok sıkıcı olmuş. Yan karakterler kötü seçilmiş, sanki bütçeyi az vermişler gibi aksiyon düşük kalmış. Birkaç espri dışında espriler oldukça vasattı.
    Çok fazla tekrarlanan diyalog vardı, bazı sahneler gereksizdi.

Sonları hoşuma gitse de genel olarak film beklediğim gibi değildi. Bir DC fanı olarak daha iyisini beklerdim. Bunlar kendi fikirlerim, beğenenlere lafım yok.

Kötü denilen Suicide Squad'dan daha çok keyif almıştım, benim için bu film DCEU'nun en kötü filmi durumunda.

Bir yürü git ya Suicide Squadı savunup kendini rezil etme bari

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.