Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0MG90

Wonder Woman'ın yönetmeni Patty Jenkins 2. film ve başka bir DC filmi için imza atmış.

Bu iyi haber işte. Zack hayranı arkadaşlarımız var ve evet bazı filmleri gayet iyi fakat batman v superman de sıkıntı oldu. Bu kadın monster diye bir film yaptı daha önce bilen bilir. Kaliteli usta bir yönetmen ve bu filminde üstesinden geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Bugün izledim filmi öncelikle güzeldi beğendim.En son çıkan dc filmlerine kıyasla en güzeli bu olmuş(batman v superman ve suicide squat kıyasla).Steve trevor karakteri güzel olmuş wonder women yancısı gibi olmamış ilişkilerini falan beğendim yani.Birde bazı kızanlar olcaktır ama inşallah wonder woman-batman ilişkisi yapmazlar ten uyumu yok bir kere çok saçma olur aşk meşk işleri olduğu gibi kalsın.En son olarak film başlarken dc introsunu çok beğendim supermani görünce ise ayrı bir heyecanlandım gerçekten supermani harcıyorlamış gibime geliyor aralarında ki en tanrısal ve epik varlık olduğu halde

İntroyu bende çok beğendim. Superman konusunda katılıyorum justice league esas lideri de superman olmalı.
    Filmin sonuna ek sahne koysalar iyi olur millet marveldan alıştı oturup bekliyorlar

• IMAX performansi nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne reklam yaptılar be bu filimi ..
    youtube
    google adsense
    facebok

her yerde karşıma çıkıyor

eleştirmenlere para verilip iyi yorumlatırlarsa şaşırmam

unutmayın kaliteli ürünün reklamı olmaz olsada bu kadar göze sokulmaz
  • Filme çamur atanlar buna bayılacaklar ↓

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ares çok büyük hayal kırıklığıydı

• WW seni seviyorum aşkım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 3 Haziran 2017; 14:34:05 >

• Dublaj nasıl?

Buradan 9 seansın 9 unu da dublaj yapan cinemaximuma selam gönderiyorum.

Hatta aynı sebepten şehirdeki bütün sinemalara da gönderiyorum.

• Filme notum 7/10 izlenir diyebilirim normal bir giriş filmi olmuş.

Ares'in öldürülmesi fiyasko idi ve son savaş daha uzun olabilirdi.
  • Wonder Woman (2017) - Metacritic

Metascore: 76
    49 Eleştirmen

Kullanıcı Oyunu: 8.4/10
    234 Oy

Wonder Woman (2017) - IMDb

Kullanıcı oyu: 8.4/10

29819 Oy

• 7.8 leri görür o zaman ww hakettiği bi puanı almış

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi filme gitmeden evvel yani birkaç ay önce filmden umutlu değildim. Beğeneceğimi sanmıyordum.

Sinemaya gitmeyi de planlamadım ama ramazan ayında zamanı geçirmek için bir gireyim dedim.

Filmin ilk yarısı son derece güzel, etkileyici olmuş. Filmin ilk yarısını beğendim.

Filmin 2. yarısıda fena gitmiyodu ama son kısmı hoşuma gitmedi.
    elbette diana kazanacaktı, bunda sorun yok ama ares'le kavgaları çocuk oyunu gibi olmuş. sırf erkek arkadaşı öldü diye güç patlaması yaşadı. madem böyle gücün var niye içinde saklıyorsun illa birisini kaybetmesini mi bekliyorsun. Bu son kısmı çocukca geldi. Filmde Osmanlı topraklarında ki kötü adam- kadın yüzünden uçaktan bombalama sahnesini de sevmedim.

Filme puanım 7.5. Bu puanı hakediyor. Dc'nin diğer filmlerinden daha iyi. Gerçi superman'in ilk filmi ile suicide'da kötü değildi. BvS filmine göre konu bütünlüğü tamdı. Konuyu düzenli biçimde doyurarak açıklamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 3 Haziran 2017; 19:38:26 >

• Arkadaşlar şu filmler neden gündüz çekil miyor? Mos gündüz çekilmişti ondan efeck ler bu kadar etkileyiciydi. Nolur şu filmler gündüz çekilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

Arkadaşlar şu filmler neden gündüz çekil miyor? Mos gündüz çekilmişti ondan efeck ler bu kadar etkileyiciydi. Nolur şu filmler gündüz çekilsin.

Çünkü sahneyi karanlıkta çekince film karanlık sanıyorlar.

@delton
    Godkiller gücüne sahip ancak tecrübe ettiği bir şey değil o yüzden duygu patlaması yapıp yenmesi normal. Bu biraz klişe olan bir olay ama burdaki durum klişenin dışındaydı. Gaza gelip yenmedi öfkesinden dolayı sahip olduğu gücü tetikledi.

• Gal gadot'un kölesi olurum. Efsane filmdi yönetmeni de tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

Arkadaşlar şu filmler neden gündüz çekil miyor? Mos gündüz çekilmişti ondan efeck ler bu kadar etkileyiciydi. Nolur şu filmler gündüz çekilsin.

Çünkü sahneyi karanlıkta çekince film karanlık sanıyorlar.

@delton
    Godkiller gücüne sahip ancak tecrübe ettiği bir şey değil o yüzden duygu patlaması yapıp yenmesi normal. Bu biraz klişe olan bir olay ama burdaki durum klişenin dışındaydı. Gaza gelip yenmedi öfkesinden dolayı sahip olduğu gücü tetikledi.

wonder woman in ucamamasinin bir sebebi var mi. normalde ucuyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu abla niye yabancı bir bağyan gibi değil de Erzurum'un bir köyünden biri gibi görünüyor Türk'e benziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Cuma gişesi 38 milyon dolar.

Az değil mi ya

Edit : gerçi çokta fazla gişesi olacağını sanmıyorum 600-700 arasında bişeyde kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Bruce Wayne -- 3 Haziran 2017; 23:9:12 >
  • filmi sinemada izledim film çok iyiydi.bence çıkıcak justige league bu kadar güzel olmicak.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.