Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karanlık film nasıl çekilir herkes gördü BvS'de hava ile bağdaştıran dedpulculara baya bi ağır geldi film hatta ee tabi Superman'in thor gibi şaklabanlik yapmasini beklediler heralde

Gratitude Zack Synder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film çok güzeldi. Büyük Savaş'a olan ilgi ve alakayı takdir ettim. Üniformalar, mekanlar hepsi çok ince düşünülmüş. Kadınlara verilen değer.

Filmin sonu Kaptan Amerika 1 gibi olur diye korkuyordum ama öyle olmadı. O açıdan sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Karanlık film nasıl çekilir herkes gördü BvS'de hava ile bağdaştıran dedpulculara baya bi ağır geldi film hatta ee tabi Superman'in thor gibi şaklabanlik yapmasini beklediler heralde

Gratitude Zack Synder

E bunun bu konuyla alakası ne ?

• Patty baba koymuş detayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gal Gadot Askım

quote:

Karanlık film nasıl çekilir herkes gördü BvS'de hava ile bağdaştıran dedpulculara baya bi ağır geldi film hatta ee tabi Superman'in thor gibi şaklabanlik yapmasini beklediler heralde

Gratitude Zack Synder

Boş laf olsunda konu dolsun...

Buarada yeni profil nick hayırlı olsun

• Top 250'ye giriş yapmış bu arada bebişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gal Gadot Askım

quote:

Gratitude Zack Synder

Fos çıkan filmi için ağlama fırsatını kaçırmıyor, böylelerine he deyip geçmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Top 250'ye giriş yapmış bu arada bebişim.

Merhaba minnoş

[simage]
    [/simage]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gal Gadot, Twitter'dan bir video yayınlayarak Chris Hemsworth'e, "Eğer Wonder Woman ile Thor dövüşeydi kim alırdı?" diye soru geldiğini ve Wonder Woman'ın alacağını düşündüğünü belirtti ve Chris'in fikrinin ne olduğunu sordu. Chris ise Wonder Woman'ın Thor'un kıçını tekmeleyeceğini söyledi.

• Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film den yeni cıktım film güzel aksiyon sahneler cok iidi. not olarak 10/8 veririm. inş devamı gelir :)
  • Filmi imax gelmedi diye hâlâ izlemedim

• Çık artık aklımdan Diana

• Nber keyifler yerinde mi ??

• Beyler film baslarken dc logosu çıkıyor ya oradayken green lanterni gordum flash batman superman aqumam ww ve green lantern acaba jl icin mi yoksa ben mi anlamadım. Jlye gelme ihtimali yuksek galiba.

• Ablaya bakmaktan filmi izleyemedik ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Ablaya bakmaktan filmi izleyemedik ki

haklısın toprAAm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 4 Haziran 2017; 17:52:44 >

• Güzel bir origin filmi olmuş,yorumlardan dolayı yükselen beklentilerimi fazlasıyla karşıladı

Yönetmen Jenkins baya iyi iş çıkarmış filmde, duygusal sahnelerden tutun savaş sahnelerine kadar herşey yeterliydi bence ne eksik ne fazla bu çok hoşuma gitti

Ares'i daha korkutucu bişey bekliyordum ama yine de olmuş bence oynayan oyuncu da fark yaratmış tabi,final fight da kısa değildi süresi yeterli olmuş

Chris Pine'ı fazlasıyla beğendim,filmi izlerken defalarca keşke Steve Trevor yerine JL filminde Hal Jordan olsaydı demedim değil felaket yakışırmış

Gal Gadot Hollywood'un en iyi aktrisi değil bunun hepimiz farkındayız ama harika bir Wonder Woman oldu,kendi filmini izleyince bu çok daha net anlaşılıyor

Filmdeki tek hayal kırıklığı cameo görememek oldu açıkçası Bruce cameosu bekliyordum ben

10/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqqqqq -- 4 Haziran 2017; 22:47:56 >
  • BvS kadar sert düşüş yaşamazsa 700M görebilir. Haftasonunu 122 milyon ile kapatması bekleniyormuş ABD'de.

• İlk yarısı biraz durgun olsada genel itibariyle güzeldi film.
    3D sevmediğim için mecbur dublaja gittim ki onuda hiç sevmem. WW'nin Gelen ve yazdığı mektupların Türkçe olmasına gerek varmı diye düşünmedim değil. Çok gereksiz bir sahneydi açıkçası.

Komutanı öldürdükten sonra ben cidden Ares diye birinin olmadığını düşünmüştüm karakter olarak ama öyle değilmiş tabi.
    Dövüş sahneleri tatmin ediciydi. Slow motion lar için atıp tutan olmuş ama 3-4 sahnede vardı sadece o kadar da olsun.
    Sinema da izlenebilir kesinlikle.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.