Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence başarılı bir filmdi. İzlerken güzel vakit geçirdim.
  • Beyler filmde "uuu kadının gücü beybi işte budur yaşasın feminizm hah ha" gibi bi ghostbusters havası yok dimi.Ww yi biliyorum amazonluk falan ama feminazilik sinyalleri falan varsa kendimi yormiyim boşuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Göze sokulan bir durum yok, bu konuda rahat olabilirsin.

• Su filmi gomenler cap1 ve thor 1 e bayilmislardi.Origin filmi gayet iyi acikladilar ve 2.yari aksiyon doluydu ne bekliodunuz karakteri ogrenmeden a ben wonder woman bu da benm kilicim hadi dovuselm falan demesini mi

9.5/10

• Filmde biraz "Tanrılar ingilterenin yanında" mesajı verilmek isteniyor gibi. Ayrıca direkt olmasa da Türkler hakkında da zehirli gaz yapiyorlar masum insanlar ölüyor vs deniyordu. Onun dısında son sahnelerdeki o "gerçeklik tanrısı" cidden komikti. Filme genel olarak 7 puan veririm.
  • Dc de batman dışındakiler çok saçma geliyor bana nedense. Kadının zırhının yarısı boş bi kere, baldırı çıplak geziyor. . Film bana göre tırt.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Dc de batman dışındakiler çok saçma geliyor bana nedense. Kadının zırhının yarısı boş bi kere, baldırı çıplak geziyor. . Film bana göre tırt.

Bir batman birde superman hocam digerleri cidden tırt. Aquaman wonder woman falan neymis allasen
  • quote:

Dc de batman dışındakiler çok saçma geliyor bana nedense. Kadının zırhının yarısı boş bi kere, baldırı çıplak geziyor. . Film bana göre tırt.

Hocam bu kadar güçlü olmasının nedeni giydiği zırh değil zaten.

Bu kadın yeri geliyor yumruk yumruğa supermani tokatlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt_Vader -- 5 Haziran 2017; 23:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Beyler filmde "uuu kadının gücü beybi işte budur yaşasın feminizm hah ha" gibi bi ghostbusters havası yok dimi.Ww yi biliyorum amazonluk falan ama feminazilik sinyalleri falan varsa kendimi yormiyim boşuna

Filmde kadınlar döneme uygun olarak ezik ve 2.sınıf insan muamelesi görüyorlar.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Film cok iyi olmus. Aldigi puanlari hak ediyor Diger DC filmlerinden farkli yag gibi akiyor.

Ayrica Sesler muhtesemdi. IMAX de bol bol koltuklar titredi

At gibi kadin dedikleri bu olsa gerek Gal Gadot

Haha film bittikten sonra dinlemek icin kaldim salonda gorevli bosuna bekleme ek sahne yok diyor

https://youtu.be/fctMc6SxVFY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 6 Haziran 2017; 10:59:6 >
  • syphonfilter kullanıcısına yanıt
    haftaya mumya imax girecek maalesef
  • quote:

Batman'den saçması yok asıl normal adam olsun diye yarattılar şimdi tanrıları tekliyor. Nasıl tekliyor dersek tekliyor çünkü o Batman
  • Dedi dedpulcu

• Batman c.roman tarihinin en iyi karakteridir , net !!!!

• Çizgi Roman gerçek dünyada absürd ve gerçek dışı görülen şeylerin çizimlerde vücut bulmuş halidir.

Adamın kesilen eli yeniden çıkıyor gözünden ışınlar atıyor, metalleri falan kontrol ediyor da Batman fazla geliyor.

Biri ayrıca Iron Man'in G kuvvetinden çorba olacağını anlatsın.

Eğer Batman size çok saçma geliyorsa yanlış bölümdesiniz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 6 Haziran 2017; 18:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Çizgi Roman gerçek dünyada absürd ve gerçek dışı görülen şeylerin çizimlerde vücut bulmuş halidir.

Adamın kesilen eli yeniden çıkıyor gözünden ışınlar atıyor, metalleri falan kontrol ediyor da Batman fazla geliyor.

Biri ayrıca Iron Man'in G kuvvetinden çorba olacağını anlatsın.

Eğer Batman size çok saçma geliyorsa yanlış bölümdesiniz demektir.

Absürd şeyler açıklanabildiğini sürece absürddür eğer açıklanamazsa veya en azından mantık yürütülemezse absürd değil saçma olur. Hücre yenilenmesi ve heat vision gayet açıklanabilir ve açıklanmış şeyler. G kuvvetine filmde pek değinmiyorlar ama çizgi romanda özel kimyasallarla engel olabiliyorlar. Bunların benzer örnekleri bilim kurgularda bol bol var. "Atalet sönümleyici" kavramını araştırırsanız bulabilirsiniz.

Çizgi roman diye her olayı mantıklı bulmak The Walking Dead eleştirenlere "ya adamlar zombiye takılmayıp bitmeyen mermiye takılıyor" demek gibi bir şey. Mantık çerçevesinde açıklanan bir olay ile boş geçilen bir olayı bir tutup ahkam kesmeye gerek yok.
    Konu dağılmasın diye daha fazla bu konuda yazmayacağım ama şunu bırakayım önce. Batman 20 sayfa dayak yediği adamı -bu adam da tırt biri değil hayvan gibi Bane- sırf I'm Batman deyip dövebiliyorsa bu absürdlük değil saçmalıktır.

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 6 Haziran 2017; 19:48:33 >

• İstanbul'da Imax'e geldi mi film göremedim Ankara'da yok.

• Pfff ne kadar gereksizsiniz ya. Bi git lütfen çek git artık saçmalamanın doruklarındasınız.

Adam tek sözle kendini motive edip dövebilir. Rocky diye bi film var motivasyonla Oscar kazanmış o da çok saçma dimi ? Hayır bi de tek bi kare yani 80 yıllık karakterden bahsediyoruz. Bu kadar uzun süre devam eden çalışmalarda illaki açık aranırsa bulunur.

Şöyle boş muhabbetlere gireceğinize lütfen kendi çöplüğünüzde ötün. Recep ivedik bozması bi tarafını mermiyle deldiren karakterinizle övünün. Tekrar tekrar izleyin gülün eğlenin felan. Tat kaçırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman's just a symbol Rachel

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.