Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk yarısı çok güzeldi ama ikinci yarısı uzun ve sıkıcı olmuş. Detaylı olarak sonra yazarım belki.

7,5/10 Puanım.

Beğenmediğim Noktaları

Animasyonlar yada CGI? - Ben yüksek bütçeli filmlerde uzun zamandır böyle yapaylık görmemiştim. Suicide Squad'da bile yoktu böyle bir şey. Musluğu kısmışlar galiba. Wonder Woman'ın dövüş sahneleri çok yapaydı. Bilgisayar oyunu gibi görünüyordu. Hızının yüksek olduğunu göstermek istemişler sanırım fakat çok sırıtıyordu. Sanki dövdüğü askerler aslında yok da kadın yeşil perde önünde kukla tokatlıyor gibiydi.
    Hele filmin en sonunda bir atlaması var 10 yıllık film sahneleri gibi. Utandım resmen o sahnede.

Müzikler (Ana Tema)

Müzikleri aslında güzeldi. Çoğu filmde yok böyle filmi besleyen müzik. Fakat Hans Zimmer'in yaptığı o muhteşem temanın altından kalkamamışlar. BvS'de çok iyi kalkmıştı fakat bu filmde olmamış.

3D

Bir şey yoktu yine 3D'lik. Sadece filmi daha karanlık yapan o saçma gözlükleri takarak izlemenin dışında.

Beğendiğim Yerler

Özellikle filmin ilk yarısı gerçekten çok iyiydi. Amazonları çok iyi yapmışlar. Savaşları, eğitimleri, karakterleri olsun, kaslı kaslı hatunları toplamışlar falan güzeldi oraları. Espiriler yerindeydi suyu çıkarılmamış. Ares falan da iyiydi.

Oyuncular başarılıydı. Zaten pek fazla oyuncu yoktu gerçi ama Amazonlar iyiydi bu konuda. Chris Pine bildiğin döktürmüş. Çok iyi oynamış adam. Gal Gadot'tan da muhteşem bir oyunculuk falan beklemiyorum zaten oda neyse onu koymuş işte ortaya. Öte yandan diğer karakterler için aynısını söyleyemem. Olmasalar bile olurdu yani.

Kostüm tasarımları da çok güzeldi. WW'nin kıyafete zaten diyecek söz yok. Amazonların tasarımları da çok iyiydi.

Kısaca güzel film olmuş. İkince yarının çok uzun olduğunu ve yer yer sıktığını düşüyorum fakat genel olarak bakarsak güzeldi.

Aklıma takılan bir kaç şey var. ÇR okumadığım için bilen arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

Bu Ares, Zeus hariç tüm tanrıları öldürüyor mu şimdi? ÇR'de durum nasıl bilmiyorum ama benim bildiğim Yunan mitolojisinde Zeus, Posedion, Ares falan tanrıdır. Bunların çocukları ise yarı tanrıdır. Ares, Wonder Woman'a bildiğin tanrı dedi. Burada ne demek istiyor? Bir tanrı başka bir tanrıyı nasıl yaratsın? Hadi bunu geçtim Zeus'un yenemediği Ares'i yenmesi için yarattığı silah nasıl oluyor da bu kadar kolay öldürebiliyor Ares'i?
    Güç dengesi olarak bir tutarsızlık yok mu burada? Eğer Wonder Woman tanrı seviyesindeyse elin uzaylısı Superman nasıl WW'den güçlü olabiliyor? Veya Doomsday Ares'den nasıl güçlü olabiliyor?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 8 Haziran 2017; 8:19:37 >

• Fragmanda gördüğümüz geçmişteki o büyük savaş sahnesinde görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 8 Haziran 2017; 19:30:44 >
  • Wonder Woman Cilt 1-Yeni Dünya

Romanı cıktı sanırım fılm ıle aynı kurgu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre iyiydi heyecanlıydı son boss daha kuvvetli olabilirdi en azından ikinci film için saklanabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü diyemem ama iyi demeyede dilim varmiyor !

• İzlediğim en iyi süper kahraman filmlerinden biriydi iki kere gittim valla

• Filme bugün gittim fakat yaşadığım olumsuzluklar yüzünden tam tad alamadım. Tekrar gideceğim.

Öncelikle buradan bilgilendirme yapayım arkadaşlara. Cevahir cinemaximum'a sakın ola gitmeyin. Pazartesi gidecektim filme fakat kısmet olmadı. Onun yerine gişeden perşembe günü için 3D Altyazılı MPX salonda izlemek için bilet aldım. Altyazılı filme aldığım bilet ile türkçe dublaj filme girdik. Cevahir Cinemaximum kardeş 2 salon olan WW filmini teke indirmiş ve MPX salonunda 2D TR dublaj ile sunmuş ( Nasıl oluyo lan ) Her ne kadar 3D sevmesem de gözlükleri almıştık ve " 3D gözlüklerinizi takınız " uyarısına rağmen film 2D çıktı. " Oh iyi bari 2D daha iyi " dedim ve sonrasında gelen o iğrenç dublaj ile tüm seyir keyfi kaçtı denilebilir. Bütün duyguyu öldüren, at gibi karakterlere 18 yaşında ergen kız dublajı vermelerini hiç bir zaman sevmedim zaten. Abartıyor olabilirim ama Ares sahnelerinde resmen çizgi film havası vardı dublaj yüzünden. Bunların üzerine arkada ayak fantazisi yapan çifti uyarmak zorunda kaldım. ( Birbirlerine ve koltuğuma sürtüyorlardı ) Film izlerken telefonu ile ekran ışığının son seviyesinde mesajlaşan ve filmi kayda alan ergenleri saymıyorum bile. Fırsat bulduğum an altyazılı olana tekrar gideceğim. Tekrar ediyorum. Cevahir Cinemaximum'a gitmeyin, gideni de kolundan tutup geri götürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 9 Haziran 2017; 1:5:40 >

• Cevahirin sinemasi yerine trump towers sinemasini tercih edebilirsin. Hem daha tenha hemde fiyati daha uygun. Salonlarida fena degil.

• Normalde cevahir tercih eden biri değilim. Kanyon'a giderim genelde. Pazartesi girecektik fakat iftar daveti geldi ve " yetişirmiyiz, yetişemezmiyiz " derdi yüzünden bir anda perşembeye alalım diye kararlaştırdık. Perşembe için iyi yerden alabiliriz hem mantığı yüzünden gişe önünde olduğumuz için cevahirden aldık. Şu saatten sonra bedava bile verseler gitmem açıkcası.
  • Aşırı abartılmış bir filmdi. Benim iligimi çeken nokta
    Sir patrick ters köşesi oldu. Çok düz bir film bence.
  • Film Dc için çok iyi bir filmdi. Git gide Marvel'ın o espiri ağırlıklı temasına dönmeye başlamış. Beklediğimden çok daha iyiydi.

• İngilizce bilen birisi 1.42 ile 1.48 arasında söylenenleri Gal Gadot ne demiş yazabilir mi ? Hiç anlayamadım orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İngilizce bilen birisi 1.42 ile 1.48 arasında söylenenleri Gal Gadot ne demiş yazabilir mi ? Hiç anlayamadım orayı

Videonun konusu o aralıkta hocam "göğüslerim hakkında ne düşünüyorsun" diye soruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İngilizce bilen birisi 1.42 ile 1.48 arasında söylenenleri Gal Gadot ne demiş yazabilir mi ? Hiç anlayamadım orayı

Videonun konusu o aralıkta hocam "göğüslerim hakkında ne düşünüyorsun" diye soruyor

breast göğüs mü yani Bak bunu bilmiyordum.Hatta başlık da yazılı yani her şey kabak gibi açıkmış

• Taş WW

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright
  • Bugün gidebildim güzeldi kendini izlettirdi.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Aslında o anlamda sormuyor. Kosmadaki veya filimdeki tempo sırasındaki soluktan bassediyor veya cigerlerinden ama sunucu konuyu oraya çekiyor gibime geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Aslında o anlamda sormuyor. Kosmadaki veya filimdeki tempo sırasındaki soluktan bassediyor veya cigerlerinden ama sunucu konuyu oraya çekiyor gibime geldi.

Yoo, sunucu ÇR okuru olduğunu ve sıkı takipçisi olduğunu söyleyince Gal Gadot direk ''Göğüslerim hakkında sen ne düşünüyorsun?'' diye soruyor
    Kadın takip ediyor demek ki, farkında bazı şeylerin.
    Merak etme sen Gadot, arkandayız
  • Filme yalnızca ilk fragmanı izleyip gittim. Çöp olacağına emindim ama puanları görünce gideyim dedim. 4 saat uykuyla gece 00.00 seansına girmeme rağmen bi' gram uykum gelmedi. Ki AoU, CW vs. bunları esneye esneye izlemiştim. Film hiç sıkmadı. İzlediğim en iyi orijin filmlerinden biriydi. Dövüş sahnelerini takip etmekte zorlanırım genelde. Slow-mo olayı çok güzel oldu benim için. Gal Gadot'u çok eleştirdim zamanında ama önce BvS sonra da WW filmleriyle yedirdi bana laflarımı. Darısı JL'ye artık. Whedon ve Snyder'ı hiç sevmem ama umarım onlar da yedirir bana laflarımı.

• Abartılacak bir tarafını göremedim. Aksiyon sahneleri çok yetersiz. 7/10

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.