Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üslup adamına göre seçilir. Mesaj yazdığım kişiyle benim aramda seni ilgilendirmez.

Artı yağmuruymuş. Hıhı çok önemli gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Sana mı sorcam biladel nasıl devam ediceğimi ? Atlayın her şeye aman boş geçmeyin

• trufily T kullanıcısına yanıt
    İyi. Bir daha olmasın

• Batman 'kendi evreninde' favori karakterimdir. Gerisi fasa fiso. Batman'i böyle karakterlerin yanında sevmiyorum açıkcası ama sırf onun için de izliyoruz işte filmleri. (WW değil tabi ki )

WW'de Batman'e ait bi gönder me var mı bu arada sanırım Wayne Enterprises gözüküyordu. Henüz izleyemedim filmi.
  • Filmde göndermeye dair herhangi bir şey yok ki Batman'e gönderme olsun Ya da detaylıca göndermeleryaptılar ben fark edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Filmi Origin filmlerle karşılaştırmak lazım.

Captain America 1'in ilk yarısı acayip bayık. Red Skull ismi var cismi yok. Filmde doğru dürüst Hero-Villain kapışması yok.
    Iron Man 1 - İlk yarısı hafif bayık 2. yarısı biraz hareketleniyor. Sadece Tony Stark odaklı. Villain zayıf kalıyor filmin sonundaki kapışma pek iyi değil.
    Thor - Filmin genelinde bayıklık hakim. Filmin tamamının çölün ortasında bir sette çekildiği çok belli. Filmdeki tek kayda değer savaş sahnesi sondaki Destroyer'a karşı olan o da 3 saniyede bitiyor.

Bu üstteki filmler kötü mü? Iron Man 1 harika, Captain America orta, Thor ise kötü bir film. Sebebi de Thor 1'in çok havada kalıp anlatmak istediği şeyi anlatamaması. Wonder Woman daha çok Iron Man'e benziyor.

ORIGIN hikayesinde karakterin nereden geldiği, güçlerini nasıl kazandığı, kim olduğu falan anlatılır. Bu filmde hedeflenen de oydu. Öyle bir yorumlar geliyor ki filmden inanılmaz derinlik bekleniyor, konu beğenilmiyor yok karakterler havada kalmış deniliyor.
    Napacaklardı, İskoç Nişancı'nın çocukluk görüntülerini, Fas'lı elemanın nasıl aktör olduğunu falan mı anlatacaklardı?

Öyle bir film çekilse en az 3 saat olur kimse de izlemez. Batman v Superman'in en büyük hatası budur, çok fazla şeyi tek filme sığdırmak. Bu filmin güzel bir konusu, sade bir anlatımı ve izleyiciyi sıkmayan içine çeken bir samimiliği var. Ondan bu kadar iyi puan aldı zaten.

Gidin izleyin, sürekli filmde kusur aramayı bırakın bence.

Sırf Gal Gadot için izlenir film. Hayatınızda kaç defa Kadın başrol olarak Süper Kahraman filmi izlediniz? "0"

Elektra diye bir film duymuş muydunuz? Wonder Woman tarihteki ilk kadın super kahraman değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun gittim filme. Aksiyon sahnesinden cok konu agirlikliydi.savas sahneleri guzel ama film bana biraz basit geldi. Tavsiye fazla birsey beklemeden gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Filmi Origin filmlerle karşılaştırmak lazım.

Captain America 1'in ilk yarısı acayip bayık. Red Skull ismi var cismi yok. Filmde doğru dürüst Hero-Villain kapışması yok.
    Iron Man 1 - İlk yarısı hafif bayık 2. yarısı biraz hareketleniyor. Sadece Tony Stark odaklı. Villain zayıf kalıyor filmin sonundaki kapışma pek iyi değil.
    Thor - Filmin genelinde bayıklık hakim. Filmin tamamının çölün ortasında bir sette çekildiği çok belli. Filmdeki tek kayda değer savaş sahnesi sondaki Destroyer'a karşı olan o da 3 saniyede bitiyor.

Bu üstteki filmler kötü mü? Iron Man 1 harika, Captain America orta, Thor ise kötü bir film. Sebebi de Thor 1'in çok havada kalıp anlatmak istediği şeyi anlatamaması. Wonder Woman daha çok Iron Man'e benziyor.

ORIGIN hikayesinde karakterin nereden geldiği, güçlerini nasıl kazandığı, kim olduğu falan anlatılır. Bu filmde hedeflenen de oydu. Öyle bir yorumlar geliyor ki filmden inanılmaz derinlik bekleniyor, konu beğenilmiyor yok karakterler havada kalmış deniliyor.
    Napacaklardı, İskoç Nişancı'nın çocukluk görüntülerini, Fas'lı elemanın nasıl aktör olduğunu falan mı anlatacaklardı?

Öyle bir film çekilse en az 3 saat olur kimse de izlemez. Batman v Superman'in en büyük hatası budur, çok fazla şeyi tek filme sığdırmak. Bu filmin güzel bir konusu, sade bir anlatımı ve izleyiciyi sıkmayan içine çeken bir samimiliği var. Ondan bu kadar iyi puan aldı zaten.

Gidin izleyin, sürekli filmde kusur aramayı bırakın bence.

Sırf Gal Gadot için izlenir film. Hayatınızda kaç defa Kadın başrol olarak Süper Kahraman filmi izlediniz? "0"

Elektra diye bir film duymuş muydunuz? Wonder Woman tarihteki ilk kadın super kahraman değil.

Biliyorum, Catwoman filmini de biliyorum ancak ben hiç çekilmedi dedim mi? Demedim.

Elektra benim bildiğim kadarıyla bir süper kahraman değil ayrıca. Daha çok suikastçi tarzı bir karakter sonradan iyi oluyor.

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzun bu kısmı hariç tamamına katılıyorum fakat ne yazdığınızı hatırlamıyorsunuz sanırım. Catwoman ve Elektra'da başroller kadındı. Evet, filmler kalitesizdi ama. Neyse uzatmaya gerek yok, WW iyi bir filmdi. Biz izleyiciler için kaliteli filmler çekilmesi iyi oluyor.

quote:

Hayatınızda kaç defa Kadın başrol olarak Süper Kahraman filmi izlediniz? "0"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gördüğüm tek detay filmin başındaki plaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Bugun gittim filme. Aksiyon sahnesinden cok konu agirlikliydi.savas sahneleri guzel ama film bana biraz basit geldi. Tavsiye fazla birsey beklemeden gidin.

Hocam 12 yaşında kardeşimi götürmek istiyorum neden 13+ film acaba?
  • Bulgaristanda izlemistim

• Говори ми на български език

• Filmde buyuklere yonelik tek bir sahne bile yok. Bence goturseniz sikinti olmaz. Herhalde savas sahneleri oldugu icin 13 yas yapmislar.

• Bir aksilik olmazsa bu akşam gideceğim filme. Önceki yorumları spoiler olmasın diye okumadım da after credit sahnesi var mı acaba? Varsa ne kadar süre sonra gösteriliyor film bittikten sonra? Teşekkürler şimdiden.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    After credits yok.
  • Bahsettiğin konu o kadar mantıksız ki. Yani 20 sayfa dayak yedi diye, o kavga illa yenilgi ile mi sonuçlanacak?
    Böyle bir mantık olabilir mi yahu? Saçmalama konusunda çığır açtın, tebrikler.
    Batman bahsettiğin karakterler gibi değildir. Psikolojik bir karakterdir. Hiç kimse onun Bane'i nasıl yendiğini konuşmaz.
    Nasıl yumruk attı ama, gördün mü şu hareketi falan ikinci plandadır.
    Öncelikle Bane'i yenerken gösterdiği zeka, azim, inanç ve manevi gücü konuşur. Onu Batman yapan budur zaten.
    Attığın resme gelirsek. Bu çizgi romanın adı I am Bane. Yani final kavgasında Batman'in bu repliği söylemesi büyük ihtimal çr'nin adına bir gönderme. Ayrıca, burada yine bahsettiğim olgular mevcut. Batman küçük bir kızın hayatını kurtarmak adına son bir can havliyle saldırıyor. Hatta burada annesinin hayaliyle konuşuyor ve annesinin ona ''bize katıl artık, hadi'' demesine rağmen o kızı kurtarmanın yükümlülüğü ile bütün gücüyle tekrar saldırıyor. Aslında ona bu gücü veren Batman olması değil, o kızı kurtarmak sorumluluğu duyması. Bu ve bunun gibi insani bazı erdem ve duygulardır Batman'i Batman yapan.
    Ama senin gibi, 20 sayılık bir çizgi romanın tek bir sayfasını atıp, abi çok saçma yhaaa diyen tiplerde var tabii.
    Eğer çizgi romanı böyle okuyorsan, yanlışın var zaten.
    Cüneyt Arkın filmleri ile karıştırma Batman'i. Ya da boş ver, sen Deadpool ile maceradan maceraya koşmaya devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 7 Haziran 2017; 18:9:29 >

• Ben filmi overrated buldum.Imdb 8.3 Rotten %93 falan görünce noluyoruz abi dediydim.Benim fazla beklentim yoktu ama puanları görünce ister istemez beklenti arttı.Fakat ben bu puanların verilebileceği bir film göremedim.10 üzerinden 7 falan yeterli bence bu filme.
    Sanırım bu puanlar origin hikayenin düzgün anlatılışına göre veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 7 Haziran 2017; 19:12:11 >
  • Puanlar fazla abartı olabilir fakat filmin hakkını yemeyeyim. Wonder Woman'dan nefret eden birisi olmama rağmen gayet eğlendim. Patty Jenkins güzel iş çıkarmış.
  • İyi film.Eğlenceli DC sonunda yapmış diyebiliriz çok iyi değil elbet ama iyi standart bir giriş filmi diyebilirim rahatlıkla.

Ares ile ilgili hiç bilgiye bakmadım

Ludendorff olmayacağını biliyordum zaten tahmin etmiştim ,fakat o İngiliz subayı da olmamış ya .Yani DavidThewlis den Ares çok komik durmuş o bıyıklar falan O noktadan sonra toparlayamadım dikkatim dağıldı resmen.Tıpkı Star Wars Kylo Ren olayı gibi oldu diyebilirim.
    Ares nasıl işlendi falan bilemem çizgi romanına çok aşina değilim ama sanki basit de kaçmış ? Böylesine düşmanı ilk filmde kullanmak ?

Bir de Amazon adasına nasıl giriş yapılabilmiş ? Yani asırlardır girilmemiş adaya nasıl giriş oldu ? Ayrıca benim 2-3 romandan bildiğim kadarı ile Amazonlar ölümsüz idi ? "Bunu yanlış biliyormuşum "

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.