Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warner Bros. bu sefer başarmış bence. Filmi önceki WB/Dc filmleri ile kıyaslarsak sanırım en iyisiydi bu şu ana kadar çıkan.(MoS ile eşit diğerlerinden üstün) Umarım JL'de de bizi üzmeyip iyi bir film ortaya koyarlar.
  • Galiba bende sorun var. Bana gore Son zamanlarda izledigim en kotu super kahraman filmi. Filmin son yarim saati haric sinemada uyukladim. Aksiyon filmin sonlari disinda neredeyse yok. (Bir super kahraman filminde aksiyon olmazsa olmaz bana gore) Filmin bircok bolumu cok duragan. Diyaloglar inanilmaz uzun ve sıkıcı. Puanim son yarim saatin hatrina 10/5.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 11 Haziran 2017; 0:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film de AC varmıydı ? Beklemeden çıktık ama var ise yazabilirseniz sevinirim ne olduğunu.

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Yoktu hocam.
  • Bu tarz flimlerle ilgili en buyuk elestirim villianlarla olan mucadelenin cok kisa olusu

Tamam orjin flimleri karakter tanitmaya agirlik verir felanda.orjin olmayanlarida biliyoruz

Arkadas xmenlerin apocalipsle mucadelesini,avengersin ultronla,wolverinin silver samurai ile vs vs vs mucadelesini izlemeye gidiyorsun

Ken ile m.bisonla mucadelemden daha kisa suruyor.ekseri flim sonu 5 dakika

Bu arada hanim ablayi 90 dakika aile fotograflarini izlemek icin bile 10 20 tl verilir.cok tatli ya

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Uzun savaş yapmak kolay değil sanırım. Benim bildiğim en uzunu Mos un sonundaki savaş. O da yumruk yumruğa olduğu için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMDb puanı 0.1/10 yükselmiş

8,2/10

92576 Oy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi dün izledim. Filmi genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim ama öyle aman aman abartılacak bir yanı da yok.

Bazı kişiler Gal Gadot'un Wonder Woman olmasını eleştirmiş ancak performansını beğendim. Özellikle dövüş sahnelerini hakkıyla oynadığını belirtmeliyim.

Filme benim verdiğim puan 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 11 Haziran 2017; 18:29:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

700 zor bence hocam. Neden dersen, haftaya Mumya ve sonraki hafta da Transformers vizyona giriyor. Herkes de hepsini izlerim düşüncesinde olmuyor

Düşmedi bu hafta baya iyi oldu bu. Haftaya da çok düşmezse 700 görür.

• Şimdi filme gidiyorum.Post credits denen şey bu filmde var mı ?

• real07 kullanıcısına yanıt
    Yok
  • Yalnız film Almanya da önümüzdeki hafta İspanya da ondan sonraki hafta Japonya da ise Ağustos ayında vizyona girecekmiş. Zaten yurt dışı hasılatı az gelmişti bana, daha vizyona girmediği yerler var. 700M üstünü rahat görür diyorum ben.

• BvS en cok dusus yasayan olmus

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Mekanın yeni sahibi

Güzeeel

+ SONSUZ KARDEŞİME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 12 Haziran 2017; 15:18:48 >

• Deprem oldu geçmiş olsun : X

• Origins filmleri genellikle iyi oluyor. Ben ares i beğendim. Tam ümidi kesmişken çıkageldi. Filmin ortalarına doğru biraz sıkıldım açıkcası. Genel yorumlara bende katılıyorum. Güzel bir film olmuş. Chris Pine çok yakışmış role. Harcandığı kötü oldu. Gal Gadot u en başlarda yadırgamıştım ama oda çok iyi olmuş.
  • Film kesinlikle güzeldi , ama bu kadar olumlu yorum içinde ben açıkcası daha da iyi bir şey bekliyordum. En yakın tarihte çıkan Logan ile kıyaslarsam Logan ile kıyaslarsam Logan 5 kat falan daha güzeldi oyunculuk senaryo aksiyon replikler anlamında ama birinde bir karakterin sonu digerinde temellerinin atışı işlendiği icin karşılaştırmak çok da doğru değil.

Aksiyon biraz azdı

Oyunculuklar güzeldi

Espriler dozundaydı

Man of Steel ve BvS den SS'dan kesinlikle çok çok daha kaliteli ve güzel bir filmdi. Bakalım DC biraz isleri yoluna koyacak mi bundan sonra

Genel olarak değerlendirmem 7/10

• Bu haftasonuna kadar vizyonda kalır mı acaba? Ya da vizyondan kalkışı tahmini ne zaman olur? Bu hafta gitmeyi düşünüyorum.
  • Daha vizyona gireli 1 hafta oldu. Temmuz başına kadar yaygın bir şekilde kalır.
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 14 Haziran 2017; 9:54:13 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.