Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada filmdeki durumu bir düşünsenize.

adam ne şanslı böyle bir kadının hayatında gördüğü ilk erkek. her türlü ayarlarsın
  • Şahsen en abartılmış süper kahraman filmi olduğunu düşünüyorum. Bu kadar beğeni toplaması da başrolün kadın olması muhtemelen. Feministler zevkten dört köşe oluyor, Twitter'dan görüyorum. Ben ilk defa bir filmde bu denli sıkıldım. Tek bir sahnede bile gaza gelmedim, heyecanlanmadım. Origin filmi olduğundan klişeler elbet olacak ama artık böyle filmlerde orijinallik de şart. Filmin son sahnelerindeki alev efektleri çok ama çok amatörceydi. Bu sorun BvS'de de vardı.
  • Bu eleştirmen yorumları ve sinema siteleri puanları gerçekten çok yanıltıcıymış.Wonder woman güzel film ama aldığı puanlar ve eleştireler abartı.Gömdüğümüz bvs(uzatılmış versiyon) bence daha iyi ve iddialı bir filmdi.

Filmde hoşuma gitmeyenler

-Özellikle ilk yarıdaki çoğu sahnenin gereksiz uzunluğu
    -Bol bol klişeler
    -Slow motion(zack etkisi)
    -Wonder womanın ergen sesi
    -Aresin çok tırt ve anlamsız harcanması
    -Ares karakter seçimi

Hoşuma giden

Gal Gadot
  • Profilleri gizlemeseydiniz de beğendiğiniz filmlere baksaydık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Mekanın yeni sahibi

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Şahsen en abartılmış süper kahraman filmi olduğunu düşünüyorum. Bu kadar beğeni toplaması da başrolün kadın olması muhtemelen. Feministler zevkten dört köşe oluyor, Twitter'dan görüyorum. Ben ilk defa bir filmde bu denli sıkıldım. Tek bir sahnede bile gaza gelmedim, heyecanlanmadım. Origin filmi olduğundan klişeler elbet olacak ama artık böyle filmlerde orijinallik de şart. Filmin son sahnelerindeki alev efektleri çok ama çok amatörceydi. Bu sorun BvS'de de vardı.

Feminist değilim. Sinema bölümünde bazı arkadaşlar bilir belki Wonder Woman'dan nefret ederim ama film abartılmış falan değil hocam. Gayet başarılı bir süper kahraman filmiydi. Hatta izlediğim en iyi 10 süper kahraman filminden birisi oldu.
  • Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright
  • Biraz önce geldim filmden.Spoiler yememek için konuya daha önce hiç bakmamıştım ama beni bilen bilir gal gadot bu role seçildiğinde en çok sövenler arasındaydım ( sörf tahtası gibi kadın,yahudi kontenjanı vs.) Yalnız harbiden morardım şuan söylediklerimden ötürü hepsini yutuyorum, cuk olmuş role hiç bu kadarını beklemiyordum la film mükemmeldi.DC'nin elde tutulur en iyi filmi olmuş diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 15 Haziran 2017; 19:13:35 >

• filmi kurtaran hamle sonda aresin gelmesiydi yoksa aşırı mantıksız kalacaktı neyse güzel filmdi
  • Gal Gadot çok tatlı hatunmuş.
  • Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzeldi.

Rupert Gregson Williams yapmış müzikleri. O adamın bundan önce bazı müzikleri Hans Zimmer'i andırıyordu. Bunda da Hans Zimmer'i andıran yerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 17 Haziran 2017; 20:2:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD Hasılatı: $274,601,730
    Uluslararası Hasılat: $297,200,000
    Toplam: $571,801,730
  • quote:

o nasıl bir but
  • quote:

• [simage]
    [/simage]

Yalarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dc evreninde pek sevmem wonder womani hatta süper kahraman filmlerini son yıllarda çok dandik bulurum ama imdb puanı çok iyi, ya buna ya da sniper the wall diye film geldi ona gideceğiz, hangisini tavsiye edersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.