Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Ayrıca Marvel Thor'u kadın yapıp Wonderwoman dengi bir karakter yaratmak istiyor biz de eldekini beğenmiyoruz.

Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Yeni Thor'u hiç okumadığın da belli. Neyse.

Okumama gerek yok çünkü Marvel hikayelerini sevmiyorum.
  • 30 mu? Çok mu yaşlı?
  • quote:

quote:

quote:

Ayrıca Marvel Thor'u kadın yapıp Wonderwoman dengi bir karakter yaratmak istiyor biz de eldekini beğenmiyoruz.

Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Yeni Thor'u hiç okumadığın da belli. Neyse.

Okumama gerek yok çünkü Marvel hikayelerini sevmiyorum.

Okumadığın kafanda oluşturduğun fikirlerle konu hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapmandan belli zaten. Boşa yorulma yani açıklama yapmakla filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 2 Mayıs 2015; 23:23:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

30 mu? Çok mu yaşlı?

Evde kaldim dese bes sene sonra evlense coluga cocuga karissa hanginiz dur gitme temiskeraya diyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaman wikide nolduğu yazmıyor baktım baştan sona çevirdim. Karma karışık.
    Sözde yoh bi kere ölüyor ama geri dirildi deniyor çünkü Manga 300.sayıda yoh daha büyük bir hdd çıkıyor ve Shaman king'in 500-600 sayıya yakın mangası var belki bi 50-100 sayı fazlası.
    Yani demek istiyorum ki adamlar basit 1 konuyu The Walking Dead dizisi misali 50-60 sayıya yatmış.
    ve ben 1 ay geçmesine rağmen ve ingilizce bilsemde dahi tam bilmesemde yaklaşık 400-450 sayı okudum şimdi Shaman King Flowers Death Zero 20.ci sayıdayım ve hala yoh ölü duruyor ama ondan önce çıkan Shaman king 300.sayıda daha büyük halde yaşıyo gözüküyor.
    Araştırdım sözde dünyayı geziyor diyorlar anna ile bazılarıda öldü diyor.

Yani senden iyi biliyorum senin gibi ben biliyorum artisliği yapmıyorum. Sadece tıkanınca gittim konuya yazdım. Dahada yazarım.
    Ben marvel'da Spiderman hariç diğerlerini merak edersem anca wikiye bakarım.
    Ama DC'yi elimden geldiğince okuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    İddia ettiğin gibi benden daha iyi biliyorsan Shaman King'in nasıl bitiğiini, Hao'ya ne olduğunu da bilmen gerekir, çünkü ben biliyorum. Mangayı baştan anlayarak okumak başka yarım yamalak İngilizceyle yarısından itibaren okumak başka tabi. Sana kolay gelsin olayları anlamaya çalışmakta.

"Bilsemde dahi tam bilmesemde dahi" de nasıl bir cümle ilginç tabi.

Not: Dahi anlamındaki de ayrı yazılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 2 Mayıs 2015; 23:40:01 >
  • quote:

İddia ettiğin gibi benden daha iyi biliyorsan Shaman King'in nasıl bitiğiini, Hao'ya ne olduğunu da bilmen gerekir, çünkü ben biliyorum. Mangayı baştan anlayarak okumak başka yarım yamalak İngilizceyle yarısından itibaren okumak başka tabi. Sana kolay gelsin olayları anlamaya çalışmakta.

"Bilsemde dahi tam bilmesemde dahi" de nasıl bir cümle ilginç tabi.

Not: Dahi anlamındaki de ayrı yazılır.

B2-C1 seviyesinde ingilizcem var.
    Yarım yamak değil.
    Animeyi bitirince zaten anime ile manga aynıdır diyip 300.sayıdan sonrasını okudum ama sonradan farkettim.
    Hao ölüyor gibi birşey oluyor ama Shaman king turnuvasınıda kazanıyor.
    Yani Animedeki gibi değilde kendi kazanıyor turnuvayı adilce ve Shaman king olup şu 6 god'mu ne var 6 Tanrıdan bir tanesi oluyor.
    sonrA gel zaman git zaman anna ile yoh 16 yaşlarındalarken bir bölgede Savaş helikopterinin saldırısına uğruyor ve o zaman hana yeni doğmuştur vede hana anna'nın kucağındadır.
    Neyse saldırıya durduramaz ve üçüde ölür.
    Hao'nun yanına gelirler ve hao tanrı olmuştur.
    Anna Hao'yu tehdit eder ve hana'yı diriltmesini ister ama kendilerine nolduğu gösterilmez.
    Hana ise her Shaman fight'a I'm the only one who beat Yoh asakura yani yoh asakurayı yenebile tek kişiyim der ve yoh ve anna hiç gözükmez.
    Ölü değilmi belirsiz. Hatta bi sayıda hana tekrar ölür tekrar hao'nun yanına gider ama bir şart sunar ve 13 yaşındaki yoh asakurayı canlı hale getirip onla dövüşmesini ister ve yoh ile hana dövüşürken gelecekteki oluma ders vermeliyim falan der.
    Ama gel görki Shaman king chapter 300'da daha yetişkin halde gözüküyorlar ama flowers death zero 20.ci sayıya kadar ölüler galiba.

acaba yarım yamalak okuduğum bir yer var mı ?
    Kaçırdığım nokta ?

• ortada batman v superman filmindeki wonder woman sahnelerinin bir fragmanının tarihi var mı acaba.
    bu bayan super kahraman olayında bir potansiyel var bence marvel bu konuda dc nin çok gerisinde aslında.
    bence dc nin en büyük güzelliği bu daha çok sayıda kesimden karakter var tam bir karakter bolluğu.
    bu arada ben man of steel 2 de supergirl ü bekliyorum inşallah.
  • quote:

30 mu? Çok mu yaşlı?

Çok mu genç?

• Günümüzde 30 yaş yaşlı sayılmıyor söylemiş olayım. Yaşam süresi uzadıkça yaşlılık da ona göre değişiyor.
  • Bence gayet uygun. Ayrıca yaşlıda gözükmüyor.
  • quote:

Bence gayet uygun. Ayrıca yaşlıda gözükmüyor.

Şimdi öyle de en az 7-8 yıl boyunca seride kalacağını düşündüğümüzde yaşlı kalıyor.
  • 30 yaş gayet ideal ayrıca 40 yaşına gelse bile yine yaşlı göstermez. Sonuçta oyuncuları yataktan çıktığı gibi çekimlere sokmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 3 Mayıs 2015; 15:16:20 >
  • Tarık-16 kullanıcısına yanıt
    Göreceğiz artık.

• Çekimler başlasada biraz set fotosu görsek

• Steve Trevor rolü için Chris Pine ile görüşülüyormuş.
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Hal Jordan yapsalardı ya

• Boyle bir adami steve trevor icin kullandiklarina göre geçmiş olsun John Stewart GL

• Aynen, Hal Jordan olsa iyi olurdu. Ama eğer Hal Jordan yerine John Stewart'ı kullanacaklarsa ST rolü için Pine iyi seçim.
  • hal jordan için dan amboyer yalanlandı mı ki?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.