Şimdi Ara

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
27
Favori
74.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır, bana göre Hal Jordan o. Bir iki ay önce adamın tweetine "naber Hal Jordan, Oa nasıl?" diye cevap yazmıştım, 5 dakika sonra silmişti tweetini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Hayır, bana göre Hal Jordan o. Bir iki ay önce adamın tweetine "naber Hal Jordan, Oa nasıl?" diye cevap yazmıştım, 5 dakika sonra silmişti tweetini.

Bana kalırsa bu adamı Hem Jordan yapacaklar ama daha yeri gelmediği için castı ve gözükeceği filmi falan bekletiyorlar meraklanalım diye hem de Cyborg phasede bir iki film sonra ölecek ve ardından gelen filmde Martian Manhunter önce kötü adam gibi gözüküp sonra da iyi olduğu anlaşılıp birliğe katılacak

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Dawn of Justice Castta da görünüyor. Green Lanternin gorunecegiyle ilgili bisey var mi dawn of justice'de

• Hayır yok ama bütün Justice League üyeleri çok çok az da olsa gözükecektir diye düşünüyorum.
  • Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

Wonder Woman (2 Haziran 2017) | Patty Jenkins | Gal Gadot - Chris Pine - Robin Wright

• Geoff Johns filmin yapımında Patty Jenkins'e yardım ediyormuş !
  • Senaryoyu yazsın Geoff
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Senaryoyu yazsın Geoff

Oldu.
  • Chris Pine, Steve Trevor olarak filmin kadrosuna katıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Chris Pine, Steve Trevor olarak filmin kadrosuna katıldı.

Yalanmı oldu Green Lantern :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Chris Pine, Steve Trevor olarak filmin kadrosuna katıldı.

arkadaş kim olacak bu yeşil fener
  • Batman, Dan Amboyer'i söyleye söyleye GL yaptıracak heralde
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt

Yalnız anlaşma kesin değil. "reportedly" yazıyor, hala Hal için bir umut var.
  • Dan Amboyer GL abi, o ceket ile sette çekildiği fotoğraf, Drone Pilot olarak cast edilmesi falan.. GL yani.

• Söylenilene göre WB, Chris Pine'a "Steve Trevor veya Hal Jordan'dan birisini seç" demiş. Chris, Trevor'ı seçmiş.
  • Enayi
  • GL olsa o Steve Trevor için alacağın paranın yanına 2 sıfır falan daha eklerdi.
  • star trek icin baglayiciligi varsa diyecegim ama zaman pek uzun, yine de buyuk ihtimalle kendini baglamamak icin istememistir (sonucta bir kere basarisiz olmus bir green lantern filmi var)

yine de "qandirdik xD" diyerek steve trevor ile hal jordan hikayesini harmanlayip da cikarabilirler de belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar simdi steve trevorın gobek adi hal deyip dianayıda ters köşe ile buna yamamasınlar.

• furlaka kullanıcısına yanıt
    yok artık zaten güzelim çr karakteri gal gadot yüzünden kötü anılacak bide böyle bir şey olmasın ayrıca chris pine trevor olabilirde bu dürzük niye green lantern olmak istememiş ona tutuldum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.