Şimdi Ara

woofer cızırtı problemi ( x530 ) DELİRECEEEEEEEEM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Basit Bi soru ama önemli , Topraklı priz kullandığından emin misin?
  • şebeke Akımında parazit olması muhtemel.

Ya da jacklar kirlenmiştir oturmuyordur. -ufak bir ihtimal-

özellikle potanslar hareket ederken cızırtı oluyor mu?

Böyle bir mekanik sorunun yoksa bence sorunun şebeke geriliminden.
  • en sorunsuz marka premierdir.alın bakın keyfinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: AudiA6

en sorunsuz marka premierdir.alın bakın keyfinize

hımmm tabi tabi aldık ta gördük kazık yedim beeeee
  • ciğerim bendede hi-fi sistem var 1200YTL verdim bi cızırtı yapıodu kulağıma öle bi ses geliodu delirmiştim..YERDEKİ PRAKEDEN GELİOMUŞ BAS VURUNCA...bence iyi bi araştır nerden geldiini sesin o sistemin ses çıkarması çok gülünç...
  • Ya arkadaslar bendede z5500 var. Benimde wooferdan Dip sesi geliyor. Panelden Mute yapınca ve sistemi kapatınca ses gidiyo. Bilgisayardan Sesleri kapatsamda dip gürültüsü gitmiyor. Bir müzik calmadan setin sesini sonuna kadar açıyorum dip gürültüsü yükselmiyor hep aynı seviyede. Ses kartından jack ı cıkartıyorum ses kesiliyor. Hee hani jackı cıkartıp elimizle jacka deyince bir ses cıkartıyor ya onun 10 da 1 i kadar ama yinede rahatsız ediyor. Ses kartımı değistiricem kısa bir zaman sonra pek memnun değilimde SbLive 4+1 . Bu arada z5500 mükkemmel bir set forumda yardımcı olan arkadaslara çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız arkadaslar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeFFreY.JeY -- 15 Ocak 2006 20:49:43 >

• arkadaşlar baslar vururken, basla beraber cız cız cız diye ses geliyor arkadaki trafo kısmından. sebebi ne olabilir?
  • şebeke hattından topraksız olunca yapar.
  • AYNI SORUN BENDE VAR YARIN DOGUM GÜNÜM VAR İŞE YARAYACAGI ZAMAN BOZULDU NALET OLASI
  • arkadaş millet topraklama demiş, ev tipi wooferlarda topraklama olmaz ki zaten...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.