Şimdi Ara

woofer tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen günlerde 2 adet pioneer w311d4 wooferım da aynı anda sargıları yandı nasıl olduysa yakan anfi roadstar 1010 mono anfi. 2 hafta önce yeni kabin yaptırmıştım arabanın bağajı özel hazırlandı o yüzden wooferların yine 2 adet 30 cm olmasını istiyorum bütçem 1000 1500 tl arası bin tlnin üstüne pek fazla çıkmak istemiyorum ama hoşuma giden bi woofer olursa bütçeyi arttırabilirim. wooferlardan isteğim dayanıklı olması genelde basslı remixler dinlerim caddeye girdiğimde ortalığı inleten camı aynayı söken cinsten birşey istiyorum tavsiyelerini bekliyorum

araç: sedan corolla e12 kasa
    teyp: roadstar RD-8200N
    akü: 60lık + 120lik
    bass anfi: roadstar 1010 = basslar boşta
    mid anfi: Macoustic Mk1200.4 = massive m8p
    tweeter anfi: roadstar 6150 = massive ta45

• DD audio öneririm. sahibindeni biraz kurcaladım, güzel ilanlar mevcut.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-yolun-sonu-digital-desings-612-563295110/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dd audio'nun resmi sayfasından baktım 612 modeli için yane sizin önerdiğiniz model için 300-600 rms yazıyor bu bağladığımız ohm değerine göre mi yoksa başka birşeyden dolayı mı 300-600 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkili.abi

hocam dd audio'nun resmi sayfasından baktım 612 modeli için yane sizin önerdiğiniz model için 300-600 rms yazıyor bu bağladığımız ohm değerine göre mi yoksa başka birşeyden dolayı mı 300-600 yazıyor
    4ohm 600w rms gücü var 1 tanesinin. 2 tanesi için satan elemanla görüş ne ile beslemiş? ben qline 1500.1 falan düşünürdüm anfi olarak. cihazlar yeterli, bu videodaki eleman çok daha güçlü bir anfi ile beslemiş. 4 ohm 1500w bir anfi.

https://youtu.be/DK7rgTnCM-g

• İlk önce baslar neden yandı onu bulmak gerek anfi elektrik verdiyse hoparlöre yakar.

Bence tek kicker l7 alın işi bitirin bu bas yeri göğü inletir tam istediğiniz gibi roadstar amfiye gelince ölçmek gerek ama 1000 rms veremez kanımca 1 ohmda

• Suan geçici süreliğine 303f var hocam bi sıkıntı yasamadim 2 haftadir

Digerlerinin yanma sebebi yüksek gain ayari ve açık tutulan loader diye tahmin ediyorum sabahlari bass vurdukça gani gani kurbanlik koyun kokusu geliyordu malum havalar sicak araba güneşin altinda isindikca isiniyor

• yetkili.abi Y kullanıcısına yanıt
    Bir adet cadence beast 12 veya 15 işinizi fazlasıyla görür

Powerbass 3XL de olabilir bir bakın isterseniz düşünün amfiniz vaad ettiği değeri veriyorsa güzel çalar hepside

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYP TAVSİYE?
    5 yıl önce açıldı
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herşey güç değildir.Temizinden 2 adet p1222 ve anfisi olan 1201.1 al keyfine bak alt tonları çok güzel dinlersin trafik cezasıda cabası :)
  • pinoy tv darama search by different episode by this url .https://www.pinoytvdrama.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.